Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Netherlands/Croatia 240+ minutes
3 shots on goal
3 goals
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
én is, ezért kellett javítást eszközölnömSzomorú, de pontosan ezt olvastam először 😀Akárki akármit mond, a Soros igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.kijavítottam 😀
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
shagi0206
több mint 1 éve
Az a 98-as francia csapat még közel sem volt annyira "színes", mint utólag ráfogták, a döntőt azt hiszem 7 vagy 8 fehér játékossal fejezték be. Mondjuk a 2008-as EB meccsekre már tényleg egy majdnem színfekete kezdővel mentek ki.Dugarry a legnagyobb király volt
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 944
Az a 98-as francia csapat még közel sem volt annyira "színes", mint utólag ráfogták, a döntőt azt hiszem 7 vagy 8 fehér játékossal fejezték be. Mondjuk a 2008-as EB meccsekre már tényleg egy majdnem színfekete kezdővel mentek ki.Azóta már átköltözött az ország Afrikába, ez nem meglepő
Kampman
több mint 1 éve
Akárki akármit mond, a Sors igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.délután meg a brazilok kiestek, pedig nem érdemelték meg, jobbak voltak
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kampman
28 326
Az a 98-as francia csapat még közel sem volt annyira "színes", mint utólag ráfogták, a döntőt azt hiszem 7 vagy 8 fehér játékossal fejezték be. Mondjuk a 2008-as EB meccsekre már tényleg egy majdnem színfekete kezdővel mentek ki.
több mint 1 éve
deyell
11 702
na akkor 1998, 2000, 2014 után újra kiszoptak a hollandok tizenegyesekkel. ez most kevésbé fáj, ezt a csapatot nem szeretem annyira
choose life
több mint 1 éve
Végülis hivatalos nyelv IzraelbenA zsidók arabok? 😁Isztambultól keletre nekem minden arab.Djorkaeff örményA mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
shagi0206
10 944
Szomorú, de pontosan ezt olvastam először 😀Akárki akármit mond, a Soros igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.kijavítottam 😀
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 1 éve
A vébé eddigi legnagyobb lúzere dönti el a negyeddöntőtAkárki akármit mond, a Soros igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.kijavítottam 😀
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
A hollandok van Gaal zseniális ötleteivel kétgólos hátrányból jöttek vissza.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pajeszos arabok.A zsidók arabok? 😁Isztambultól keletre nekem minden arab.Djorkaeff örményA mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Akárki akármit mond, a Soros igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.kijavítottam 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Marad a hajrá Portugal - Francia duó 😀remélem mind2 kiesik
Toca
több mint 1 éve
Marad a hajrá Portugal - Francia duó 😀
több mint 1 éve
LizarazuDjorkaeff örményA mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
megkeresem közbe szal Dugarry 😀a bordeux hosszúhajú játékosa is ott volt nem? aki a debrecen ellen toltaErős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
meg pires
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
shagi0206
10 944
Fuuu de g*cire utálom ezeket a b*zi argentinokat. Majdnem annyira, mint a franciákat...
több mint 1 éve
Akárki akármit mond, a Sors igazságtalansága lett volna, ha Hollandia megy tovább.
több mint 1 éve
Tipikus bazmeg, a csíra 🤣Na, megmondtam... nálam itt volt a script 😉 muszáj volt hollywoodosra venni a figurát, minimum 3 csavarral.
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most csak az van 🥴 na jó Giroud meg Lloris nemKözben már sorolták itt, megkopott az emlékezetem. Viszonylag sokan is voltak. Most lehet több feka van 😀A mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
A zsidók arabok? 😁Isztambultól keletre nekem minden arab.Djorkaeff örményA mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kurva anyád
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
borzasztó lett ez az ág, két nyomoronc csapatból egy döntőt játszik 😕de nem értem a hollandok mire vártak a hosszabbításban, semmit nem csináltak
több mint 1 éve
shagi0206
10 944
A sárgák is? 😮 😀Isztambultól keletre nekem minden arab.Djorkaeff örményA mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.francia-olasz 1998 😕
deyell
Kampman
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo