NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Pepe erőset nyilatkozott meccs után🎙️ Pepe: "It's inadmissible that an Argentine referee was in charge today after what happened yesterday, with Messi complaining. After what I saw today, they can give the title to Argentina now.”#FIFAWorldCup pic.twitter.com/GAMdQwswsL
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 10, 2022
több mint 1 éve
- JC6
6 988
A legrosszabb esetben is 4. lesz Marokkó, ez a nem semmi 😀Valószínűleg tolnak majd egy ki-ki bronzmeccset, jó lesz!
több mint 1 éve
És ez már nem is fog változniCristiano Ronaldo has never scored a goal in the knockout rounds of the World Cup.
— Get World Cup Football News (@_GIFN) December 10, 2022
több mint 1 éve
tök mindegy, portugáloknak szurkoltam, de a második félidőben mi a fasznak ívelgettek? Nem vették észre hogy minden kifejeltek a marokkóiak? Laposan is fel lehetett volna vinni 2-3 passzból, mintsem felívelni, azt kezdeni az egészet előlről. Ahogy én látom, amelyik csapat nem tud a széleken a másik mögé bemenni, az halálra van ítélve.Leao-Cancelo duónak párszor sikerült befutni a második félidőben, de ezen kívül 0
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem értem megint a cigányfocizást. Marokkó sem úgy ment neki a VB-nek, hogy: na, megrakunk és lealázunk mindenkit gólokkal és megnyerjük, hanem csapatszellemmel és szívvel, az utolsó percig küzdve elrontjuk a nagyok játékát és jutunk, ameddig jutunk, alázatosan.nézd inkább a Holy Cross meccsét! Történetük első elődöntőjébe juthatnak be a torna egyik favoritja ellen
Ez nem cigányfoci…
Hatalmas Gratula nekik!
jobbágy#JC6
A Crusaders sem úgy ment neki a playoffnak, hogy: na, megrakunk és lealázunk mindenkit gólokkal és megnyerjük, hanem csapatszellemmel és szívvel, az utolsó percig küzdve elrontjuk a nagyok játékát és jutunk, ameddig jutunk, alázatosan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
..és akkor mi van?Most csoda legközelebb meg nulla ponttal 0-15 gólaránnyal kizúgnakEz a durva h a faszi 8. meccse csak..Marokkó még mindig nem kapott gólt a vébén.amióta Regraui az edző, csak azt az 1 öngólt a kanadaiak ellen
iktriad
zacknorb
steelwolf
ThundersNFL a Jobbágy
Téged nagyon megbántottak..
több mint 1 éve
A Marokkó-tippem jól öregedett. 😊 A döntő azért durva lenne, de ezzel már túlszárnyaltak minden várakozást. Bár ki tudja ezek után...
Music City Miracle
több mint 1 éve
tök mindegy, portugáloknak szurkoltam, de a második félidőben mi a fasznak ívelgettek? Nem vették észre hogy minden kifejeltek a marokkóiak? Laposan is fel lehetett volna vinni 2-3 passzból, mintsem felívelni, azt kezdeni az egészet előlről. Ahogy én látom, amelyik csapat nem tud a széleken a másik mögé bemenni, az halálra van ítélve.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem értem megint a cigányfocizást. Marokkó sem úgy ment neki a VB-nek, hogy: na, megrakunk és lealázunk mindenkit gólokkal és megnyerjük, hanem csapatszellemmel és szívvel, az utolsó percig küzdve elrontjuk a nagyok játékát és jutunk, ameddig jutunk, alázatosan.www.youtube.com/watch?v=Kja6a6yf-t8
Ez nem cigányfoci…
Hatalmas Gratula nekik!
jobbágy#JC6
ha egy kiscsapat csinálja nincs gond, mikor egy nagy már zavaró
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Nem értem megint a cigányfocizást. Marokkó sem úgy ment neki a VB-nek, hogy: na, megrakunk és lealázunk mindenkit gólokkal és megnyerjük, hanem csapatszellemmel és szívvel, az utolsó percig küzdve elrontjuk a nagyok játékát és jutunk, ameddig jutunk, alázatosan.Ez nem cigányfoci…
Hatalmas Gratula nekik!
több mint 1 éve
HakkinenNem tudom fixen, de 90%, hogy élőben láttam, és én Damon Hill korszakban kapcsolódtam be, szóval a te neveid nem játszanak.Mansellre gondolsz? igaz neki az egyik lekörözés volt (Stefan Johansson), de a másik viszont SennaCsak nehogy meki 2őt előzzön, mint anno Schumacher vagy Hakkinen.jött a 10 pont, de nem örülök nekinekem 2
Sixo
Nem tudom ki az az Illés Zsolt, de egy igazi epic battle lesz köztünk a végéig.
