Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
A VB döntő két szereplőjét csodálhattuk meg az imént.
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
ideje lenne már egy döntetlennek jönnie. ma simán jöhet 2 is ... (3,6 odds)ozibozimindjárt jöhet a második X is 😊
több mint 10 éve
Az iráni kapus 2x annyi fantasy pontot hozott , mint Pogba + Dzeko összesen 😀 Jobb is , hogy Buffon nem játszott.
több mint 10 éve
Kellenek ilyen meccsek is a vb.re, főleg ha pénzt is hoznak 😊JakehomerVagy ha a fantasyd védelmét ők alkotják 😀
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Meccs előtt. 7.75-ös oddsért.Én megraktam 0-0-ra. Ingyen pénz. 😊SebiiHányadik percben, 85. ? 😛Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Én megraktam 0-0-ra. Ingyen pénz. 😊SebiiHányadik percben, 85. ? 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Kellenek ilyen meccsek is a vb.re, főleg ha pénzt is hoznak 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
max gombfociban 😊Ezeket ütnènk.NB2Ha ez a Nigéria kijutott, milyen lehetett a többi?😊NB2A szomorú az, hogy minket még ezek is elpicsáznánakmascherano
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
A GUNDEL egy BUZI! IRÁN HAJRá Szorud-e melli-je dzsomhuri-je iszlámi Irán ! Erős játékkal lett 0-0 ARGENTÍNA RETTEGJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
Én megraktam 0-0-ra. Ingyen pénz. 😊Sebiién is 😊 kidrukkoltam,nemúgy a svájci meccset
több mint 10 éve
Ezeket ütnènk.Ha ez a Nigéria kijutott, milyen lehetett a többi?😊NB2A szomorú az, hogy minket még ezek is elpicsáznánakmascherano
több mint 10 éve
Arra az iránira aki nem akart lenni xDAzt hittem a hátvédra írtad. 😀SchleckKicsoda? A bíró amikor mutatta, hogy nem hallja ? xDSixo67Ez mekkora színész.Sixo67Megtaposta a lábát.Schleck
több mint 10 éve
de hát a magyar csapat genetikailag képtelen védekezni...Valami ilyesmit kéne a magyar válogatottnak is az erősebb csapatok ellen, kiváncsi leszek ezzel a focigyilkolással mit fog kezdeni amúgy a másik két csapat a csoportból, valamiért úgy gondolom meg fognak izzadni az első gólig mindenképpen. 😉JugheadNem az hogy szar a meccs, de olyan mintha egy u14-es meccset látna az ember, annyira ostobán játszik mindkét fél.JayBIrán nagyon is tudatosan öli a játékot, jól csinálják, ha találnak egyet pontrúgásból vagy kontrából, meg is nyerik a meccset.Jakehomer
több mint 10 éve
Azt hittem a hátvédra írtad. 😀Kicsoda? A bíró amikor mutatta, hogy nem hallja ? xDSixo67Ez mekkora színész.Sixo67Megtaposta a lábát.Schleck
több mint 10 éve
Kicsoda? A bíró amikor mutatta, hogy nem hallja ? xDEz mekkora színész.Sixo67Megtaposta a lábát.Schleck
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
azt nézem,hogy a bet365 nél 8 sec előbb tart a meccs
több mint 10 éve
ezt a 2 csapatot a vasas is elverné bazmeg. Ezen megy a mixemeaglesmcnabbNah most szurkolj akkor !
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Én megraktam 0-0-ra. Ingyen pénz. 😊
több mint 10 éve
ezt a 2 csapatot a vasas is elverné bazmeg. Ezen megy a mixem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ha ez a Nigéria kijutott, milyen lehetett a többi?😊NB2A szomorú az, hogy minket még ezek is elpicsáznának
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Ha ez a Nigéria kijutott, milyen lehetett a többi?😊
több mint 10 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut Pelé jóslata, miszerint 2000-ig egy afrikai csapat vb-t nyer... kiherélték sajnos a teljes kontinens futballját, és nemcsak színtelenek lettek, hanem gyengék is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gundi sziporkázik, ilyen szar meccseket kell neki adni , hogy kiteljesüljön 😀