NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Mondjuk az , hogy az egyik oldalon a legkevesebbet kapott, a másikon meg a legkevesebbet rúgott gól volt a selejtezők során , nem egy 3-3as meccset sugall.Sixo67tettem egy kis aprót az under 1,5-re, 3-as szorzóért 😀
több mint 10 éve
Mondjuk az , hogy az egyik oldalon a legkevesebbet kapott, a másikon meg a legkevesebbet rúgott gól volt a selejtezők során , nem egy 3-3as meccset sugall.
több mint 10 éve
De akkor Haghighit cseréljék le a 70. percben és a cserekapus kapja az összes gólt.Felőlem. 😀Ez az a két csapat, akik teljesen mértékben hidegen hagynak.Csatlakozz hozzám és szurkolj sok Haghighi védésnek és sok Ambrose szerelésnek .Sixo67
Mivel azonban vb-ről van szó, természetesen nézem, aztán menet közben majd eldől kinek szorítok jobban. 😀Vrijbloed
A 3-3-nak szurkolok. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Felőlem. 😀Ez az a két csapat, akik teljesen mértékben hidegen hagynak.Csatlakozz hozzám és szurkolj sok Haghighi védésnek és sok Ambrose szerelésnek .Sixo67
Mivel azonban vb-ről van szó, természetesen nézem, aztán menet közben majd eldől kinek szorítok jobban. 😀Vrijbloed
A 3-3-nak szurkolok. 😀
több mint 10 éve
Ez az a két csapat, akik teljesen mértékben hidegen hagynak.Csatlakozz hozzám és szurkolj sok Haghighi védésnek és sok Ambrose szerelésnek .
több mint 10 éve
Ez az a két csapat, akik teljesen mértékben hidegen hagynak.Mivel azonban vb-ről van szó, természetesen nézem, aztán menet közben majd eldől kinek szorítok jobban. 😀
több mint 10 éve
Na, beszélgettünk tegnap, hogy mi lesz Besiccel, ez:nem hiszem, hogy a championshipnél szexibb bajnokságból nem keresik majd.
Solskjaer most lett a PL-ből frissen kiesett Cardiff edzője, és a legfőbb célpontja Besic. Nem ártana neki 😊berger90
több mint 10 éve
deyell
11 702
Besicnek van szerződése most? Szóval a Fradi fog tudni pénzt kiszedni belőle?Schleckvan, és igen, tudnának.
choose life
több mint 10 éve
Besicnek van szerződése most? Szóval a Fradi fog tudni pénzt kiszedni belőle?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Na, beszélgettünk tegnap, hogy mi lesz Besiccel, ez:Solskjaer most lett a PL-ből frissen kiesett Cardiff edzője, és a legfőbb célpontja Besic. Nem ártana neki 😊
Mindig jövőre
több mint 10 éve
nekem is van schweinom is 😀 Algír Lacen kellett betettem a helyére xDén schweinsteigerrel szoptam szóval ma egy iráni, ha nem jön be akkor utána egy algériai 😀WesterÉn is az iráni kapussal dolgozom, Buffonnal vettem meg kezdőnek, de a köcsög lesérült 😕 Ez meg a legolcsóbb kapus volt az összes közül, azt hittem hogy csak 3. számú , erre most nézem , hogy kezd.Sixo67same here, nálam négyen nyomják 😀Onazi játékára kíváncsi leszek majd. Lazióban jól toltadeyellÉn egy 0-0ban reménykedem a fantasym miatt 😀Sixo67
beraktam az iráni kapust, hátha nem állítják ki. Ha kapnak gólt, holnap jön Courtois.Höri
több mint 10 éve
én schweinsteigerrel szoptam szóval ma egy iráni, ha nem jön be akkor utána egy algériai 😀Én is az iráni kapussal dolgozom, Buffonnal vettem meg kezdőnek, de a köcsög lesérült 😕 Ez meg a legolcsóbb kapus volt az összes közül, azt hittem hogy csak 3. számú , erre most nézem , hogy kezd.Sixo67same here, nálam négyen nyomják 😀Onazi játékára kíváncsi leszek majd. Lazióban jól toltadeyellÉn egy 0-0ban reménykedem a fantasym miatt 😀Sixo67
