Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
twitter.com/aib232/status/1594376012808458245?s=20&t=GsY-fg2eDpI1HIN7KPM8EA
több mint 2 éve
Amúgy a FIFA-s játék közben megcsinálta a legundorítóbb dolgot amit csak lehet... Azok után, hogy 2 napja nem képesek kijavítani, hogy 5 pontot érjen egy MF goal, és ne 7-et (nézzétek meg Bellinghamet) - az volt a megoldás, hogy átírták a játék pontozását, és innentől a MF gólok 7 pontot fognak érni. És ezt megtették a vb/játék 3. napján......
Nevetséges.
Arra már tettem magasról, hogy a tacklek vagy key passok ki lesznek számolva, abban még reménykedtem, hogy normálisan lekódolják a kapott gólokat (lásd pl Trippier (aki a 2 kapott gól miatt 1-1=0 pont lenne), vagy Souttar (aki 1-3=-2 pont)), meg vannak még más apróbb problémák is....
De ilyet még nem láttam. Mondjuk az, h a FIFA csinálja nem lep meg... de ettől még nonszensz.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Nem kell aggódni, holnap 40 pontos napot csinálok - beizzítottam a zseniális papírforma tippeket! Bár egyelőre nincs 0-0-m honlapra, valamelyiket át kéne írni rá, még kitalálom melyiket...úgy olvastam melyik lesz hamarabb 😀???Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?marokko 11-kor belga nyóckor
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
jobb hogy nem ált be camalele, így legalább csak 3 lett közte, nem 4 ahogy Igor tippelte.
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
úgy olvastam melyik lesz hamarabb 😀???Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?marokko 11-kor belga nyóckor
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
jobb hogy nem ált be camalele, így legalább csak 3 lett közte, nem 4 ahogy Igor tippelte.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kb vége lenne az angol vb-jének.🚨 BREAKING: Harry Kane is set to have a scan on his ankle after suffering a knock against Iran in the 48th minute.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 22, 2022
✍️ @David_Ornstein pic.twitter.com/6ApDLdUQE6
több mint 2 éve
???Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?marokko 11-kor belga nyóckor
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?az a baj, hogy utóbbi lesz 8-kor, amikor már itthon vagyok 😕
Sixo
több mint 2 éve
Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?marokko 11-kor belga nyóckor
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Melyik F csoport meccs lesz holnap szarabb, a Morocco - Horvát, vagy a Kanada - Belga?
több mint 2 éve
Lehet,de mégis szinte az összes veszély az ő megoldásaiból, ritmusváltásaiból indult.Ugyanakkora overrated fos mint Pogba😃mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 2 éve
csak a BL-ben ne jöjjön szembe mi? 😀Ugyanakkora overrated fos mint Pogba😃mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 2 éve
Hajdú B azért Giroud meg Rabiot összekeverni ... jó, hogy nem Mbappét mondott, ő legalább a pályán volt.
több mint 2 éve
Te nem ismersz értelmes olasz csapatokból játékost? mondhattad volna, hogy csóró ember Ravanellije vagy Insigneje vagy Berardija.mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
nem, annyira még nemUgyanakkora overrated fos mint Pogba😃mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 2 éve
Ugyanakkora overrated fos mint Pogba😃mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Matt Ryan most nagyot fogott
több mint 2 éve
mbappé a szegény ember obafemi martinsaugattam baz, ez a coman minimum 2 polccal van dembele fölöttde ha mbappé csak minden 10. nagy helyzetét lövi be nem mind1?
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 2 éve
Löfli, a tipper.io-val valami gond van, azt írja negri, igor meg meki az elején vannak ...Nézd meg pls , tuti valami bug lesz.Szegény zemanla....
Sixo
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
jó, hát Coman még nem melegedett be a meccsbe, de vele se vannak sokkal többenKatarban nem szabad bemelegedni, hé!
slowmotion
több mint 2 éve
3 gólos difit jól belőttem, úgy érzem holnap szarabb napom lesz. 😀úgy legyen, mind azt reméljük
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
3 gólos difit jól belőttem, úgy érzem holnap szarabb napom lesz. 😀Nekem betettek ezek a 0-0-ák
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Löfli, a tipper.io-val valami gond van, azt írja negri, igor meg meki az elején vannak ...Nézd meg pls , tuti valami bug lesz.
több mint 2 éve
jó, hát Coman még nem melegedett be a meccsbe, de vele se vannak sokkal többen
több mint 2 éve
3 gólos difit jól belőttem, úgy érzem holnap szarabb napom lesz. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Szegeny ausztralok, de nem lehet oket Sydney, ennyit tudnak.