NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Kurva melóból most értem haza...NEM!!! 😀 Sőt. Müllernek kellett volna kiállnia, mert egy köcsög színész!!!négy!
Valaki írna egy rövid ÖF-t az első halfról?
Viszonylag objektív kéne. 😀
Jogos volt a piros?Vrijbloed
| nem bírom a germánokat sem, de amit csinálnak a portugálok eddig féregségből, eszembe juttatja, miért utálom őket 14 éve. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kurva melóból most értem haza...Pepe lett kiállítva = Jogos volt 😛
Khedira üres kapuba még mellé rúgta, aztán Götze összehozott egy tizit, amit Müller belőtt. Majd Hummels szögletből fejelt egyet. Nani majdnem gólt rúgott, majd Pepet kiállították, majd Müller megint betalált.
több mint 10 éve
Kurva melóból most értem haza...Igen...vagy nem..😛. attól függ honnan nézed. Minden csak filozófia és hozzáállás kérdése mert ami világos és egyértelmű azt is meg lehet kérdőjelezni, mint ez a meccs is mutatja. 😀 Egyébként szerintem igen.
több mint 10 éve
Lemaradtal. 😊 lehet a Poolban epp lehiggadt, mint Pepe 😀 de amugy mindig is egy alattomos, sunyi favago voltnemtom, nekem a Poolban nem tűnt fel semmi mikor láttam játszaniMeireles mindig is suttyo volt.Stezdinamohoz méltó suttyó lett mióta elment tőlünk 😀Negritis
az állat 😀lol
de lehet lemaradtam a hülyeségeirőlNegritis
több mint 10 éve
Kurva melóból most értem haza...pepe being pepe 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
A portugálok egymást szerelik. Király. 😀😀😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Karcolnak elöl a luzitánok. Leginkább honfitársaik idegeit. 😀😀
több mint 10 éve
Kurva melóból most értem haza...Valaki írna egy rövid ÖF-t az első halfról?
Jogos volt a piros?
több mint 10 éve
NANI 😀
több mint 10 éve
nemtom, nekem a Poolban nem tűnt fel semmi mikor láttam játszaniMeireles mindig is suttyo volt.Stezdinamohoz méltó suttyó lett mióta elment tőlünk 😀Negritis
az állat 😀lol
de lehet lemaradtam a hülyeségeiről
több mint 10 éve
De. Csak erre azt mondani, hogy na jó egye fene befújható volt mert végül is.... a mezének a másik 16-ig kellett volna nyúlnia vagy mifene? Ennyire nem kell a bírókat ekézni csak mert, hogy ekézzük.Nem megy a magyar?Jakehomer???????????????????????????????????????????????????????dandeKamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉JugheadAzzal együtt, hogy Götze rájátszott, a tizi befújható volt.Jakehomer
több mint 10 éve
modnjuk a fenerbacheban tolja már pár éve.... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Meireles mindig is suttyo volt.dinamohoz méltó suttyó lett mióta elment tőlünk 😀Negritis
az állat 😀lol
több mint 10 éve
Igen, mert Nigériára tettem. 😊Sajnos így nem lesz izgalmas a meccs. 😕az majd az irán - nigéria meccsen lesz :pDexxter Tailor
Jó-jó nyernek a németek (persze tudom nincs még vége), de jobb lett volna egy kis körömrágás.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
dinamohoz méltó suttyó lett mióta elment tőlünk 😀
az állat 😀lol
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a nyócegyre 126x van 😀 😀Nem maradt le egy 0 tétről?iktriad2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter Tailor6:1 et megrakom 50 forinttal, 23x pénzért 😀Hanni
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem megy a magyar????????????????????????????????????????????????????????dandeKamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉JugheadAzzal együtt, hogy Götze rájátszott, a tizi befújható volt.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
???????????????????????????????????????????????????????Kamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉JugheadAzzal együtt, hogy Götze rájátszott, a tizi befújható volt.Jakehomer
több mint 10 éve
az állat 😀
több mint 10 éve
khedira meg c.roni félidőben mezt cseréltek, pff 😀Dexxter TailorMindenki Pepe mezet akarta, de o eltavozott, igy rarepultek Krisztire. 😀
több mint 10 éve
2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter TailorÉn nem tenném meg.
több mint 10 éve
Kamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉JugheadAzzal együtt, hogy Götze rájátszott, a tizi befújható volt.
Tepper takarodj!