Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Épp írni akartam korábban hogymondjuk vigyázzon ne úgy fejelje le őket mint Zidane az olaszokat
1) Ounahi nagy meccset játszik
2) El-Nesyri mindig lefejeli a portugálokat, csak próbálna meg lefelé irányítva fejelni...
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Miért nem tippeltem 0-0-t? 😕Meg elbuktad volna 5 percen belül. 😀
Igor
több mint 1 éve
Épp írni akartam korábban hogy1) Ounahi nagy meccset játszik
2) El-Nesyri mindig lefejeli a portugálokat, csak próbálna meg lefelé irányítva fejelni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
a kapus elFosta
több mint 1 éve
hát baszki...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Na portugálok, lehet menni előre.
több mint 1 éve
ezt neked pierre
több mint 1 éve
Ma Rocco oktat megint.Kijöttek a rossz tippek....sponsored by tipperAzt hittem a rossz tippek Höri franchise-a.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
And there goes my tipp
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Szóval házimunka?Itthon van mind a kettő 😁Valaki más nem tud elmenni érte?Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Valaki elvigye őket, hogy aztán értük kelljen menni?Itthon van mind a kettő 😁Valaki más nem tud elmenni érte?Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Kijöttek a rossz tippek....sponsored by tipper
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Mondtam már egyszer, hogy ez nem lehet kifogás, vidd el őket valahova, menjél haza, majd menjél vissza értük.Itthon van mind a kettő 😁Valaki más nem tud elmenni érte?Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Itthon van mind a kettő 😁Valaki más nem tud elmenni érte?Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kihagytad a ziccert, én berúgom a lepattanót.
pierre woodman támogatja az origot hogy ma roccot utálni kell?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Egy ilyenért megállítani egy ígéretes támadást, szintén a táamdófutball akadályozása.
több mint 1 éve
Boufal, óóó... igazi bölény módjára indult meg!!
több mint 1 éve
Az én kölkeim itthon, de ahogy viselkednek, lassan elmegyek én itthonról... 😀Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Na írd be, hogy a foci szar, a VB szar, minden szar. Hátha megkönnyebbülsz."Marokkó kiválóan futballozik labda nélkül."MINEK ÍRSZ IDE, HA NEM TETSZIK?!
Köszbazmeg, mindjárt elalszok.
csipkelli
r.baggio
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
youtu.be/T34wHJRvJHYhát ők azért megmutatták, hogy tudnak kontrázniaz a baj hogy akkor a portugálok tolnák ezt a szartegy portugál gól jót tenne a meccsnekEn is ezt varnam, hogy Marokko ne ezt a szart tolja.
NB2
Zsellértelkes Vrij
Negritis, a vajda
NB2
több mint 1 éve
Ne sugározz baromságokat, sosem jártam arra. Asszem.Ha paks környékén lakik akkor iktriad elmehet érte.Valaki más nem tud elmenni érte?Btw dolgozok, nem tudom nézni...gyerek merre?
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
Sixo