Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
shagi0206
10 946
Akkor milyen lehet a helyzet egy ifj Knézy kommentálásnál? Beszélni ugyan jobban tud, de semmihez semmi köze.Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmAmúgy sztem nem hülye ő, csak elképesztően rossz a beszelokeje.
Duff
csebi
több mint 1 éve
Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmegyszerűen csak nem erőssége a kommunikáció, ami nem is elvárt, hiszen egy profi labdarúgó volt, nem egy kommunikációs szakember
Duff
az M4 teljes inkompetenciája hogy erőltetni kell szegényt
több mint 1 éve
Messi kihagyjaIgor kik fogják kihagyni? Enzo fix, a többiek?Szerintem Enzo pont be fogja rúgni.
Sixo
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
jobban ért a focihoz mint bárki körülötteMinden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmAmúgy sztem nem hülye ő, csak elképesztően rossz a beszelokeje.
Duff
csebi
kár hogy ebből nagyon keveset tud átadni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
te miattad lett ilyen cigánykodós szar meccs?😊Már szeptember óta nem nézek focit, kurvára elegem volt ebből a színészkedős, időhúzós szarból, amit leművelnek. Itt is csak trollkodni vagyok 😀 Bár beismerem, bekapcsoltam a tv-t, és ezt a meccset nézem, úgyhogy most már nem 10 perc.mindenki 10 percet látott? de egy random döntőt megnézne? meglepne 😀ezen a fórumon mindenki a feleséged lehet akkorjah...akkor úgy más...ezt a feleségem is akkor így szokta...csak mond valamit a témában 😀Én 10 percet nem néztem ebből a vb-ből, nem érdekel. Viszont a Horvát-Marokkó döntőt megnézném 😀viccen kívül, az miért lenne jó...két csapat aki igyekszik megtartani a 0-0-t....Remélem holnap is lesz 2 hosszabbítás.Remélem kikap Portugália meg a kagylófalók is. A döntőben meg láthatunk egy Horvátország-Marokkót 😀
Sixo
shagi0206
Klaci79
shagi0206
Klaci79
Sixo
Klaci79
shagi0206
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmAz u csapatok megértik, az a lényeg
Duff
több mint 1 éve
Igor kik fogják kihagyni? Enzo fix, a többiek?Van Lezbi tuti
Sixo
több mint 1 éve
Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmJó nagy mínuszban lehetsz 🥴😁 (bocs ez magas volt 🥴)
Duff
több mint 1 éve
shagi0206
10 946
Igor kik fogják kihagyni? Enzo fix, a többiek?Szerintem Enzo pont be fogja rúgni.
Sixo
több mint 1 éve
Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQmAmúgy sztem nem hülye ő, csak elképesztően rossz a beszelokeje.
Duff
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
shagi0206
10 946
Már szeptember óta nem nézek focit, kurvára elegem volt ebből a színészkedős, időhúzós szarból, amit leművelnek. Itt is csak trollkodni vagyok 😀 Bár beismerem, bekapcsoltam a tv-t, és ezt a meccset nézem, úgyhogy most már nem 10 perc.mindenki 10 percet látott? de egy random döntőt megnézne? meglepne 😀ezen a fórumon mindenki a feleséged lehet akkorjah...akkor úgy más...ezt a feleségem is akkor így szokta...csak mond valamit a témában 😀Én 10 percet nem néztem ebből a vb-ből, nem érdekel. Viszont a Horvát-Marokkó döntőt megnézném 😀viccen kívül, az miért lenne jó...két csapat aki igyekszik megtartani a 0-0-t....Remélem holnap is lesz 2 hosszabbítás.Remélem kikap Portugália meg a kagylófalók is. A döntőben meg láthatunk egy Horvátország-Marokkót 😀
Sixo
shagi0206
Klaci79
shagi0206
Klaci79
Sixo
Klaci79
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ötödik leszMert Messi elfáradt kisétálni, lehet tizit sem vállalMessi már fáradt kimenni a szöglethez is?mióta DM beállt, ő rúgta a szögletet
csebi
Klaci79
csebi
több mint 1 éve
Duff
3 133
Minden egyes Gera mondat utan csokken egyet az IQm
több mint 1 éve
Mert Messi elfáradt kisétálni, lehet tizit sem vállalMessi már fáradt kimenni a szöglethez is?mióta DM beállt, ő rúgta a szögletet
csebi
Klaci79
több mint 1 éve
csak mondunk random dolgokat egy témábanmindenki 10 percet látott? de egy random döntőt megnézne? meglepne 😀ezen a fórumon mindenki a feleséged lehet akkorjah...akkor úgy más...ezt a feleségem is akkor így szokta...csak mond valamit a témában 😀Én 10 percet nem néztem ebből a vb-ből, nem érdekel. Viszont a Horvát-Marokkó döntőt megnézném 😀viccen kívül, az miért lenne jó...két csapat aki igyekszik megtartani a 0-0-t....Remélem holnap is lesz 2 hosszabbítás.Remélem kikap Portugália meg a kagylófalók is. A döntőben meg láthatunk egy Horvátország-Marokkót 😀
Sixo
shagi0206
Klaci79
shagi0206
Klaci79
Sixo
Klaci79
több mint 1 éve
Székely 😊))))))
több mint 1 éve
Ne jusson mar to abb ket alibi csapat
több mint 1 éve
Köszi de én folyékony szappant használok már jó idejeezen a fórumon mindenki a feleséged lehet akkorjah...akkor úgy más...ezt a feleségem is akkor így szokta...csak mond valamit a témában 😀Én 10 percet nem néztem ebből a vb-ből, nem érdekel. Viszont a Horvát-Marokkó döntőt megnézném 😀viccen kívül, az miért lenne jó...két csapat aki igyekszik megtartani a 0-0-t....Remélem holnap is lesz 2 hosszabbítás.Remélem kikap Portugália meg a kagylófalók is. A döntőben meg láthatunk egy Horvátország-Marokkót 😀
Sixo
shagi0206
Klaci79
shagi0206
Klaci79
Sixo
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
mindenki 10 percet látott? de egy random döntőt megnézne? meglepne 😀ezen a fórumon mindenki a feleséged lehet akkorjah...akkor úgy más...ezt a feleségem is akkor így szokta...csak mond valamit a témában 😀Én 10 percet nem néztem ebből a vb-ből, nem érdekel. Viszont a Horvát-Marokkó döntőt megnézném 😀viccen kívül, az miért lenne jó...két csapat aki igyekszik megtartani a 0-0-t....Remélem holnap is lesz 2 hosszabbítás.Remélem kikap Portugália meg a kagylófalók is. A döntőben meg láthatunk egy Horvátország-Marokkót 😀
Sixo
shagi0206
Klaci79
shagi0206
Klaci79
Sixo
több mint 1 éve
Azért egy jó tíz perc hosszabbítás elfért volna
több mint 1 éve
Do maria hamarabb jön lehet nyernek.
több mint 1 éve
Akkor ez bukta (valakinek)
több mint 1 éve
Azért ez az olimpiai gól + kapufa kombó nem volt csúnya.Kár, hogy ha így is tudnak játszani a csapatok, akkor 110 percig mért nem játszanak így 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)