Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Azt nézik az emberek ami érdekli őket, nem ami szerinted érdekelni kellene őket.1., nem mindig nézem, most pl a munka mellett megy a háttérbenDe akkor minek nézed?Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.most a Lions miatti magas labdát nem ütném le, de ha ilyen alacsonyan van a léc, akkor azt nyilván nem nehéz megugrani, bár ilyen alapon nem értem miért nincs ekkora felhajtás akár egy krikett vb körül is
Jó a sok VAR faszság nélkül ellennék.
Bazzani
vagyis értem én persze, csak elfogadni nem tudom
r.baggio
Fegyvert fog valaki a fejedhez?
Bazzani
2., nem is az a problémám, hogy valaki nézi, hanem hogy mit nem néznek helyette az emberek, meg hogy miért van ilyen kiemelt helyzetben a sport, mikor lassan semmivel nem szolgál rá
r.baggio
Nézz helyette olyat a háttérben ami jobban izgat vagy jobb ennél.
Legrosszabb ez a rinya, hogy ígyszar úgyszar aztán mégis nézed.
több mint 2 éve
1., nem mindig nézem, most pl a munka mellett megy a háttérbenDe akkor minek nézed?Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.most a Lions miatti magas labdát nem ütném le, de ha ilyen alacsonyan van a léc, akkor azt nyilván nem nehéz megugrani, bár ilyen alapon nem értem miért nincs ekkora felhajtás akár egy krikett vb körül is
Bazzani
r.baggio
Bazzani
2., nem is az a problémám, hogy valaki nézi, hanem hogy mit nem néznek helyette az emberek, meg hogy miért van ilyen kiemelt helyzetben a sport, mikor lassan semmivel nem szolgál rá
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Vlasicot két kézzel lökte a marokkói védő.Ezt nem nézik vissza?
több mint 2 éve
De akkor minek nézed?Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.most a Lions miatti magas labdát nem ütném le, de ha ilyen alacsonyan van a léc, akkor azt nyilván nem nehéz megugrani, bár ilyen alapon nem értem miért nincs ekkora felhajtás akár egy krikett vb körül is
Bazzani
r.baggio
több mint 2 éve
"Don't be surprised if you see the fourth official raising the electronic board with a big number on it."
— ESPN UK (@ESPNUK) November 22, 2022
Refereeing legend, Pierluigi Collina, explains why there has been so much added time at this World Cup 🗣 pic.twitter.com/XSDFwAMmxk
több mint 2 éve
Inkább csak hallgatom ,mert melózok közben, de ez elég lófütty meccsnek tűnik eddig.azt hittem elküldtem a meccs elején, de mégse, hogy az arab afrikai csapatok már rég nézhetetlen futballt produkálnak, ezért is szurkolok ellenük a selejtezőben, csak hát ez a célfutball vezet már eredményre
ÉS csak két perc hosszabbítás? WTF?
warr_b
ma egyedül Japánban bízok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Igen nekem is ezek az utcai parádék hiányoznak, viszont Tunézia, Marokkó, Szaudiak jó hangulatot csinálnak eddig. Most az európai szurkerek vannak kicsit hátrányban.Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Nem rossz amúgy! A meccsek többsége nézhető, jó időpontokban vannak, már jó pár játékosra felkaptam a fejem (én klubcsapatokat nem nagyon nézek, csak a magyar bajnokságotat követem rendszeresen), vannak jóérzéssel eltöltő sztorik.
Bazzani
Cserébe bosszantó Katar merev hozzáállása apróságokhoz, a FIFA asszisztálása mindehhez. De a legjobban a szurkolói, utcai videók hiányoznak metróból, étteremből, bárhonnan: ebben a csúcs a 2016-os EB volt, főleg az írekkel és a magyarokkal. Mint amilyenek tegnap voltak az szaudi videók.
