Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 785 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?
Toca
Mert szar hatékonysággal lövi
zacknorb
Hát de legalább nem fosik be…
Toca
Vaaaaaaaaagy
zacknorb
Csavó utobbi 6 évben rugott összesen 3 tizit… számomra érthetetlen, hogy ilyen embernek ilyen helyzetben miért adják… mindegy
Toca
Mondjuk azert, mert nem rug a klubjaban, meg lehet korrekt buntetozo, csak epp a klubjaban van egy-ket illeto a keretben, akik minden esetben elotte rugnak (peldaul a Liverpoolnal kb senki sem lott Szalahon kivul az elmult evekben, ha o a palyan volt, de az MU-nal is ilyen Fernandes, etc).

Meg nyilvan azt is nezik, ki hogy rugdos az edzeseken, a felkeszulesen. Nem hiszem, hogy teljesen ok nelkul kapta meg Bruno. En sem vele rugattam volna, de gondolom, csak van valami oka es nem azert nyomtak a kezebe a labdat, mert o nyerte a tegnapi fogadast az edzesen. Guimaraes rohadt jo jatekos es azert meglepne, ha beszarva allt volna oda tenyleg, azert o mar jatszott top csapatok es top jatekosok ellen, top bajnoksagban, sokat.
Stez
Tizihez nem kell jó rugótechnika csak leszállt golyók. Lásd Ramos. Előbb rugatnam a két középső védővel vagy Casemiroval mint bármelyik bohóccal elől

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 342 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bohoc Neymar is kibalhezta, hogy elhozza Ancelotti, de meg mara sem tudtak ugy osszedrotozni, hogy kezdhessen. Pedig ajandek golok lennenek ezek neki.
Stez
Pedig sír a csapat egy ilyen technikás emberre ott középen. Annyit mint Messi ő is tudna futni
FLZOLI
Csak Carlonak van annyi esze, hogy ez full Real Madrid csapda lenne, csak Mbappe szerepében Neymar.
Egyszerre ők ketten nem lehetnek a pályán.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 041 — Whoops, looks like something went wrong.
Toca
zacknorb
Toca
Vaaaaaaaaagy
zacknorb
Csavó utobbi 6 évben rugott összesen 3 tizit… számomra érthetetlen, hogy ilyen embernek ilyen helyzetben miért adják… mindegy
Toca
Mondjuk azert, mert nem rug a klubjaban, meg lehet korrekt buntetozo, csak epp a klubjaban van egy-ket illeto a keretben, akik minden esetben elotte rugnak (peldaul a Liverpoolnal kb senki sem lott Szalahon kivul az elmult evekben, ha o a palyan volt, de az MU-nal is ilyen Fernandes, etc).

Meg nyilvan azt is nezik, ki hogy rugdos az edzeseken, a felkeszulesen. Nem hiszem, hogy teljesen ok nelkul kapta meg Bruno. En sem vele rugattam volna, de gondolom, csak van valami oka es nem azert nyomtak a kezebe a labdat, mert o nyerte a tegnapi fogadast az edzesen. Guimaraes rohadt jo jatekos es azert meglepne, ha beszarva allt volna oda tenyleg, azert o mar jatszott top csapatok es top jatekosok ellen, top bajnoksagban, sokat.

1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣
Látszott a fején hogy tele a gatya
eaglesmcnabb
De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
kapitnono
Céges ligaban en is elkértem egyszer, ellőttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣

Azóta nem lőttem büntetőt...
eaglesmcnabb
Azt hittem azt mondod, hogy hát kétballábas vagyok nem tudtátok…
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 395 — The Mathematician
spori elfelejtette az ivószünetet 😊
NB2
Most ment ki a labda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
eaglesmcnabb
kapitnono
Céges ligaban en is elkértem egyszer, előttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣

eaglesmcnabb
Nem, a történet helyesen úgy folytatódik, hogy 4 évvel később újra elvállaltad a büntetőt.
Nem tudtad, hogy hányan bíztak benned (senki), a lényeg, hogy te bíztál magadban.
Majd újra kihagytad.
Kampman
A magyar kkv világban a 4 év... Előbb hiszem el hogy az ellenfélnél lép már pályára, de a kapus ismeri a régi trükköt és védeni tud 🙂

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
spori elfelejtette az ivószünetet 😊
1 hónapja
eaglesmcnabb
kapitnono
Céges ligaban en is elkértem egyszer, ellőttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣

eaglesmcnabb
Nekünk egyszer valami edzésen volt büntetőrúgás a végén, és az előttem lévő fogyatékos este 9kor akkorát rúgott a labdába olyan Stamosan, hogy kirúgta a sötét parkolóba izomból és mehetett labdát keresni.
Addig néztem hogy melyik irályba rúgjam, de ott eldöntöttem hogy középre bepasszolom, mert nincs kedvem 11-ig a sötétbe nézelődni. Kapus elugrott és gól.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
eaglesmcnabb
kapitnono
Céges ligaban en is elkértem egyszer, előttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣

eaglesmcnabb
Nem, a történet helyesen úgy folytatódik, hogy 4 évvel később újra elvállaltad a büntetőt.
Nem tudtad, hogy hányan bíztak benned (senki), a lényeg, hogy te bíztál magadban.
Majd újra kihagytad.
1 hónapja
Bohoc Neymar is kibalhezta, hogy elhozza Ancelotti, de meg mara sem tudtak ugy osszedrotozni, hogy kezdhessen. Pedig ajandek golok lennenek ezek neki.
Stez
Pedig sír a csapat egy ilyen technikás emberre ott középen. Annyit mint Messi ő is tudna futni

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 622 — WHO DAT!!!!
eaglesmcnabb
kapitnono

eaglesmcnabb
Az király 😂

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
eaglesmcnabb
kapitnono

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
eaglesmcnabb
kapitnono
vagy csak a wishes Beton.Hofi amúgy is így néz ki 😀
szeretem ezt a konyhafilozófiát, biztos nem gyakorolta a büntetőket hogy ezt a megoldást választotta, meg amúgy semmi értelme, azért csinálja ennyi ember mert mind hülye.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Toca
zacknorb
Toca
Vaaaaaaaaagy
zacknorb
1 hónapja
Komolyan nincs jobb játékos a szélre az eszkavátornál? Nyomjanak akkor twin towert középen de ne ez a lassú balfasz próbáljon cselezgetni...

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 622 — WHO DAT!!!!
eaglesmcnabb

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Toca
zacknorb
Ha az számítana Messi se lőne soha.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 041 — Whoops, looks like something went wrong.

Szerkesztette: Stez

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
norvég uralkodónővel tudnék mit csinálni 😊
1 hónapja
Miért nem kapott sárga lapot a norvég védő? VAR után lapot már nem lehet kiosztani?
dancogo
Epp ezen gobdolkodtam en is
csebi
Meg én is 😀
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 342 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Toca
zacknorb
Toca
Vaaaaaaaaagy
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Miért nem kapott sárga lapot a norvég védő? VAR után lapot már nem lehet kiosztani?
dancogo
Epp ezen gobdolkodtam en is

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Toca
zacknorb
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Soha nem tanulja meg ez a sok egoista faszkalap izomból lécc alá bmeg.. inkább verd fölé mint ez. Azonnal lecserélnem
remontada
Stam legalább férfiasan baszta el.
1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Iowa Hawkeyes 2 697 — Big Penix Energy