Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
ejj baszki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt tiltakoznak?
braxa88
több mint 2 éve
Ki fogja a Német - Japán meccset nyerni a bowl.hu felhasználói szerint?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 23, 2022
több mint 2 éve
ez én vagyok mikor keresztanyámmal/más nagyon hülye emberrel kell személyesen beszélnem
braxa88
több mint 2 éve
tudom, de ha nem lő gólt olyan snasszegy jó kis mario gomez kéne hogy nyomhassuk a gombotwww.tomnash.eu/gomez-button.html
Negritis, a vajda
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
egy jó kis mario gomez kéne hogy nyomhassuk a gombotwww.tomnash.eu/gomez-button.html
Negritis, a vajda
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
neuer kinyargal majdnem félpályáig, hogy elérjen egy labdát az oldalvonal előtt amit amúgy is az övék lett volna, ez ám az elhivatottság
több mint 2 éve
braxa88
12 534
több mint 2 éve
Sárgák, vágottszeműek, nindzsák. Ne polkorrektkeggyé itten he!Ürümcsitől délkeletre mindenki kínaiszóval a perzsák lehet azért arabok mert isztambultól keletre vannak ,de a japánok meg nem lehetnek ugyanezért koreaiaka türkök is, mégsem kpopisztambultól keletre van mind2 nem ?mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
Sixo
mustaine
több mint 2 éve
Ürümcsitől délkeletre mindenki kínaiszóval a perzsák lehet azért arabok mert isztambultól keletre vannak ,de a japánok meg nem lehetnek ugyanezért koreaiaka türkök is, mégsem kpopisztambultól keletre van mind2 nem ?mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
Sixo
több mint 2 éve
egy jó kis mario gomez kéne hogy nyomhassuk a gombot
több mint 2 éve
Okos megoldás Süle szerepeltetése egy ilyen pörgős Japán csapat ellen.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
szóval a perzsák lehet azért arabok mert isztambultól keletre vannak ,de a japánok meg nem lehetnek ugyanezért koreaiaka türkök is, mégsem kpopisztambultól keletre van mind2 nem ?mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
Ferdeszeműek ezek is, ne kekeckedj.mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Petya vagy Dini?Játszik a Szakály, nem is tudtam hogy honosították csak azt nem mondták hogy Petya vagy a Dini.kollégám is Szakály, itt vigyorog 😀
eaglesmcnabb
Drip
több mint 2 éve
a türkök is, mégsem kpopisztambultól keletre van mind2 nem ?mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 2 éve
isztambultól keletre van mind2 nem ?mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
A fehérmezesek 😀Hát ezek tuti kapnak ma érvényes gólt is...specifikáld, hogy kik
Zsellértelkes Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
42-ben milyen jó kis barátságos meccs lehetett volna ez 😊
több mint 2 éve
de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonöö, Juve vagy Milan, egyre megy
Sixo
jöhet a jinxfogadásom a németekre, ez egy fess japán válogatottnak tűnik így az első percekben, ebben bíztam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mondjuk a japánoknak szurkolás és a kpop hol függ össze? 😀de sok kpop fan lett hirtelen a fórumonÉltem Szöulban, nekem lehet. 😊
Sixo
empty taxi
több mint 2 éve
Hát ezek tuti kapnak ma érvényes gólt is...specifikáld, hogy kik
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Játszik a Szakály, nem is tudtam hogy honosították csak azt nem mondták hogy Petya vagy a Dini.kollégám is Szakály, itt vigyorog 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ó, basszus... túl gyors vagy Maeda fiam 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)