NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Szhtem fogadjátok meg a portugálok lőtt góljátdandemár 3.60 körül van
több mint 10 éve
götze tudhatná h ő nem robben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Morientes és Inzaghi volt még ilyen 😀szvsz Reus amilyen formában volt, a VB legjobbja lehetett volna.bármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaki a legjobbjuk?
nem érzem hogy bárki nagyon kiemelkedne, pont ez adja az erejüket
nekem se szimpatikusak, de az utánpótlás munka amit végeztek brutális (még akkoris ha nagyrésze bevándorlók kölke)Negritis
szerk:
a többiek pedig valóban kissé együtt vannak, egyedül Müller érthetetlen számomra...de ő meg a Pedro kategória, hogy mindig jó helyen botlik bele a labdába, jó helyen áll, ha lecsúszik neki azért gól, ha nem akkor azért 😀.MarioAna
de sztem tudásban nem emelkedik ki Reus, bár "forma" szempontjából tényleg toppon volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Szhtem fogadjátok meg a portugálok lőtt gólját
több mint 10 éve
Pedig de.Nem rá gondolt. 😀Vrijbloedbármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaMarmint Reus nelkul? Ennek a csapatnak nem o a legjobbja.Stez
több mint 10 éve
Ennek a meccsnek a legjobban Ghána és az USA örülhet.iktriadRemélem leikszelnek. 😀 Jaj várj, nyerjenek csak Klinsiék. 😀
több mint 10 éve
Szólj a Mestereteknek (BB) ugorjon le délre, és mondja meg nekik a frankót, hogy a közönséget ki kell szolgálni 😛Kösz srácok!Pedi Pepere nem jellemző az ilyesmi😊
Nyilván nem tudok nem elfogult lenni.
Pepét meg mindig is szívemből utáltam.Vrijbloed
Dögunalom így, germànok focizhatnànak mégNB2
több mint 10 éve
Nem rá gondolt. 😀bármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaMarmint Reus nelkul? Ennek a csapatnak nem o a legjobbja.Stez
több mint 10 éve
faszért kellett sérülten erőltetni... Fasza... Lesz védő kövi meccsen?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kösz srácok!Pedi Pepere nem jellemző az ilyesmi😊
Nyilván nem tudok nem elfogult lenni.
Pepét meg mindig is szívemből utáltam.Vrijbloed
Dögunalom így, germànok focizhatnànak még
több mint 10 éve
bármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaki a legjobbjuk?
nem érzem hogy bárki nagyon kiemelkedne, pont ez adja az erejüket
nekem se szimpatikusak, de az utánpótlás munka amit végeztek brutális (még akkoris ha nagyrésze bevándorlók kölke)
több mint 10 éve
Reménykedjünk, hogy szoros 4-4ben.Remélem az Irán - Nigéria jobb meccs lesz ennél.Sixo67ott sztem nem lesz osztálykülönbség 😀Negritis
több mint 10 éve
Ennek a meccsnek a legjobban Ghána és az USA örülhet.
több mint 10 éve
Machetével szétszedik egymást...Nem ott törzsi vallásháború lesz 😀dandeRemélem az Irán - Nigéria jobb meccs lesz ennél.Sixo67ott sztem nem lesz osztálykülönbség 😀Negritis
több mint 10 éve
bármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaMarmint Reus nelkul? Ennek a csapatnak nem o a legjobbja.
több mint 10 éve
bármennyire sem szeretem a németeket, azért a legjobb játékosuk nélkül ilyen szépen focizni, le a kalappal előttük.MarioAnaMindig jó kulturált véleményt olvasni az ellentől. 😀 Danke!
több mint 10 éve
Nem ott törzsi vallásháború lesz 😀Remélem az Irán - Nigéria jobb meccs lesz ennél.Sixo67ott sztem nem lesz osztálykülönbség 😀Negritis
több mint 10 éve
Kösz srácok!Nyilván nem tudok nem elfogult lenni.
Pepét meg mindig is szívemből utáltam.
több mint 10 éve
Remélem az Irán - Nigéria jobb meccs lesz ennél.Sixo67ott sztem nem lesz osztálykülönbség 😀
több mint 10 éve
vajon ki rúgja? 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
sztem a 2 együtt bőven megérte nekiJogos volt a piros?VrijbloedNem. Ha a hátra"nyúlás/ütés"-ért állítják ki az jogosabb lett volna, mint egy ilyen kamu-fejesért.MarioAna
több mint 10 éve
Á, már majdnem azt hittem, hogy szerinted is kamu volt 😊De. Csak erre azt mondani, hogy na jó egye fene befújható volt mert végül is.... a mezének a másik 16-ig kellett volna nyúlnia vagy mifene? Ennyire nem kell a bírókat ekézni csak mert, hogy ekézzük.dandeNem megy a magyar?Jakehomer???????????????????????????????????????????????????????dandeKamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉JugheadAzzal együtt, hogy Götze rájátszott, a tizi befújható volt.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kurva melóból most értem haza...
Valaki írna egy rövid ÖF-t az első halfról?
Viszonylag objektív kéne. 😀
Jogos volt a piros?Vrijbloed
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!