NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
a tenyerével ért hozzá nem a könyökével, fedezte a területet, Müller meg dobta magát, sárga műesésért és mehetett volna tovább.Gólhelyzetben kilépő ember, kintlévő könyök, sima sárga. Elszálló aggyal pofázás megint. Akárhogy csavarod, kontakt is volt, az is sárga. Értem, hogy elfogult vagy, de ennél kevesebbért is jár a piros.JasWaz nagy könyöklés volt. odament szólni hogy ne dobálja amgát, odaért a feje, nagy fejelés, remélem nem kapott agyrázkódástebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbSzabálytalanság, könyöklés, féregkedés, fejelés. Válassz kettőt belőlük, egyenként sárga mind a 4.JasW
elfogult vagyok, oké, de ez piros? vicceaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Már mint arra gondoltam, hogy ő is kap egy pirosatMindenki nyugodjon le a végére Ronaldo is kirinyál majd egyet magának 😛dandekár hogy ez nem a bohócliga, itt nem fújják be ha eldobja magát (kivéve ha brazil 😀)Negritis
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Stez plsebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbNezd mar meg elfogulatlanul, latszott az utesnel, hogy full szandekos volt, majd utana majdnem nekiment Mullernek.Stez
Mindig jövőre
több mint 10 éve
JasW
53
Gólhelyzetben kilépő ember, kintlévő könyök, sima sárga. Elszálló aggyal pofázás megint. Akárhogy csavarod, kontakt is volt, az is sárga. Értem, hogy elfogult vagy, de ennél kevesebbért is jár a piros.az nagy könyöklés volt. odament szólni hogy ne dobálja amgát, odaért a feje, nagy fejelés, remélem nem kapott agyrázkódástebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbSzabálytalanság, könyöklés, féregkedés, fejelés. Válassz kettőt belőlük, egyenként sárga mind a 4.JasW
elfogult vagyok, oké, de ez piros? vicceaglesmcnabb
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
én hülye miért fogadtam X-re 😀😀Dexxter Tailorne is mondd, 2-2, baszod 😀 lehet lesz négy gól, csak egy irányba 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbNezd mar meg elfogulatlanul, latszott az utesnel, hogy full szandekos volt, majd utana majdnem nekiment Mullernek.
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a végére Ronaldo is kirinyál majd egyet magának 😛dandekár hogy ez nem a bohócliga, itt nem fújják be ha eldobja magát (kivéve ha brazil 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Na azért Müller is kaphatott volna valamit. Egyébként is jobbak a németek nem értem miért kell még nekik is fújni. Teljesen máshogy ítéli meg a két oldalon a dolgokat.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbAkkora paraszt, hogy már elkezdett lejteni a pálya. 😀
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a végére Ronaldo is kirinyál majd egyet magának 😛
több mint 10 éve
jó, h Neuer nem lépte át azt a labdát
több mint 10 éve
Most csak annyi volt, hogy beleüvöltött a képébe?
több mint 10 éve
én hülye miért fogadtam X-re 😀😀
több mint 10 éve
az nagy könyöklés volt. odament szólni hogy ne dobálja amgát, odaért a feje, nagy fejelés, remélem nem kapott agyrázkódástebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbSzabálytalanság, könyöklés, féregkedés, fejelés. Válassz kettőt belőlük, egyenként sárga mind a 4.JasW
elfogult vagyok, oké, de ez piros? vicc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kevés lesz a 3-1-es fogadásom. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Amugy mar az elso gol utan mondani akartqm, hogy Pepe agya elborul, mar akkor is vagdalkozott
több mint 10 éve
JasW
53
ebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbSzabálytalanság, könyöklés, féregkedés, fejelés. Válassz kettőt belőlük, egyenként sárga mind a 4.
több mint 10 éve
ebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbaz bazmeg hogy "fekvő" embert nem fejelünk meg
több mint 10 éve
Sebii
3 533
Mezei kicsit eljinxelte azt hogy Pepe lenyugodott. 😀
több mint 10 éve
ebbe mi A PIROS?
több mint 10 éve
jóva Pepe ugyanaz a cigány akire emlékeztem 😀
több mint 10 éve
Pepe being Pepe. 😀😀
több mint 10 éve
Mondtam én 😀 Nincs a jó pedagógus Anchelotti
több mint 10 éve
Pepe gratulálok.Mást nem is vártam tőle.
Büdös paraszt. Nincs rá jobb szó.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
😀😀😀DD