NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Hova a faszba rúgta a kapus?
több mint 1 éve
Hosszabbítás 94. perce, lehet, hogy az utolsó lehetőség...Erre gyors kisszöglet, őrület ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
úgyis kihúzza MarokkóNemhiába róluk van elnevezve az a játék.
Zsellértelkes Vrij
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ennek csak Franciaország és Anglia örül
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Esett a cheddar árfolyamapedig Joao Trappista már kiöregedett, így nem hozták el a brazilok
Gergőbácsi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ez a Cheddar gyerek valami beépített ügynök lehet...Chamakh jobb lenne még mindig
Igor
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Gurigázz, majd rúgd fejbe az 1. marokkóit.
több mint 1 éve
Na csak felmegy a kapus már...Erre kisszöglet, hát beszarok hogy megint ez van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
jobb is hogy nem játszhat az elődöntőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
úgyis kihúzza Marokkó
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Igen, csak pontos adást és percet akartam mondani Kampmannek, nehogy megsértődjön.A Karanténcastban volt róla szó.mindkettőttweetet vagy a podcastet?mutasd már megPedig még podcast is volt róla 😀 Én adtam.amiről lemaradtamJah a másik spíleres (vagy arénás?) és az ő tweetje robbantotta ki a nagy magyar kommentátoros twitter veszekedést.Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
zacknorb
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
KampmanNagyon szomorú látvány amikor sportriporterek, szakértők nyíltan fikázzák a kollegákat ezen a platformon. Hagyjuk meg ezt a nézőknek😄
— Fülöp Marcell (@mfulop7) November 26, 2022
Ennek a válaszaiban mindent megtalálsz
A podcastet még keresem
Sixo
Bazzani
több mint 1 éve
Esett a cheddar árfolyama
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ez majom tényleg majom
Draft
több mint 1 éve
Nálam az ,antifoci' is egy csodálatos dolog!Sanyi 48 èves, Olasz foci szerelmes 🙃
Ugyanitt Bojler eladó.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ilyen NB2-es futballisták a faszomat már!
több mint 1 éve
Ez a Cheddar gyerek valami beépített ügynök lehet...Hát lehet 😀
Igor
---
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/110530/karantencast-151-katar-2022-shaq-kezilabda-bl/ 1óra 8 percél kezdődiknem, egy korábbiban, az adás megvan ,de a percet keresem ahol belekezdeneklegutóbbi karanténcast?mindkettőttweetet vagy a podcastet?mutasd már megPedig még podcast is volt róla 😀 Én adtam.amiről lemaradtamJah a másik spíleres (vagy arénás?) és az ő tweetje robbantotta ki a nagy magyar kommentátoros twitter veszekedést.Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
zacknorb
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
KampmanNagyon szomorú látvány amikor sportriporterek, szakértők nyíltan fikázzák a kollegákat ezen a platformon. Hagyjuk meg ezt a nézőknek😄
A podcastet még keresem
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Pontosan erre akartam kilyukadni...Akik most itt nyekeregnek az antifoci miatt. Tényleg ekkora szerelmesei vagytok a támadó focinak, vagy csak siratjátok a portugálokat? 😀Amely kétszer találja el a kaput plusz egy kapufa 90 perc alatt
Hanni
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ennyire balfasz portugálokat
Draft
több mint 1 éve
A Karanténcastban volt róla szó.mindkettőttweetet vagy a podcastet?mutasd már megPedig még podcast is volt róla 😀 Én adtam.amiről lemaradtamJah a másik spíleres (vagy arénás?) és az ő tweetje robbantotta ki a nagy magyar kommentátoros twitter veszekedést.Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
zacknorb
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
A podcastet még keresem
Sixo
több mint 1 éve
nem, egy korábbiban, az adás megvan ,de a percet keresem ahol belekezdeneklegutóbbi karanténcast?mindkettőttweetet vagy a podcastet?mutasd már megPedig még podcast is volt róla 😀 Én adtam.amiről lemaradtamJah a másik spíleres (vagy arénás?) és az ő tweetje robbantotta ki a nagy magyar kommentátoros twitter veszekedést.Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
zacknorb
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
A podcastet még keresem
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez a Cheddar gyerek valami beépített ügynök lehet...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)