Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nigéria, Algéria, Dél-Korea, Honduras, Ecuador és Costa Rica maradt fan nélkül, bár utóbbi bandwagonjára biztos felülnek majd páran, a többit nem fenyegeti ez a veszélybaggioEgy vadi zsír Kia-ért cserébe leszek dél-koreai fan😊
Nézők dühösek: mit gondolt aki erre a meccsre vett jegyet?😊)
több mint 10 éve
Nigéria, Algéria, Dél-Korea, Honduras, Ecuador és Costa Rica maradt fan nélkül, bár utóbbi bandwagonjára biztos felülnek majd páran, a többit nem fenyegeti ez a veszélybaggioAlgériának és Dél-Koreának még lesz esélye holnap meggyőzni az embereket. 😀
több mint 10 éve
Akkor az első két mondatot nem kell figyelembe venni. Nem az volt a lényeg.Algériának sincs egy szurkolója sem ha jól látom, pedig a VB legjobb játékosa Yacine Brahimi ott játszik.Sixo67Félre értesz. Nem azért soroltam fel a neveket, hogy bizonyítsam mennyire jó a memóriám.Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.ulpianus
Régen bírtam őket, mert várható volt tőlük egy jó meccs. Okechukwu, Finidi, Amuneke, Oliseh, Amokachi, Jay-Jay Okocha, Babayaro, Babangida, az említett West stb.danyly
Csak azért osztottam meg, mert rájuk emlékeztem és jó kis csapat volt, és jó meccseket produkáltak.
Régen szerintem több híve volt a nigériaiaknak, de most már nincsenek olyan nagy nevek és olyan jó játékosok mint anno. Vannak de kevesebb, és nem olyan minőségben. Pl.: Kanu-t nem is említettem. :A:danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nigéria, Algéria, Dél-Korea, Honduras, Ecuador és Costa Rica maradt fan nélkül, bár utóbbi bandwagonjára biztos felülnek majd páran, a többit nem fenyegeti ez a veszély
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
remélem 1-0-ra nyernek az afrikaiak, és akkor jön egy kis lóvé...
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
gondolom Boszniában is az X a legmenőbb tipp
több mint 10 éve
mondjuk ha azért drukkol vlk, hogy ne szülessen gól, egész izgi néha😉oziboziÍgy van, meg kell rakni az x-et és máris élvezhetőbb a meccs
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mondjuk ha azért drukkol vlk, hogy ne szülessen gól, egész izgi néha😉ozibozihello 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
mondjuk ha azért drukkol vlk, hogy ne szülessen gól, egész izgi néha😉
több mint 10 éve
Algériának sincs egy szurkolója sem ha jól látom, pedig a VB legjobb játékosa Yacine Brahimi ott játszik.Félre értesz. Nem azért soroltam fel a neveket, hogy bizonyítsam mennyire jó a memóriám.Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.ulpianus
Régen bírtam őket, mert várható volt tőlük egy jó meccs. Okechukwu, Finidi, Amuneke, Oliseh, Amokachi, Jay-Jay Okocha, Babayaro, Babangida, az említett West stb.danyly
Csak azért osztottam meg, mert rájuk emlékeztem és jó kis csapat volt, és jó meccseket produkáltak.
Régen szerintem több híve volt a nigériaiaknak, de most már nincsenek olyan nagy nevek és olyan jó játékosok mint anno. Vannak de kevesebb, és nem olyan minőségben. Pl.: Kanu-t nem is említettem. :A:danyly
több mint 10 éve
"Kifejezetten tetszetős meccset látunk, csak így tovább" - random bosnyák állampolgár.Hörimeg Várhidi, aki élvezi a taktikai harcot és mágnestáblázik otthon
több mint 10 éve
Meg Yekinit semFélre értesz. Nem azért soroltam fel a neveket, hogy bizonyítsam mennyire jó a memóriám.Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.ulpianus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nekem Obafemi volt a nagy kedvencem. Nem is értem miért nem válogatják be, az legalább látott már kaput is. A sebessége meg még mindig verhetetlen. Ez az EMenike egy labdát nem vett át eddig, de azért ívelgetnek félpercenként...eaglesmcnabbObafemi az a Martins, akit a nyúkaszoli idejében csak mint "az új Shearer"-t emlegették?
neki is megvolt a "hány éves a kapitány" sagája, nem?
több mint 10 éve
"Kifejezetten tetszetős meccset látunk, csak így tovább" - random bosnyák állampolgár.
több mint 10 éve
Félre értesz. Nem azért soroltam fel a neveket, hogy bizonyítsam mennyire jó a memóriám.Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.ulpianus
Régen szerintem több híve volt a nigériaiaknak, de most már nincsenek olyan nagy nevek és olyan jó játékosok mint anno. Vannak de kevesebb, és nem olyan minőségben. Pl.: Kanu-t nem is említettem. :A:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nekem Obafemi volt a nagy kedvencem. Nem is értem miért nem válogatják be, az legalább látott már kaput is. A sebessége meg még mindig verhetetlen. Ez az EMenike egy labdát nem vett át eddig, de azért ívelgetnek félpercenként...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
pl Garrincha.... 😊Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.ulpianus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ezeknek az is kevés lenne...
több mint 10 éve
kéne vagy 2 piros meg vagy 3 tizi hogy jöjjön a 2,5 over. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Öröm lesz, ha ezen a szaron, akár csak egy nyamvadt gól is esik.
több mint 10 éve
Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Nem arról van szó, hogy nem ismerjük ezen neveket. Csak másik csapatnak jobban szurkolunk. Én a brazilokhoz írattam fel magam. Fogadjunk mondok ugyanennyi már nem aktív brazil sztárt, mint amit te felsoroltál. Őket is sokan szeretik/szerették.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Ebben az idei csapatban nehezen tudnál akárkit is olyan szinte kiemelni, mint a 96os csapatból sokakat, voltak nagy tehetségeik, mint Mikel vagy Moses , de már mind lefele mennek a lejtőn pedig még fiatalok.
több mint 10 éve
Azt nézem, hogy itt a bowl.hu-n senki nem szurkol Nigériának? Mármint ezen az "üzenőfalon" nincs feltüntetve.Régen bírtam őket, mert várható volt tőlük egy jó meccs. Okechukwu, Finidi, Amuneke, Oliseh, Amokachi, Jay-Jay Okocha, Babayaro, Babangida, az említett West stb.