Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
ugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttA leselejtezett áruk raktárában
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Kenguruk, nem?Ausziknak kiabálja az idióta szomszédom, hogy ne dugd zsebre a kezed bazmeeeeggggVan zsebük?
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
a kenguruknak szokott lenniAusziknak kiabálja az idióta szomszédom, hogy ne dugd zsebre a kezed bazmeeeeggggVan zsebük?
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
azért mbappének még nem 20-as a first touch 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Ausziknak kiabálja az idióta szomszédom, hogy ne dugd zsebre a kezed bazmeeeeggggVan zsebük?
Willie Parker
több mint 2 éve
ugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölött
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Ausziknak kiabálja az idióta szomszédom, hogy ne dugd zsebre a kezed bazmeeeegggg
több mint 2 éve
mondjuk nem értem miért kaparnak ennyire a franciák, kéne hagyni energiát mégErre csak èdesapám sztoriját tudom írni aki egyszer megkèrdezte Puskást mièrt rohant annyira egy Real meccsen bedobni a labdát mikor sok góllal vezettek? Puskás erre azt válaszolta: mèg gólt akartam rúgni 😉
NB2
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Ez a Jackson Irvine ránézésre Eddie Irvine zabigyereke
több mint 2 éve
azé' bazmeg amikor az éked lesprinteli a középen héderező középpályásokat 4-1-nél védekezni, az sok mindent elmond arról, mennyire flegmák az utóbbiak
több mint 2 éve
Lehet, de most a Giroud fejesnél sokkal amatőrebbnek tűnt, amit a másik két bohóc csinált.Hát, az ausztráloknál Souttaron kívül nem nagyon tudnak a többiek fejelni....MBappe góljánál pont ő maradt le
Igor
Rodaron
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
fofana jön ...jabazz, de most se hozza be, nem baj legalább jön a vlagyimirmi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!meg camavingával, te jó isten ...
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
mondjuk nem értem miért kaparnak ennyire a franciák, kéne hagyni energiát még
több mint 2 éve
nálam is, fantasyben is a helyére raktam be mbappet az utolsó pilanatbanmi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!Nálam ő lett volna gólkirály pl
eaglesmcnabb
Willie Parker
több mint 2 éve
én is őt tippeltem amíg be nem jelentették ,hogy kihagyja a vb-tmi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!Nálam ő lett volna gólkirály pl
eaglesmcnabb
Willie Parker
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Hát, az ausztráloknál Souttaron kívül nem nagyon tudnak a többiek fejelni....MBappe góljánál pont ő maradt le
Igor
több mint 2 éve
Just Fontaine dislikes this.Oli G. beérte Henryt a válogatott gólokban!!!Pedig mindenki tudja, hogy a legnagyobb francia gólvágó ever az Trezeguet és Platini volt.
nagir
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Joel Cantona az Újpestből.Oli G. beérte Henryt a válogatott gólokban!!!Pedig mindenki tudja, hogy a legnagyobb francia gólvágó ever az Trezeguet és Platini volt.
nagir
Sixo
több mint 2 éve
jabazz, de most se hozza be, nem baj legalább jön a vlagyimirmi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!meg camavingával, te jó isten ...
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 2 éve
Goodwin out, Badlose in
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
mi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!Nálam ő lett volna gólkirály pl
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
mi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!meg camavingával, te jó isten ...
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Oli G. beérte Henryt a válogatott gólokban!!!Pedig mindenki tudja, hogy a legnagyobb francia gólvágó ever az Trezeguet és Platini volt.
nagir
több mint 2 éve
mi van, oszik megpróbálnak időt húzni, hogy ne kapjanak még kettőt?