NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ikrek?Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
En ezt a bernardo silvat meg nem lattam jol jatszani a valogatottban. Fernandes legalabb neha jo volt, de ez a gyerek kritikan aluli. Ezert mondom, nem a cityben kell vitezkedni ahol mindenki jó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
értem én, hogy kiscsapat, de azért nemár, ez a foci jusson továbbInkább a kaput el nem találó, találomra ívelgető portugálok?
NB2
Két szar csapat.
több mint 1 éve
2004-es görög feelingem van.Biztos zavarja majd őket, hogy valakinek nem tetszik a focijuk.
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Guerreiro elvesztette a háborút, Cancelot got cancelled, Dalot állva alszik... meglátjuk h a Horta-kultúra segít-e bármit is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az a másik, ez csak simán Varga ÁkosHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
Felüdülés lesz a francia-angol 11-es párbaj 140 perc és 0-0 után.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Dalot lement, nyernek a luzitánok😊Ha nem lenne már bukták volna a meccset. Chedira helyzeténél ő tisztázott.
NB2
több mint 1 éve
Varga Ákos amúgyHogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...sportal.blikk.hu/vb-2022/megvannak-a-kommentatorok-ok-kozvetitik-a-vb-t/2022111113493274022
Szokol
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
2004-es görög feelingem van.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Dalot megsérült
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...Varga B Ákos.
Szokol
több mint 1 éve
Dalot lement, nyernek a luzitánok😊
több mint 1 éve
Hogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...sportal.blikk.hu/vb-2022/megvannak-a-kommentatorok-ok-kozvetitik-a-vb-t/2022111113493274022
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
értem én, hogy kiscsapat, de azért nemár, ez a foci jusson tovább
több mint 1 éve
Dalot minek állt meg ?Combhajlítóhoz kapott
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
SorryKiköptem a söröm
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hogy hívják a riportert? Nem ugrik be a neve...
több mint 1 éve
Dalo😊)))
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Allah nagyot mentett
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Lesz még itt efféle marokkói kontra...talán eredményesebben.
több mint 1 éve
Voltak négyen, de nyilván a legfalábúbb emberhez került oda...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)