NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
43
9
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
27
7
RedZone week 12
26
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
17
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Erről már esett szó korábban, a mai kifacsart játékosokkal teli csapatok között elég kevésszer fordul elő, hogy végig több góllal nyerik a meccseiket. Azt gondolom, hogy ez az egyenes kiesés szakaszra itt is ilyen lett, pedig előtte azért sok gól volt.....1. odaírtam, hogy ennyi épp eléghát a meglepetéscsapatokat szépen lesimáztákMiért, amúgy mennyivel kell nyerni?csi77
argentínok 3. meccse ami 1-0 és mind az 5 meccsüket egy góllal nyerték, ennyi épp elég (sajnos)NB2
2. nyilván nem lesz így, de én azért szeretném ha olyan csapat nyerne, aki meggyőző focit tol (akár az egész vb alatt, de ne csak egy meccsen). Argentinoknak folyton nyögvenyelős meccseik vannak😊NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
1. odaírtam, hogy ennyi épp eléghát a meglepetéscsapatokat szépen lesimáztákMiért, amúgy mennyivel kell nyerni?csi77
argentínok 3. meccse ami 1-0 és mind az 5 meccsüket egy góllal nyerték, ennyi épp elég (sajnos)NB2
2. nyilván nem lesz így, de én azért szeretném ha olyan csapat nyerne, aki meggyőző focit tol (akár az egész vb alatt, de ne csak egy meccsen). Argentinoknak folyton nyögvenyelős meccseik vannak😊
több mint 10 éve
Pontosan. Csak gondoltam leírom én is a véleményem. 😀Ízlés dolga..... Veled nem vitatkozom, mert elfogult vagy, akárcsak én. Úgysem győznénk meg egymást.... 😊csi77A német-holland kettős sokkal többet focizott ezen a Vb-n, mint az argentinok.Az baszna be, a foci megcsúfolása lenne.....csi77Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadnem fog, a németek verik a brazilokat, remélem RvP meg 4et vág ennek a ráülökanyolcadikpercbenmákoltszaromra és szépen elküldi ezt az égszínkék-fehér csapatotdavemayer
A brazil-argentin lenne a foci megcsúfolása.Vrijbloed
Jaja, így van.
több mint 10 éve
Egyébként én azt mondom amelyik csapat nem használja ki, hogy Demichelis a középső védő meg is érdemli, hogy kiessen 😀
több mint 10 éve
Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadAzt a döntőt nem fogom megnézni, az biztos.
Legalább egy valakinek tudjak majd szurkolni...
több mint 10 éve
Ízlés dolga..... Veled nem vitatkozom, mert elfogult vagy, akárcsak én. Úgysem győznénk meg egymást.... 😊A német-holland kettős sokkal többet focizott ezen a Vb-n, mint az argentinok.Az baszna be, a foci megcsúfolása lenne.....csi77Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadnem fog, a németek verik a brazilokat, remélem RvP meg 4et vág ennek a ráülökanyolcadikpercbenmákoltszaromra és szépen elküldi ezt az égszínkék-fehér csapatotdavemayer
A brazil-argentin lenne a foci megcsúfolása.Vrijbloed
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
A német-holland kettős sokkal többet focizott ezen a Vb-n, mint az argentinok.Az baszna be, a foci megcsúfolása lenne.....csi77Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadnem fog, a németek verik a brazilokat, remélem RvP meg 4et vág ennek a ráülökanyolcadikpercbenmákoltszaromra és szépen elküldi ezt az égszínkék-fehér csapatotdavemayer
A brazil-argentin lenne a foci megcsúfolása.
több mint 10 éve
Az baszna be, a foci megcsúfolása lenne.....Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadnem fog, a németek verik a brazilokat, remélem RvP meg 4et vág ennek a ráülökanyolcadikpercbenmákoltszaromra és szépen elküldi ezt az égszínkék-fehér csapatotdavemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
hát a meglepetéscsapatokat szépen lesimáztákMiért, amúgy mennyivel kell nyerni?
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Jughead
5 203
Azt ott Lukakunak el kellett volna lőnie a végén... No akkor Argentína-Németország döntő, asszem ezt is kihagyom, mint a 4 évvel ezelőttit, jó volt ez a VB egy ideig pedig....
több mint 10 éve
braxa88
12 534
meglepően jó az argentin védekezes. asszem Mascherano a VB lagalulértékeltebb játékát mutatja be, klasszis munkát végez
több mint 10 éve
Jó lett volna, ha a focit "játszó" csapatok legalább jó játékkal estek volna ki, de hát ilyen ez a sport, benne van ahogy a fetrengés és a színészkedés is. A végén meg simán elhúzott a jelzett 5 percből kettőt az argentin, de hát minek is számolja bele a játékvezető, ha a szurkolók már lefújnák a meccset
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....iktriadnem fog, a németek verik a brazilokat, remélem RvP meg 4et vág ennek a ráülökanyolcadikpercbenmákoltszaromra és szépen elküldi ezt az égszínkék-fehér csapatot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Pestiesen szólva ez elég gagyi volt de legalább megvan 😛
több mint 10 éve
A legjobb 5-ben Costa Rica...
több mint 10 éve
hát a meglepetéscsapatokat szépen lesimáztákNa de majd Costa Rica. 😀
több mint 10 éve
Eléggé hasonlított a tegnapi német-franciára, korai gól, a másik csapatban meg nem volt benne a nagy veszély
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Sajna már csak 1-1 meccset kell behúzni a brazil- argentin duónak, hogy meglegyen a Dél-amerikai álom VB döntő. Remélem nem jön össze....
több mint 10 éve
hát a meglepetéscsapatokat szépen lesimáztákargentínok 3. meccse ami 1-0 és mind az 5 meccsüket egy góllal nyerték, ennyi épp elég (sajnos)
több mint 10 éve
hát ez elég unalmas meccs volt 😕sajnálom a belgákat.
több mint 10 éve
Picsába.
több mint 10 éve
Courtois basszus, ez mekkora védés volt.VrijbloedMentett nekem 150 eurót az a védés 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szép tűzijátékot rendeznek az utolsó perekben a fiúk.
több mint 10 éve
Courtois basszus, ez mekkora védés volt.