Kampman
Sixo
slowmotion
Sixo
youtu.be/hyW1aT2utc0
több mint 1 éve
Nem csoda most sem, eddig a meccsig 1.0 volt a psxG, tehát a lövések alapján 1 gólt kellett volna kapniuk, és 1-et is kaptak.Most csoda legközelebb meg nulla ponttal 0-15 gólaránnyal kizúgnakEz a durva h a faszi 8. meccse csak..Marokkó még mindig nem kapott gólt a vébén.amióta Regraui az edző, csak azt az 1 öngólt a kanadaiak ellen
iktriad
zacknorb
steelwolf
ThundersNFL a Jobbágy
Ez a mai után is csak karcolja a 2-t.
Livakovic, Szczesny, Noppert ehhez képest meg extrákat hoztak
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Regraui walidálta a marokkói teljesítményt
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
A megoldásai a cheezy szóval leírhatókLooolJó, de ebből mennyi volt Cheddaré, 1.1?
StatsBomb Live xG:
#MAR 1.32 - 1.17 #POR
r.baggio
Igor
több mint 1 éve
LooolJó, de ebből mennyi volt Cheddaré, 1.1?
StatsBomb Live xG:
#MAR 1.32 - 1.17 #POR
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nem tudom fixen, de 90%, hogy élőben láttam, és én Damon Hill korszakban kapcsolódtam be, szóval a te neveid nem játszanak.Mansellre gondolsz? igaz neki az egyik lekörözés volt (Stefan Johansson), de a másik viszont SennaCsak nehogy meki 2őt előzzön, mint anno Schumacher vagy Hakkinen.jött a 10 pont, de nem örülök nekinekem 2
Sixo
Kampman
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
LooolStatsBomb Live xG:
#MAR 1.32 - 1.17 #POR
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Lehet, de erre mindenki fog emlékezniMost csoda legközelebb meg nulla ponttal 0-15 gólaránnyal kizúgnakEz a durva h a faszi 8. meccse csak..Marokkó még mindig nem kapott gólt a vébén.amióta Regraui az edző, csak azt az 1 öngólt a kanadaiak ellen
iktriad
zacknorb
steelwolf
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Istenem Simek Peti akkora fasz vagy, nyilván nem látsz előre 2 méterrel.Figyu, ő azért a legmagasabb minőséget követeli ám meg magától is....csak kevésszer sikerült
Persze, csak a nagyok menjenek tovább, a kicsi aki okosan és hibátlanul játszik meg bassza meg
zacknorb
több mint 1 éve
Mansellre gondolsz? igaz neki az egyik lekörözés volt (Stefan Johansson), de a másik viszont SennaCsak nehogy meki 2őt előzzön, mint anno Schumacher vagy Hakkinen.jött a 10 pont, de nem örülök nekinekem 2
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Kampman
28 326
és az egész elment azon a fatökű kapusonaz EB-döntőt a görögök ellen így vesztették el.
NB2
több mint 1 éve
Istenem Simek Peti akkora fasz vagy, nyilván nem látsz előre 2 méterrel.Persze, csak a nagyok menjenek tovább, a kicsi aki okosan és hibátlanul játszik meg bassza meg
több mint 1 éve
Csak nehogy meki 2őt előzzön, mint anno Schumacher vagy Hakkinen.jött a 10 pont, de nem örülök nekinekem 2
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Ezt a Marokkót Anglia vagy Franciaország legalább 5-0-ra fogja megbaszniNem hiszem. Barki jut tovabb este, odaadjak nekik a dontobe jutast, Marokko meg ugyanezt tolja majd teher nelkul. Szorosabb lesz sokkal.
ThundersNFL a Jobbágy
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Dalot is akkor segg volt nem beadja hanem vissza CR7 vissza....MU bosszú
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018