Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
hogy mi van?amióta az m4-nél nézegetik az aktivitást, azóta nem mer ide írni 😀stez te vagy az?Vicceltem nyilván 😀 arra próbaltam utalni, hogy Sterlingnél még a lelátóról is hasznosabbhát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
Sixo
Hanni
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
szerencsétlen iránt az arabok és a nyugatiak is utálják
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
irán-usa meccs lesz a pikáns, most inkább valamit melózni kéne 😊Melozni....😆 Első félidő után lépek haza
NB2
több mint 2 éve
Toto21
5 955
egyébként mi van stez-el. nagyon nem hallani felöle? Csak nem becsajozott ö is? Hörinél is így kezdödött!stez te vagy az?Vicceltem nyilván 😀 arra próbaltam utalni, hogy Sterlingnél még a lelátóról is hasznosabbhát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
Sixo
Hanni
Sixo
több mint 2 éve
amióta az m4-nél nézegetik az aktivitást, azóta nem mer ide írni 😀stez te vagy az?Vicceltem nyilván 😀 arra próbaltam utalni, hogy Sterlingnél még a lelátóról is hasznosabbhát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
Sixo
Hanni
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
stez te vagy az?Vicceltem nyilván 😀 arra próbaltam utalni, hogy Sterlingnél még a lelátóról is hasznosabbhát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
Sixo
Hanni
több mint 2 éve
irán-usa meccs lesz a pikáns, most inkább valamit melózni kéne 😊
több mint 2 éve
én cartman-t mondtam volnaJUUUUDDDDEEEEEE!!!ne legyél már náci
Tony Adams
slowmotion
több mint 2 éve
biztos vagyok benne, hogy ő ezt kivédte volnajah és tua-san megpróbálta az agyrázkódást protokollt kijátszani ,de itt nem engedték elmi történt az iráni kapussal?összefejelt az egyik védőjével és kane méretűre nőtt az orra
mustaine
Sixo
Sixo
több mint 2 éve
Vicceltem nyilván 😀 arra próbaltam utalni, hogy Sterlingnél még a lelátóról is hasznosabbhát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
Sixo
több mint 2 éve
Bundesligában játszik, ennyi.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
jó, pont Bellingham kellett a mixhez, már csak egy Sterling kapuralövés kell, meg nyilván a three lion W
több mint 2 éve
és már azt is tudom, hogy mi a türk tanács célja:kedves vezetőnk a válogatott afc-tagságát készíti elő, onnantól garantált a vb-részvétel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
JUUUUDDDDEEEEEE!!!
több mint 2 éve
1)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
hát hogy kezdjen ha nincs ott a meccsen, mert sérült ?És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
Hanni
több mint 2 éve
bohóc Prickford mekkorát örült feleslegesen
több mint 2 éve
jah és tua-san megpróbálta az agyrázkódást protokollt kijátszani ,de itt nem engedték elmi történt az iráni kapussal?összefejelt az egyik védőjével és kane méretűre nőtt az orra
mustaine
Sixo
több mint 2 éve
Akkor Maguire pótolja őt a kezdőben, my fault.Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
több mint 2 éve
És? 😀Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
Sixo
több mint 2 éve
Maguire végre használta valamire azt a nagy fejét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mount, Sterling duó kezdetését semmi sem indokolja mondjuk a Foden, Madison duó helyett.azt biztosan, hogy maddison sérült és nincs most a meccs keretben
FLZOLI
több mint 2 éve
Félelmetesen rosszak ezek az angolok 😀Ugyan-ugyan, szokniuk kell még a meleget. 😊
Kenny
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv