Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
eskü jobb marokkó, nordin már rúgott volna kettőt, sajna melóból nézem úgyhogy nem tudtam felvenni az amrabat mezemet.hissam el gerúzs 3at
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Jó a sok VAR faszság nélkül ellennék.
Bazzani
Sixo
több mint 2 éve
nálam 480p-ben ment tegnap is, most is, eddig még nem akadt, és egész jó a kép.másnál is ilyen fos minőségben jön az m4 online streamje?Nekem most jó, tegnap előtt volt 240p auto egész nap, ezért be kellett kapcsolnom a tv-t...
deyell
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
eskü jobb marokkó, nordin már rúgott volna kettőt, sajna melóból nézem úgyhogy nem tudtam felvenni az amrabat mezemet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
másnál is ilyen fos minőségben jön az m4 online streamje?Nekem most jó, tegnap előtt volt 240p auto egész nap, ezért be kellett kapcsolnom a tv-t...
deyell
több mint 2 éve
Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
több mint 2 éve
Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Nem rossz amúgy! A meccsek többsége nézhető, jó időpontokban vannak, már jó pár játékosra felkaptam a fejem (én klubcsapatokat nem nagyon nézek, csak a magyar bajnokságotat követem rendszeresen), vannak jóérzéssel eltöltő sztorik.
Bazzani
Cserébe bosszantó Katar merev hozzáállása apróságokhoz, a FIFA asszisztálása mindehhez. De a legjobban a szurkolói, utcai videók hiányoznak metróból, étteremből, bárhonnan: ebben a csúcs a 2016-os EB volt, főleg az írekkel és a magyarokkal. Mint amilyenek tegnap voltak az szaudi videók.
több mint 2 éve
Jelenleg úgy érzem, hogy jó tipp volt, hogy egy gólt azért beírtam Marokkóhoz. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.engem a hosszabbítások zavarnak, és egyre jobban idegesít a futó óra
Bazzani
a var nem zavar, mert olyan döntések születnek amik esetében rossz döntés lenne nélküle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
a tegnapi iszonyatsok les után a mai mixre ment a német les over 0.5 és a spanyol les over 0.5
több mint 2 éve
Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jó a sok VAR faszság nélkül ellennék.
több mint 2 éve
Jó ez a horvát mez. Először azt hittem portugál-horvát meccs van, mondom az még korai. 😀
több mint 2 éve
hú de fura most melóhelyen nézni kis monitoron m4sport-ról 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nu lássuk, felüdülés lesz-e valamelyik meccs... 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Jó, de a szabály szerint akkor van les, ha olyan testrésze lóg be, amivel érvényes gólt szerezhet, itt meg a válla belógott. Szerencsétlen dolog, de a szabályok szerint ez les volt.Egyre erősebbek a hangok, ami szerint hatalmas hibát követettek el a VAR-nál, hogy Lautaro gólját les miatt nem adták meg.Ennek sajna annyi jelentősége van, mint Goedert be nem fújt facemaskjának (no offense for Skins 😉) és gondolom nem is ezen múlt feltétlenül bár 2-0 nyilván más állás mint 1. Illetve sajnos ettől még lesznek hasonló esetek mert nem tudják (akarják??? 😛) a Vart jól használni...
www.sportbible.com/football/lautaro-martinez-var-argentina-vs-saudi-arabia-offside-20221122
Sixo
dande2
A les szabályát lehetne módosítani, pl, hogy csak a láb és a fej számítson.
több mint 2 éve
Kb vége lenne az angol vb-jének.ki gondolta volna, hogy ilyen schedule mellett jonnek a serulesek ld Lucas is no contact utan ACL szakadas ...
🚨 BREAKING: Harry Kane is set to have a scan on his ankle after suffering a knock against Iran in the 48th minute.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 22, 2022
✍️ @David_Ornstein pic.twitter.com/6ApDLdUQE6
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
gól volt az alap ítélet, de ha még a 11-es után is a bírózás megy, akkor menthetetlen itt mindenkiNem latram a helyzetet: Partjelzo mit itelt a gol utan?Egyre erősebbek a hangok, ami szerint hatalmas hibát követettek el a VAR-nál, hogy Lautaro gólját les miatt nem adták meg.Ennek sajna annyi jelentősége van, mint Goedert be nem fújt facemaskjának (no offense for Skins 😉) és gondolom nem is ezen múlt feltétlenül bár 2-0 nyilván más állás mint 1. Illetve sajnos ettől még lesznek hasonló esetek mert nem tudják (akarják??? 😛) a Vart jól használni...
www.sportbible.com/football/lautaro-martinez-var-argentina-vs-saudi-arabia-offside-20221122
Sixo
dande2
beltazor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nem latram a helyzetet: Partjelzo mit itelt a gol utan?Egyre erősebbek a hangok, ami szerint hatalmas hibát követettek el a VAR-nál, hogy Lautaro gólját les miatt nem adták meg.Ennek sajna annyi jelentősége van, mint Goedert be nem fújt facemaskjának (no offense for Skins 😉) és gondolom nem is ezen múlt feltétlenül bár 2-0 nyilván más állás mint 1. Illetve sajnos ettől még lesznek hasonló esetek mert nem tudják (akarják??? 😛) a Vart jól használni...
Sixo
dande2
több mint 2 éve
Egyre erősebbek a hangok, ami szerint hatalmas hibát követettek el a VAR-nál, hogy Lautaro gólját les miatt nem adták meg.Ennek sajna annyi jelentősége van, mint Goedert be nem fújt facemaskjának (no offense for Skins 😉) és gondolom nem is ezen múlt feltétlenül bár 2-0 nyilván más állás mint 1. Illetve sajnos ettől még lesznek hasonló esetek mert nem tudják (akarják??? 😛) a Vart jól használni...
Sixo
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
deyell
11 702
@Kampmana szaúdi maradona:
Who remembers when Saudi Arabia's Saeed Al-Owairan stunned Belgium with a wonder goal at USA '94? pic.twitter.com/et0Ntd9L8O
— 90s Football (@90sfootball) November 22, 2022
choose life
több mint 2 éve
Egyre erősebbek a hangok, ami szerint hatalmas hibát követettek el a VAR-nál, hogy Lautaro gólját les miatt nem adták meg.www.sportbible.com/football/lautaro-martinez-var-argentina-vs-saudi-arabia-offside-20221122
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Engem odairhattok argentina mele hamar ketszer kertem korabban.Vagy most lehet kedvencet valtani h nics ott a nevem?😀