NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
78
10
19:00
RedZone week 12
47
9
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
36
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
33
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
12
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ezt a kamuszart, ez fél gól b+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
jó helyről na messi lesz-e?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kronikk
237
Hector Gábriel Morales az és ő az MB1ben játszott. 2010-12 között 21 meccsen az első csapatban, amikor EL résztvevők voltak.Tudtok argentin játékost aki szerepelt az MB1ben?HöriVeron öccse a Fradiban? Bár az még lehet az MB2-ben voltmustaine
több mint 10 éve
Tudtok argentin játékost aki szerepelt az MB1ben?HöriMatías Porcari 2 meccsen a Honvédban 2 éve.
több mint 10 éve
Tudtok argentin játékost aki szerepelt az MB1ben?HöriVeron öccse a Fradiban? Bár az még lehet az MB2-ben volt
több mint 10 éve
nah, erre adnék én úgy sárgát, mint a huzat!!!
több mint 10 éve
Messi sárga. Ja nem, tovább.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
"vezetnek az argentinok, witselsz?!" 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
De Bruyne ott folytatja a szögletlövést ahol abbahagyta.😕
több mint 10 éve
JéBé
7 035
A lest jobban érzi az biztos.Ötösön kívülről lőtt már gólt egyébkén? Nem a VB-n, életében.JayBazért ennél ő sokkal nagyobb tálentum, ne mosd össze Inzaghival 😛davemayer
több mint 10 éve
Ötösön kívülről lőtt már gólt egyébkén? Nem a VB-n, életében.JayBAkiről te beszélsz az Klose.
több mint 10 éve
Demichelis annyira szar, hogy saját csapattársa lövésébe is belelép 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ötösön kívülről lőtt már gólt egyébkén? Nem a VB-n, életében.JayBazért ennél ő sokkal nagyobb tálentum, ne mosd össze Inzaghival 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ötösön kívülről lőtt már gólt egyébkén? Nem a VB-n, életében.
több mint 10 éve
Jughead
5 203
Ezt a 4,40-es oddsot a belgákon mi indokolja? Én gyorsan raktam is rá, ennyiért megéri. 😀JugheadJa, hogy ez indokolja? Szólhattatok volna. 😀 Higuain élete lövése is megvolt ezzel ennyi a VB-jének kb. megtett mindent amit tud, sőt többet.
több mint 10 éve
Így járnak a nem geci csapatok, Messit fel kellett volna lökni a középpályán, még sárgát se kaptak volna, ha kellően finom a mozdulat 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
itt jön be az hogy a labda gömbölyű 😊 nem baj, legalább nem lesz statikus futball remélhetőleg, és nyer belgium 2-1re és így jönne még a 2.5 over is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hát bazdmeg, eddig semmit se csinált ezen a vb-n, eszem megál...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Megraktam 4,40-en rá fél percre visszaesett az odds 3,60-ra. 😀 Ezek szerint valamit elbasztak. 😀Jugheadde mennyire 😀
több mint 10 éve
nah vazze ugyanaz, mint tegnap...
több mint 10 éve
Megraktam 4,40-en rá fél percre visszaesett az odds 3,60-ra. 😀 Ezek szerint valamit elbasztak. 😀JugheadMeccs előtt órákig 4.30 körül volt a belga győzelemre az odds
több mint 10 éve
Megraktam 4,40-en rá fél percre visszaesett az odds 3,60-ra. 😀 Ezek szerint valamit elbasztak. 😀Jugheadnyugi, még nem jött be 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal