Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Altidore is kedvencem erre micsinálulpianusMegszolod, erre megserul.
több mint 10 éve
Altidore is kedvencem erre micsinálulpianusIdén nem remekelt a klubcsapatában 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
Quickest goals in WC history:11 sec. Sukur (2002)
15 sec. Masek (1962)
25 sec. Lehner (1934)
28 sec. Robson (1982)
29 sec. Dempsey (2014)
több mint 10 éve
Most olvasom , hogy a döntő kommentálását Gundinak odaadták.Sixo67Már a vb előtt a 2 elődöntő és a bronzmeccs mellett. Ha Knézynek nem lett volna olyan heavy handje, ő csinálta volna végig ugyanezt a programot.
több mint 10 éve
Altidore is kedvencem erre micsinál
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem feltétlen a gólátlag érdekel. Viszont két fos után ránk férne egy jó meccs.ulpianusÉn baromi jól szórakoztam az elsőn. 😀
több mint 10 éve
Most olvasom , hogy a döntő kommentálását Gundinak odaadták.
több mint 10 éve
Ugye jól tudom, hogy Tim Howard révén van egy magyar állampolgár is a pályán.
több mint 10 éve
Nem feltétlen a gólátlag érdekel. Viszont két fos után ránk férne egy jó meccs.
több mint 10 éve
A csapatoknak még össze kéne hszni 4 gólt, hogy ma is meglegyen 3as gólátlag (köszi Irán & Nigéria...) Már amíg ki nem ég.Pirlo pocket QB, örökké elélHöriPirlo öregebb, és nem ő az egyetlen.ulpianusTúl öreg hozzá. It's a young men's game.iktriadKár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
De ő Az öreg hölgyben játszik 😊 (Buffon is )Pirlo öregebb, és nem ő az egyetlen.ulpianusTúl öreg hozzá. It's a young men's game.iktriadKár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
Pirlo pocket QB, örökké elélPirlo öregebb, és nem ő az egyetlen.ulpianusTúl öreg hozzá. It's a young men's game.iktriadKár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
pedig bármikor kapott volna egy új személyit ahol 18 éves,és senki nem veszi észreZiggy Ansah miért nem kezd?HöriNem engedte el a Lions, nem tudtak megegyezni a ghánai szövetséggel.
Esetleg a rá kötendő biztosítás nem volt megfelelő.iktriad
több mint 10 éve
Pirlo olasz. Más válogatási szempontok vannak Soldiéknál.Pirlo öregebb, és nem ő az egyetlen.ulpianusTúl öreg hozzá. It's a young men's game.iktriadKár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
Pirlo öregebb, és nem ő az egyetlen.Túl öreg hozzá. It's a young men's game.iktriadKár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
Ziggy Ansah miért nem kezd?HöriNem engedte el a Lions, nem tudtak megegyezni a ghánai szövetséggel.
Esetleg a rá kötendő biztosítás nem volt megfelelő.
több mint 10 éve
Túl öreg hozzá. It's a young men's game.Kár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offenseHöri
több mint 10 éve
Kár hogy Donovan nincsulpianusnem megy neki a hurry-up no huddle offense
több mint 10 éve
Kár hogy Donovan nincs
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Két lehetőséget tettem meg erre a meccsre, 1-1 vagy USA nyer. Eddig alakul.
több mint 10 éve
Kellett, igy Ghana sem punciskodhat, menni kell 😀
több mint 10 éve
0-0 már nem lesz. Klinsi altatott.