NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
211
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
125
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
22:25
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
khedira meg c.roni félidőben mezt cseréltek, pff 😀
több mint 10 éve
Diákkereset heló 😀Nem maradt le egy 0 tétről?iktriad2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter Tailor6:1 et megrakom 50 forinttal, 23x pénzért 😀Hanni
több mint 10 éve
Nem maradt le egy 0 tétről?2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter Tailor6:1 et megrakom 50 forinttal, 23x pénzért 😀Hanni
több mint 10 éve
Imadom ezeket a tamadas elemzéseket.Jah Mérei kérdése "szépen rúgta a tizengyeset" vagy valami hasonló 😀 A válasz: "abszolút" ezt hívják mélyinterjúnak 😀 😀 😀
Szep felhozatal, jol passzolgattak, Gotze remekul mozgott, majd szerintem nem volt bunteto, de itelje meg inkabb mas.
Csodalatos szinvonal, micsoda szakmai, taktikat elemzes. 😀😀Stez
több mint 10 éve
Imadom ezeket a tamadas elemzéseket.A Mennyiehez képest, amihez a két úr mostanság hozzá van szokva, ez a meccs az. 😀
Szep felhozatal, jol passzolgattak, Gotze remekul mozgott, majd szerintem nem volt bunteto, de itelje meg inkabb mas.
Csodalatos szinvonal, micsoda szakmai, taktikat elemzes. 😀😀Stez
több mint 10 éve
2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter Tailorhát, Cé innentől leszarja a meccset, más meg nincs elöl 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
legalább a mixem jön, jobb is hogy nem kapott müller sárgát, piros lap nem számíteaglesmcnabbLakótársam az első két nap +50be jött ki mixen, ezt mára bukta el teljesen amikor is 0-1ből rakta a portugálokat 😀 2. gólnál felidegelte magát, kiment a nappaliból, kikapcsolta a tv-t , hogy nem nézi tovább ezt a szart, arra nem gondolt, hogy én mondjuk nézném 😀
több mint 10 éve
az pont jó mert a németek domináns játéka hasonlít nyomokban a tavaszi Vasasra. (L)m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter Tailorkovács zoli meg szanyóSixo67
több mint 10 éve
Imadom ezeket a tamadas elemzéseket.Szep felhozatal, jol passzolgattak, Gotze remekul mozgott, majd szerintem nem volt bunteto, de itelje meg inkabb mas.
Csodalatos szinvonal, micsoda szakmai, taktikat elemzes. 😀😀
több mint 10 éve
2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megériDexxter Tailor6:1 et megrakom 50 forinttal, 23x pénzért 😀
több mint 10 éve
2.35-ös szorzó van, hogy Portugália szerez gólt, szerintem simán megéri
több mint 10 éve
legalább a mixem jön, jobb is hogy nem kapott müller sárgát, piros lap nem számít
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hässlert kéne meghívni a stúdióba!Az a baj, hogy most már Sammerrel is így lenne 😛dandem1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter TailorARD - Mehmet Scholl. De volt már Elber is. Buzi Bayern xDJoey Tribbiani
több mint 10 éve
Harsanyi nemet poloban nem akar reszrehajlo lebni. 😀StezŐ már 2002ben az volt. És a 2004es tragikus Eb idején is felvállalta. Szóval legalább nem divat.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy most már Sammerrel is így lenne 😛m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter TailorARD - Mehmet Scholl. De volt már Elber is. Buzi Bayern xDJoey Tribbiani
több mint 10 éve
Ha nem utálnám ennyire a német focit, még drukkolnék is nekik...... 😊csi77Állj át a sötét oldalra, Luke! (itt kevesebb a villanyszámla!) 😀
több mint 10 éve
Ma még nem is szidtuk a játékvezetést, vagy mindenki német szurkoló, vagy én vagyok vak.
több mint 10 éve
Jughead
5 204
Kamu 11-es, kamu piros szép, ezt a bírót se lássuk többet mindenki jobban jár. 😉
több mint 10 éve
Ha nem utálnám ennyire a német focit, még drukkolnék is nekik...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Harsanyi nemet poloban nem akar reszrehajlo lebni. 😀StezSubtle joke
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter TailorARD - Mehmet Scholl. De volt már Elber is. Buzi Bayern xD
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Harsanyi nemet poloban nem akar reszrehajlo lebni. 😀
több mint 10 éve
Pepe a jó gyerekek! 😀 Még szerencse, hogy az utóbbi időben szellemileg sokat fejlődött...állítólag. 😀😀Chargers LT2011 óta nem volt kiállítva
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szándékos ütés? Ne vicceljünk már, sima párharc volt, mindkettejüknél kint a lapát, és amikor Müller lemaradt, eljátszotta a nagyhalált, outlatinózta a portugálokat, nice job.Na azért Müller is kaphatott volna valamit. Egyébként is jobbak a németek nem értem miért kell még nekik is fújni. Teljesen máshogy ítéli meg a két oldalon a dolgokat.Matthew99ha lesz a másik oldalon szándékos ütés és nem ér pirosat, akkor térjünk erre vissza.gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
m1-nél ma ki a meghívott szakértő? espn-nél Michael Ballack 😀Dexxter TailorÉs szidja Lőwöt? 😀