Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Latva ezt a csodas meccset, vajon szukseg van a 48 csapatra?Nincs szükség, de erről is tudni lehetett, hogy ilyen lesz és még egy amfocis fórumon is olyan pörgés volt, mint mininum egy nfl wild card meccsen
Kenny
Ha Szudán-Jemen vb-meccs lenne egy 64 csapatos tornán, azt is néznék az emberek szép számmal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Latva ezt a csodas meccset, vajon szukseg van a 48 csapatra?Ez is sok...
Kenny
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Latva ezt a csodas meccset, vajon szukseg van a 48 csapatra?
több mint 2 éve
hát, az ő korában már minden fegyvert is be kell vetniTegnap a Dancing w the Starsban kicsapta a pultra??mint a gabriella spanic100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
Willie Parker
Sixo
Negritis, a vajda
Willie Parker
több mint 2 éve
Nem is megérzés volt, hanem csak a regisztráció után próbálgattam a dolgokat, akkor írtam be. Meccs előtt meg átgondoltam és megváltoztattam...Mindig az elso megerzes a jo! 😉Lehet optimistára vettem az 1-1et? 😶Én meccs előtt változtattam erre meg a 2-0-ás ecuadori tippem 😞
Hanni
Matthew99
Zsellértelkes Vrij
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
na jönnek a csöcsök, akkor tényleg egy playoff követőben találjuk magunkat! 😀
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Tegnap a Dancing w the Starsban kicsapta a pultra??mint a gabriella spanic100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
Willie Parker
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Kampman
28 323
www.google.com/search?q=gabriela+spanic&client=firefox-b-d&sxsrf=ALiCzsY8OoB5Xvg1KvFRGZ1EJ1U7q0yBDw:1668967351655&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj1gYzxq737AhXJ66QKHRHRCB0Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=616&dpr=1??mint a gabriella spanic100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
Willie Parker
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
??mint a gabriella spanic100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
Willie Parker
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mint a gabriella spanic100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
100 perc gyötrelemA vébét csak az menti meg, ha Berkesi Judit villant vmi nagyot
NB2
több mint 2 éve
100 perc gyötrelem
több mint 2 éve
1 meccs, 1 telitalálat, most kell lefújni
több mint 2 éve
amúgy Ecuador buta, kéne még gól, mert a többiek helyzeti előnyben lesznek velük szembennem kéne, pont ezt raktam meg
NB2
több mint 2 éve
Nah, akkor az első szar meccs még is volt
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
amúgy Ecuador buta, kéne még gól, mert a többiek helyzeti előnyben lesznek velük szemben
több mint 2 éve
tele van a stadion üres helyekkelLehet, hogy mégis mérnek sört a büfében, nem csak a VIP-ben. Ez egy Patyomkin-vébé.
szégyen!
NB2
több mint 2 éve
Rodriguez a csere előtt keresztet vetett, én csak kizárnám Ekvádort.
több mint 2 éve
Háttérzajként hallom a katari nők jajveszékelésétAz európai 🍆 láttán
Willie Parker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018