NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
114
10
19:00
RedZone week 12
54
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
48
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
41
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
19
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
vicces hogy arról beszél egy sportággal kapcsolatban hogy nem kell goalra (tehát célra) törekedni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
minimum 5 perc hosszabbítást kérekNB2Tessék.
több mint 10 éve
Jöhet a fetrengőbajnokságJakehomerHánynom kell.
több mint 10 éve
minimum 5 perc hosszabbítást kérek
több mint 10 éve
Olyan sajnos ez a belga válogatott, amilyen az edzőjük volt játékosként. Se színe, se szaga...mustaineDe szeretnék már egy ilyen színtelen, szagtalan magyar válogatottat, amely a 8 közé jut a vébén....
több mint 10 éve
Olyan sajnos ez a belga válogatott, amilyen az edzőjük volt játékosként. Se színe, se szaga...mustaineAkkor nem voltál nagy Schalke drukker 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szimpatikusan húzzák az időt az argentinok...SchleckLehet szimpatikusan időt húzni? 😊
Nem az ő hibájuk, hogy a belgák töketlenek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Olyan sajnos ez a belga válogatott, amilyen az edzőjük volt játékosként. Se színe, se szaga...
több mint 10 éve
van olyan belga, aki be tud adni normálisan????NB2Wilmotsnak talán még megy. 😀
több mint 10 éve
van olyan belga, aki be tud adni normálisan????
több mint 10 éve
Láttátok ti is az eltévedt szurkolót? Az argentin táborban egy izraeli zászlóval? lehet csak keresett egy kék-fehér színűt 😀csaba92tegnap is láttam😕
több mint 10 éve
kronikk
237
Láttátok ti is az eltévedt szurkolót? Az argentin táborban egy izraeli zászlóval? lehet csak keresett egy kék-fehér színűt 😀
több mint 10 éve
Origi kezdőcsapatba kerülését nem értem, Lukaku egyszerűen jobb futballista (még) nála.mustaineCsereként akarja hozni, hogy biztos rúgjon gólt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ha valakit lerúgnak a tizenhatos jobb oldalán, miért a pálya bal szélén jön le?nem lehetne ezt leírni, hogy ne ott menjen le???
több mint 10 éve
Origi kezdőcsapatba kerülését nem értem, Lukaku egyszerűen jobb futballista (még) nála.mustaineNem figyeled Gundit, a 70. percig altatás van a belgáknál.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Origi kezdőcsapatba kerülését nem értem, Lukaku egyszerűen jobb futballista (még) nála.
több mint 10 éve
Mertens és Lukaku, erre vártatok
több mint 10 éve
bazze, a kapusnak sok köze nem volt ehhez
több mint 10 éve
A lényeg, hogy végezzenek 8ra, hisz akkor kezdődik a nagyon fontos DVSC- Lyon meccs(Bernáth búcsúmeccse). 😀
több mint 10 éve
Mirallas, ajjjj, ez közel volt...Mertens még inkább.
Kell Lukaku a 2. félidőre...Vrijbloed
több mint 10 éve
Mirallas, ajjjj, ez közel volt...Kell Lukaku a 2. félidőre...
több mint 10 éve
azt ő lábon ki szokta hordani 😛ezt a kamuszart, ez fél gól b+davemayerCsak 3 fault volt.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ezt a kamuszart, ez fél gól b+davemayerCsak 3 fault volt.