Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
OP.
több mint 10 éve
Dempsey aláz.
több mint 10 éve
mondtam 😀
több mint 10 éve
Klinsmann énekelte a himnuszt. Lol.HanniÉn is, pedig nekem nem is fizetnek érte 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Klinsmann énekelte a himnuszt. Lol.HanniLothar is a mienket anno. 😀😀
több mint 10 éve
Klinsmann énekelte a himnuszt. Lol.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Kíváncsi vagyok ki miylen poszton nem vált be futballban hogy itt van.
több mint 10 éve
Nincs gitárszóló, így nem is az igazi az amcsi himnusz. Egy pillanatra azt hittem, hogy a Honvédos Mensahról van szó.Érdekes, hogy Jonathan Mensahból is mennyire nem lett semmi. Pedig pár éve még nagyon biztatónak nézett ki a játéka.Schleckmegszédítette a gyerekeket a $, nem kellett volna vébét nyerni, hagyni kellett volna NK9-nek.Höri
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Jonathan Mensahból is mennyire nem lett semmi. Pedig pár éve még nagyon biztatónak nézett ki a játéka.Schleckmegszédítette a gyerekeket a $, nem kellett volna vébét nyerni, hagyni kellett volna NK9-nek.
több mint 10 éve
sima jenki győzelem
több mint 10 éve
Érdekes, hogy Jonathan Mensahból is mennyire nem lett semmi. Pedig pár éve még nagyon biztatónak nézett ki a játéka.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Kwarasey – Opare, Jonathan Mensah, Boye, Asamoah – Muntari, Rabiu, J. Ayew, Atsu, A. Ayew – Gyanse essien, se kpb. de akkor már acqah v agyebang-badu? nem, rabiu...
vicces kezdő ez így. asamoah is balbekk
több mint 10 éve
00:40-nél mi is az?Michael Bay annyit költ rá a filmjeiben. Csak ő dollárban. 😀😀
petey
több mint 10 éve
felkészülniaha... Klinsi a meccs után: 'See? I told you we not gonna win die Weltmeisterschaft!'
Höri
több mint 10 éve
Még egy hete sem megy a VB és máris egy gól nélküli meccs.A Mennyeiben erre fél évet kellett várni. Érezd a különbséget! 😀
több mint 10 éve
Az iráni kapus 2x annyi fantasy pontot hozott , mint Pogba + Dzeko összesen 😀 Jobb is , hogy Buffon nem játszott.Sixo67úgy van, Courtois marad a padomon! És Ambrose is beírhat egy clean sheetet, well done.
amúgy jó a buli Boszniában.
több mint 10 éve
ezzel a meccsel vallatni lehetne Guantanamón, sírva könyörögnének egy Eger-Siófokért.say no to biszem-b@szom