Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
koncerten voltam, az Irán - Nigéria meccset össze tudja foglalni valaki pár szóban?mustaineaz | anti | futball ünnepe
több mint 10 éve
koncerten voltam, az Irán - Nigéria meccset össze tudja foglalni valaki pár szóban?mustaineSzerencsés vagy, hogy a koncerten voltál. Ott akkor is több történt, ha House ment. 😀
több mint 10 éve
ő a gonosz colts homer ikertesód 😀Ő ki? Valami Oakland szimpatizáns rokonom?iktriadÍgy kell a gólszerzőt kiszedni a meccsből.Sixo67Nem csak iktraid tud jinxelni akkor.Sixo67
több mint 10 éve
koncerten voltam, az Irán - Nigéria meccset össze tudja foglalni valaki pár szóban?mustaineBűngyenge. Irán tolódott.
több mint 10 éve
koncerten voltam, az Irán - Nigéria meccset össze tudja foglalni valaki pár szóban?mustainenem történt semmi az égvilágon
több mint 10 éve
Ő ki? Valami Oakland szimpatizáns rokonom?Így kell a gólszerzőt kiszedni a meccsből.Sixo67Nem csak iktraid tud jinxelni akkor.Sixo67
több mint 10 éve
koncerten voltam, az Irán - Nigéria meccset össze tudja foglalni valaki pár szóban?
több mint 10 éve
Jol berendezkedett kontrakra USA, ehhez eleg jol jott rogton a gol 😀 csak me huzzak tulsagosan magukra Ghanat
több mint 10 éve
schleck írta, hogy Mensah bust lett, közben eszembe jutott, hogy én Inkoomtól vártam nagy dolgokat, de belesüppedt a görög középszerbe. Pedig még a Loki ellen is játszott Baselben.
több mint 10 éve
Frisco sapka senkinek nem nyomta ki a szemét? Ejnye...HanniGhánain is lehet, ha super bowl xlvii winner volt rajta a felirat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
biztos sokakat érdekel, a 23-as keretből ők jáfociztak az NCAA-ben:Zusi, Gonzalez: Maryland
Bedoya: Boston College
Guzan: South Carolina
Besler: Notre Dame
Cameron: West Virginia majd Rhode Island
Rimando: UCLA
Yedlin: Akron
Dempsey: Furman
Davis: Saint Louis
Wondolowski: Chico State 😀
több mint 10 éve
Így kell a gólszerzőt kiszedni a meccsből.Sixo67Nem csak iktraid tud jinxelni akkor.
több mint 10 éve
Frisco sapka senkinek nem nyomta ki a szemét? Ejnye...
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy hány perc hosszabbítås lesz...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Uhh ez nekem fájt.
több mint 10 éve
Howard jo kapus, nem nagyon fog ilyet benezni, de jo loket volt
több mint 10 éve
Juj, akkor Koman szerűen ível a karrierje.Jut eszembe, az amcsik ifjú nagy igérete, Freddy Adu hol van? Utoljára akkor hallottam róla, mikor szakított JoJoval.iktriadJapán mb2Höri
több mint 10 éve
Jut eszembe, az amcsik ifjú nagy igérete, Freddy Adu hol van? Utoljára akkor hallottam róla, mikor szakított JoJoval.iktriadJapán mb2
több mint 10 éve
Jut eszembe, az amcsik ifjú nagy igérete, Freddy Adu hol van? Utoljára akkor hallottam róla, mikor szakított JoJoval.