NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Portugália full ideg
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Marokkó végigfetrengi a második félidőt?az nem lesz elég
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Leao kéneSzerintem 10 perc és ő is jön
steelwolf
Draft
több mint 1 éve
mivel jobb kezdés után 5 perccel cserélni?Kellett 5 perc még, h bemelegítsen? Szünetben gondolom ült az öltözőben...
Heisman nádor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Marokkó végigfetrengi a második félidőt?
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 326
mivel jobb kezdés után 5 perccel cserélni?nem értem, mint a 90+2. perces cseréket sem.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Leao kéne
több mint 1 éve
mivel jobb kezdés után 5 perccel cserélni?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na CR7 most vagy soha
Draft
több mint 1 éve
Diego Costa melyik világon van?Továbbra is Diego Costa egy spanyol/brazil csatár. Diogo Costanak hívják a portugálok kapusát.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Jön Zselé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
jön CR
több mint 1 éve
Kapuscsere kellene
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Diego Costa melyik világon van?
Draft
több mint 1 éve
eszméletlen mennyire bénák a portugálok ha a labda magasan van
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Lemaradtam kell most vmelyik c*gsnyozni?A horvátokon kívül most már minden versenyben maradt csapatra nyugodtan lehet cigányozni
YoungZeeZee
több mint 1 éve
esanders10
539
Leao kell minél hamarabb, mert nincs dribbler a csapatban aki egy az egyben jo lenne. Csak passerek, az ide nem eleg most.
több mint 1 éve
Egyik kedvenc Top Gear részem, amikor Clarksonék elmennek Vietnamba és mindhárman kapnak 10 millió dongot,. Azt hiszik végre sok pénzt kaptak, aztán gyorsan kiderül, hogy még nagyon olcsó használt autót se tudnak venni rajta (3 motort vesznek később a motorozni addig nem tudó nagy "örömére"...), mert valójában 1000 dollár körüli összegnek felelt meg az akkoriban.Ne bántsuk a tögrögöt! Az iráni riál a legalacsonyabb pénznem, második a vietnámi dong, harmadik helyen a laoszi kip és indonéz rúpia szokott vetélkedni (a venezuelai bolivart most hagyjuk)Diego Costaról íz írták a VB előtt hogy 70+ millás kapus, amit ezen a VBn letolt, az alapján 20 at sem adnék érte.70 millió mongol tugrik
Tony Adams
Willie Parker
Igor
több mint 1 éve
Basszus, most nézem hogy a Mondjuk ezzel sosem kereskedtünk/ilyenem sosem volt - de megbocsáthatatlan hogy ezt nem tudtam... 😕
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Csonka Bandinál lehet váltani dong-otNe bántsuk a tögrögöt! Az iráni riál a legalacsonyabb pénznem, második a vietnámi dong, harmadik helyen a laoszi kip és indonéz rúpia szokott vetélkedni (a venezuelai bolivart most hagyjuk)Diego Costaról íz írták a VB előtt hogy 70+ millás kapus, amit ezen a VBn letolt, az alapján 20 at sem adnék érte.70 millió mongol tugrik
Tony Adams
Willie Parker
Igor
több mint 1 éve
Gondolom a második félidőben a Portugálok egymás után kihagyják a helyzeteket, Marokkó meg talál egy 2. gólt, és end of story.1-1-et tippeltem, szóval az biztos nem lesz -> vagy fordítnak a portugálok, vagy az lesz amit te írtál... nekem ez utóbbi szimpatikusabb.
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Lemaradtam kell most vmelyik c*gsnyozni?Azt mindig kell és lehet, mondhatni akkor indulsz az Origóból!
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Ne bántsuk a tögrögöt! Az iráni riál a legalacsonyabb pénznem, második a vietnámi dong, harmadik helyen a laoszi kip és indonéz rúpia szokott vetélkedni (a venezuelai bolivart most hagyjuk)Diego Costaról íz írták a VB előtt hogy 70+ millás kapus, amit ezen a VBn letolt, az alapján 20 at sem adnék érte.70 millió mongol tugrik
Tony Adams
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Gondolom a második félidőben a Portugálok egymás után kihagyják a helyzeteket, Marokkó meg talál egy 2. gólt, és end of story.Nyilván, mivel nem ezt tippeltem
Zsellértelkes Vrij