Szokol
több mint 2 éve
Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.most a Lions miatti magas labdát nem ütném le, de ha ilyen alacsonyan van a léc, akkor azt nyilván nem nehéz megugrani, bár ilyen alapon nem értem miért nincs ekkora felhajtás akár egy krikett vb körül is
Bazzani
---
több mint 2 éve
Modric istenem, hát ezt Dybala úgy a léc alá verte volna ...
több mint 2 éve
Inkább csak hallgatom ,mert melózok közben, de ez elég lófütty meccsnek tűnik eddig. ÉS csak két perc hosszabbítás? WTF?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
te leszel a reszkessetek betörők , meg bud spencer terrence hillhány évig fogod még ezt a kamu képet linkelgetni ?életem végéig
Sixo
empty taxi
több mint 2 éve
A gólvonal tech más mint a VAR az rendben van ott tud az ember belenyúlni 😛Inkább mint hogy ez ne legyen gól.Jó akkor mondjuk azt, hogy szar ès szar mínusz -4 de a szart a VAR segítsègèvel arra hivatkozva lehúzzak szr -5-re. Nem azt mondom hogy ne legyen, azt mondom, hogy rossz, ahogy most van ès tartok tőle lesz.Ettől függetlenül a szar helyett legyen inkább szar-4, még akkor is hogyha egyesek szar-10-et szeretnének.Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
Sixo
dande2
empty taxi
dande2
empty taxi
A les meg a kezezès dolgokat kellene cizellálni ès akkor lenne igazan hasznos.
több mint 2 éve
hány évig fogod még ezt a kamu képet linkelgetni ?életem végéig
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
hány évig fogod még ezt a kamu képet linkelgetni ? a vak is látja, hogy a fehér csík rossz helyre van behúzva ...Inkább mint hogy ez ne legyen gól.Jó akkor mondjuk azt, hogy szar ès szar mínusz -4 de a szart a VAR segítsègèvel arra hivatkozva lehúzzak szr -5-re. Nem azt mondom hogy ne legyen, azt mondom, hogy rossz, ahogy most van ès tartok tőle lesz.Ettől függetlenül a szar helyett legyen inkább szar-4, még akkor is hogyha egyesek szar-10-et szeretnének.Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
Sixo
dande2
empty taxi
dande2
empty taxi
több mint 2 éve
Inkább mint hogy ez ne legyen gól.Jó akkor mondjuk azt, hogy szar ès szar mínusz -4 de a szart a VAR segítsègèvel arra hivatkozva lehúzzak szr -5-re. Nem azt mondom hogy ne legyen, azt mondom, hogy rossz, ahogy most van ès tartok tőle lesz.Ettől függetlenül a szar helyett legyen inkább szar-4, még akkor is hogyha egyesek szar-10-et szeretnének.Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
Sixo
dande2
empty taxi
dande2
Madden hates me.
több mint 2 éve
EB-ből indultam ki, úgyhogy nekem annyira nem.eskü jobb marokkó, nordin már rúgott volna kettőt, sajna melóból nézem úgyhogy nem tudtam felvenni az amrabat mezemet.Ez meglepetés?
eaglesmcnabb
Szokol
Hajtósak ezek a marokkóiak, bírják a meleget is, ez így együtt rossz matchup a horvátoknak. A VB-n is a kevésbé hajtós de technikás válogatottak (pl. Argentína) ellen voltak a legjobbak, azóta meg eltelt 4 év.
| Kovacic hiába világklasszis, egyedül lehet kevés lesz 😕 |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jó akkor mondjuk azt, hogy szar ès szar mínusz -4 de a szart a VAR segítsègèvel arra hivatkozva lehúzzak szr -5-re. Nem azt mondom hogy ne legyen, azt mondom, hogy rossz, ahogy most van ès tartok tőle lesz.Ettől függetlenül a szar helyett legyen inkább szar-4, még akkor is hogyha egyesek szar-10-et szeretnének.Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
Sixo
dande2
empty taxi
több mint 2 éve
hát, én azért horvát győzelmet tippeltem. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
igeneskü jobb marokkó, nordin már rúgott volna kettőt, sajna melóból nézem úgyhogy nem tudtam felvenni az amrabat mezemet.Ez meglepetés?
eaglesmcnabb
Szokol
több mint 2 éve
eskü jobb marokkó, nordin már rúgott volna kettőt, sajna melóból nézem úgyhogy nem tudtam felvenni az amrabat mezemet.Ez meglepetés?
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ettől függetlenül a szar helyett legyen inkább szar-4, még akkor is hogyha egyesek szar-10-et szeretnének.Pont ez a baj vele, hogy ahhoz képest nem èrzèkelem olyan szinten a javulást mint lehetne/kellene...Lehet én vagyok az egyetlen de nekem eddig semmi bajom evvel a VB-vel.Jobb lenne ha anélkül lenne sokszor annyi rossz ítélet ? Vagy már elfeledtük milyen katasztrófa volt VAR előtt a bíráskodás ?
Bazzani
Sixo
dande2
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.