beraktam az iráni kapust, hátha nem állítják ki. Ha kapnak gólt, holnap jön Courtois.Höri
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
quieroz monnyon le, van 3 iránim, de csak 1 kezdő. shojaeit kihagyni főben járó bűn!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én is az iráni kapussal dolgozom, Buffonnal vettem meg kezdőnek, de a köcsög lesérült 😕 Ez meg a legolcsóbb kapus volt az összes közül, azt hittem hogy csak 3. számú , erre most nézem , hogy kezd.same here, nálam négyen nyomják 😀Onazi játékára kíváncsi leszek majd. Lazióban jól toltadeyellÉn egy 0-0ban reménykedem a fantasym miatt 😀Sixo67
több mint 10 éve
same here, nálam négyen nyomják 😀Onazi játékára kíváncsi leszek majd. Lazióban jól toltadeyellÉn egy 0-0ban reménykedem a fantasym miatt 😀Sixo67
beraktam az iráni kapust, hátha nem állítják ki. Ha kapnak gólt, holnap jön Courtois.
több mint 10 éve
Onazi játékára kíváncsi leszek majd. Lazióban jól toltadeyellÉn egy 0-0ban reménykedem a fantasym miatt 😀
több mint 10 éve
rólam nem is beszélve 😀Hát igen ,86 nagy tragédiák éve, kiestek a szovjetek a vb-ről, Csernobil felrobbant és ráadásként én is megszülettem.Sixo6786'-ban meg 6-0-val kezdtek a szovjetek, aztán egyből kiestek. és még fel is oszlottak!Dexxter TailorTermészetesen nagyon örülök és boldog vagyok.1998ban a franciák 3 meg 4-0val kezdtek.Sixo67
De sose az nyer vb-t, eb-t, aki az első meccsen úgymond lealázza az ellenfelét...
Lehet jobb lett volna, egy szoros 2-1.Vrijbloed
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hát igen ,86 nagy tragédiák éve, kiestek a szovjetek a vb-ről, Csernobil felrobbant és ráadásként én is megszülettem.86'-ban meg 6-0-val kezdtek a szovjetek, aztán egyből kiestek. és még fel is oszlottak!Dexxter TailorTermészetesen nagyon örülök és boldog vagyok.1998ban a franciák 3 meg 4-0val kezdtek.Sixo67
De sose az nyer vb-t, eb-t, aki az első meccsen úgymond lealázza az ellenfelét...
több mint 10 éve
jóvan jött a 4,5 sárga alatti, mostmár csak 2,5 over kell a kövi 2 meccsen meg egy ruszki győzelem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Sőt, a németek 90-ben is egy nagyon sima W-vel kezdtek (de az argentinok 86-ban és a brazilok 94-ben is könnyen nyerték az első meccsüket).Természetesen nagyon örülök és boldog vagyok.1998ban a franciák 3 meg 4-0val kezdtek.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
86'-ban meg 6-0-val kezdtek a szovjetek, aztán egyből kiestek. és még fel is oszlottak!Természetesen nagyon örülök és boldog vagyok.1998ban a franciák 3 meg 4-0val kezdtek.Sixo67
több mint 10 éve
Ez igaz.Természetesen nagyon örülök és boldog vagyok.1998ban a franciák 3 meg 4-0val kezdtek.Sixo67
Mondjuk 4 éve is 4-0-val kezdtek a németek.
Hollandokról se tudom elképzelni amúgy, hogy nyerjenek.
több mint 10 éve
NGR: Enyeama (c), Ambrose, Oshaniwa, Oboabona, Omeruo, Mikel, Onazi, Azeez, Musa, Moses, EmenikeIRN: Haghighi, Heydari, Haji Safi, Hosseini, Sadeghi, Nekounam (c), Timotian, Montazeri, Ghoochannejad, Dejagah, Pooladi
a fantasy sztárok 😀