NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Egy ilyen reklamàlàsért ami cr levàgott jobb helyeken valamivel büntetik.
több mint 10 éve
Akkor most térjünk vissza a kettős mércére...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Fújható tizi volt... Danke sporttárs.
több mint 10 éve
Na aki most megfogadta a portugálok lőtt gólját..... bár Ronaldo úgyis kihagyta volna 😀
több mint 10 éve
Ronaldo ha nem bogne tiziert, nem tudnam, hogy jatszik.
több mint 10 éve
Sajnos nincs csatára a portugáloknak. Ronaldo egyedül van. Sok munkás van hátul középen pár labdabiztos de szürke játékos. Ezek be se köszönhetnének Figoékhoz.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Bakker , mielőtt fantasyben összevásároltam mindenki , utána kellett volna néznem , hogy ki lesz kezdő... Buffonnal is megszívtam, Okuboval is.Ki szorította ki Schweinteigert a kezdőből?Sixo67a sérülésepeach
több mint 10 éve
deyell
11 702
faszért kellett sérülten erőltetni... Fasza... Lesz védő kövi meccsen?eaglesmcnabbPereira, Neto, Alves, Almeida. Neto sztem nem rossz, inkább Pereira lehet a gond, ha úgy játszik, mint ma.
choose life
több mint 10 éve
Na Hummels out, ez gaz lehet
több mint 10 éve
Mustafi a pályán, Bazzani örülhet. 😀 Pihentetik fontosabb meccsekre.Ki szorította ki Schweinteigert a kezdőből?Sixo67a sérülésepeach
több mint 10 éve
Götze te botlàbuNB2csak nincs bal lába, nem olyan szar azért.
több mint 10 éve
Hummels b@szod... 😕
több mint 10 éve
Ki szorította ki Schweinteigert a kezdőből?Sixo67Guardiola azzal, hogy Lahmot a helyére állította 😛
több mint 10 éve
Vagy Klose.Götze te botlàbuNB2Reus berúgta volna 😊Jakehomer
több mint 10 éve
Ki szorította ki Schweinteigert a kezdőből?Sixo67a sérülése
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Götze-Götze...0-0-nál jobban koncentrált volna...
több mint 10 éve
Gotze maradhatna az elokesziteseknel, az megy neki, a befejezes az nem.
több mint 10 éve
Már 5.00-ös (legalább is a bet-at-home-on).Szhtem fogadjátok meg a portugálok lőtt góljátdandemár 3.60 körül vanDexxter Tailor
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Götze te botlàbuNB2Reus berúgta volna 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Összefogják azt hozni a németek szvsz
több mint 10 éve
Götzének nem megy ez a 100 %-os helyzetek kihasználása. Remélem fel javul ebben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Götze te botlàbu
több mint 10 éve
Götze ma megint nem tűnik elég érettnek...