NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
188
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
97
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
86
16
22:25
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter Tailorkovács zoli meg szanyó
több mint 10 éve
Élő fogadáson vannak most jó kis lehetőségek.Németország világbajnok 5.50
Müllertomika mesterhármas 2.87
5:0 9.00
6:0 15.00Hanni
több mint 10 éve
Pepe a jó gyerekek! 😀 Még szerencse, hogy az utóbbi időben szellemileg sokat fejlődött...állítólag. 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Élő fogadáson vannak most jó kis lehetőségek. Müllertomika mesterhármas 2.87
5:0 9.00
6:0 15.00
több mint 10 éve
m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀
több mint 10 éve
Sebii
3 533
Nevetséges, hogy képesek vagytok ezen a piroson vitázni. Ennél kevés egyértelműbb van. Odament és megfejelte ennyi. És ne gyertek azzal, hogy alig találta el, mert az rohadtul irreleváns.
több mint 10 éve
Sajnos így nem lesz izgalmas a meccs. 😕Raghatod a kormod, rugnak-e 10-et a fritzek.
Jó-jó nyernek a németek (persze tudom nincs még vége), de jobb lett volna egy kis körömrágás.danyly
több mint 10 éve
Sajnos így nem lesz izgalmas a meccs. 😕az majd az irán - nigéria meccsen lesz :p
Jó-jó nyernek a németek (persze tudom nincs még vége), de jobb lett volna egy kis körömrágás.danyly
több mint 10 éve
Sajnos így nem lesz izgalmas a meccs. 😕Jó-jó nyernek a németek (persze tudom nincs még vége), de jobb lett volna egy kis körömrágás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Még jó hogy Pepe akkora mágus hogy maga mögé is lát. El akarta tartani de hány ilyen van egy meccsen? Müller remélem túléli. Egyébként a mezőnybeli szabálytalanságokat ítéli még máshogy.Na azért Müller is kaphatott volna valamit. Egyébként is jobbak a németek nem értem miért kell még nekik is fújni. Teljesen máshogy ítéli meg a két oldalon a dolgokat.Matthew99ha lesz a másik oldalon szándékos ütés és nem ér pirosat, akkor térjünk erre vissza.gamerkr
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
kevésbé unszimpatikus, de hozzáláásban egész biztos 😀ezek nem fognak leállni, nagyobb verés lesz mint a holland-spanyolon.Joey TribbianiVagyon Lőw olyan, mint BB és Sean Payton? 😀😀iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A legerősebb kerete egyébként szerintem kérdés nélkül a németeknek van az összes csapat közül. Az viszont kérdés, tudják e majd érvényesíteni a végéig.
több mint 10 éve
Eléggé adta magát a következő gól módja "kapura rúgás".KennyPont meg akartam tenni, de 1.30-as oddsal kevés volt. A 30.00-as öngól jobba bevétel lett volna. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ezek nem fognak leállni, nagyobb verés lesz mint a holland-spanyolon.Joey TribbianiVagyon Lőw olyan, mint BB és Sean Payton? 😀😀
több mint 10 éve
Eléggé adta magát a következő gól módja "kapura rúgás".
több mint 10 éve
ezek nem fognak leállni, nagyobb verés lesz mint a holland-spanyolon.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Sajnos nem. 😊A harmadik gól milyen lesz? Eddig volt 11-es, fejes. Jó oddsok.Öngól?Hanni
Szépen kikérdezte Müller a ...danyly
Müller dupla. Ha-ha-ha.
több mint 10 éve
Thomas Müller ott folytatja, ahol 4 éve abbahagyta!
több mint 10 éve
na most már azért Özilke is rúghatna egyet
több mint 10 éve
Plusz Gotze, Hummels, Kroos, Ozil, Neuer piros, Pepe tizit kap, a meccsnek vege, 0-3 a portugaloknak, a nemeteket pedig ki kene zarni a tornarol.a tenyerével ért hozzá nem a könyökével, fedezte a területet, Müller meg dobta magát, sárga műesésért és mehetett volna tovább.eaglesmcnabbGólhelyzetben kilépő ember, kintlévő könyök, sima sárga. Elszálló aggyal pofázás megint. Akárhogy csavarod, kontakt is volt, az is sárga. Értem, hogy elfogult vagy, de ennél kevesebbért is jár a piros.JasWaz nagy könyöklés volt. odament szólni hogy ne dobálja amgát, odaért a feje, nagy fejelés, remélem nem kapott agyrázkódástebbe mi A PIROS?eaglesmcnabbSzabálytalanság, könyöklés, féregkedés, fejelés. Válassz kettőt belőlük, egyenként sárga mind a 4.JasW
elfogult vagyok, oké, de ez piros? vicceaglesmcnabb
több mint 10 éve
A harmadik gól milyen lesz? Eddig volt 11-es, fejes. Jó oddsok.Öngól?
Szépen kikérdezte Müller a ...danyly
több mint 10 éve
Na azért Müller is kaphatott volna valamit. Egyébként is jobbak a németek nem értem miért kell még nekik is fújni. Teljesen máshogy ítéli meg a két oldalon a dolgokat.Matthew99ha lesz a másik oldalon szándékos ütés és nem ér pirosat, akkor térjünk erre vissza.
több mint 10 éve
Annyi, hogy Mullernek is jart volna a sarga. De a piros full jogos volt.
több mint 10 éve
A harmadik gól milyen lesz? Eddig volt 11-es, fejes. Jó oddsok.Szépen kikérdezte Müller a ...