Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Tizihez nem kell jó rugótechnika csak leszállt golyók. Lásd Ramos. Előbb rugatnam a két középső védővel vagy Casemiroval mint bármelyik bohóccal előlMondjuk azert, mert nem rug a klubjaban, meg lehet korrekt buntetozo, csak epp a klubjaban van egy-ket illeto a keretben, akik minden esetben elotte rugnak (peldaul a Liverpoolnal kb senki sem lott Szalahon kivul az elmult evekben, ha o a palyan volt, de az MU-nal is ilyen Fernandes, etc).Csavó utobbi 6 évben rugott összesen 3 tizit… számomra érthetetlen, hogy ilyen embernek ilyen helyzetben miért adják… mindegyVaaaaaaaaagyHát de legalább nem fosik be…Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
Toca
zacknorb
Toca
Meg nyilvan azt is nezik, ki hogy rugdos az edzeseken, a felkeszulesen. Nem hiszem, hogy teljesen ok nelkul kapta meg Bruno. En sem vele rugattam volna, de gondolom, csak van valami oka es nem azert nyomtak a kezebe a labdat, mert o nyerte a tegnapi fogadast az edzesen. Guimaraes rohadt jo jatekos es azert meglepne, ha beszarva allt volna oda tenyleg, azert o mar jatszott top csapatok es top jatekosok ellen, top bajnoksagban, sokat.
Stez
1 hónapja
Csak Carlonak van annyi esze, hogy ez full Real Madrid csapda lenne, csak Mbappe szerepében Neymar.Bohoc Neymar is kibalhezta, hogy elhozza Ancelotti, de meg mara sem tudtak ugy osszedrotozni, hogy kezdhessen. Pedig ajandek golok lennenek ezek neki.Pedig sír a csapat egy ilyen technikás emberre ott középen. Annyit mint Messi ő is tudna futni
Stez
FLZOLI
Egyszerre ők ketten nem lehetnek a pályán.
1 hónapja
Mondjuk azert, mert nem rug a klubjaban, meg lehet korrekt buntetozo, csak epp a klubjaban van egy-ket illeto a keretben, akik minden esetben elotte rugnak (peldaul a Liverpoolnal kb senki sem lott Szalahon kivul az elmult evekben, ha o a palyan volt, de az MU-nal is ilyen Fernandes, etc).Csavó utobbi 6 évben rugott összesen 3 tizit… számomra érthetetlen, hogy ilyen embernek ilyen helyzetben miért adják… mindegyVaaaaaaaaagyHát de legalább nem fosik be…Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
Toca
zacknorb
Toca
Meg nyilvan azt is nezik, ki hogy rugdos az edzeseken, a felkeszulesen. Nem hiszem, hogy teljesen ok nelkul kapta meg Bruno. En sem vele rugattam volna, de gondolom, csak van valami oka es nem azert nyomtak a kezebe a labdat, mert o nyerte a tegnapi fogadast az edzesen. Guimaraes rohadt jo jatekos es azert meglepne, ha beszarva allt volna oda tenyleg, azert o mar jatszott top csapatok es top jatekosok ellen, top bajnoksagban, sokat.
1 hónapja
Azt hittem azt mondod, hogy hát kétballábas vagyok nem tudtátok…Céges ligaban en is elkértem egyszer, ellőttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
Látszott a fején hogy tele a gatya
eaglesmcnabb
kapitnono
Azóta nem lőttem büntetőt...
eaglesmcnabb
1 hónapja
spori elfelejtette az ivószünetet 😊Most ment ki a labda
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A magyar kkv világban a 4 év... Előbb hiszem el hogy az ellenfélnél lép már pályára, de a kapus ismeri a régi trükköt és védeni tud 🙂Nem, a történet helyesen úgy folytatódik, hogy 4 évvel később újra elvállaltad a büntetőt.Céges ligaban en is elkértem egyszer, előttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Nem tudtad, hogy hányan bíztak benned (senki), a lényeg, hogy te bíztál magadban.
Majd újra kihagytad.
Kampman
1 hónapja
spori elfelejtette az ivószünetet 😊
1 hónapja
Nekünk egyszer valami edzésen volt büntetőrúgás a végén, és az előttem lévő fogyatékos este 9kor akkorát rúgott a labdába olyan Stamosan, hogy kirúgta a sötét parkolóba izomból és mehetett labdát keresni.Céges ligaban en is elkértem egyszer, ellőttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Addig néztem hogy melyik irályba rúgjam, de ott eldöntöttem hogy középre bepasszolom, mert nincs kedvem 11-ig a sötétbe nézelődni. Kapus elugrott és gól.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Nem, a történet helyesen úgy folytatódik, hogy 4 évvel később újra elvállaltad a büntetőt.Céges ligaban en is elkértem egyszer, előttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Nem tudtad, hogy hányan bíztak benned (senki), a lényeg, hogy te bíztál magadban.
Majd újra kihagytad.
1 hónapja
Bohoc Neymar is kibalhezta, hogy elhozza Ancelotti, de meg mara sem tudtak ugy osszedrotozni, hogy kezdhessen. Pedig ajandek golok lennenek ezek neki.Pedig sír a csapat egy ilyen technikás emberre ott középen. Annyit mint Messi ő is tudna futni
Stez
1 hónapja
Az király 😂Céges ligaban en is elkértem egyszer, előttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb

1 hónapja
Céges ligaban en is elkértem egyszer, ellőttem, ráadasul gyengébbik lábbal, és mellé lőttem. Kérdezték kollegák, hogy miért nem ballal lőttem. Mondtam, hogy azt hittem hogy így bemegy. Mire mondták, hogy ja akkor OK.🤣Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
vagy csak a wishes Beton.Hofi amúgy is így néz ki 😀Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb
kapitnono
szeretem ezt a konyhafilozófiát, biztos nem gyakorolta a büntetőket hogy ezt a megoldást választotta, meg amúgy semmi értelme, azért csinálja ennyi ember mert mind hülye.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Csavó utobbi 6 évben rugott összesen 3 tizit… számomra érthetetlen, hogy ilyen embernek ilyen helyzetben miért adják… mindegyVaaaaaaaaagyHát de legalább nem fosik be…Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
Toca
zacknorb
1 hónapja
Komolyan nincs jobb játékos a szélre az eszkavátornál? Nyomjanak akkor twin towert középen de ne ez a lassú balfasz próbáljon cselezgetni...
1 hónapja
Faszé lövi el, ha be van szarva?🤣De akkor minek kéri el a labdát? Ezt sosem értem
eaglesmcnabb

1 hónapja
Ha az számítana Messi se lőne soha.Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
norvég uralkodónővel tudnék mit csinálni 😊
1 hónapja
Meg én is 😀Miért nem kapott sárga lapot a norvég védő? VAR után lapot már nem lehet kiosztani?Epp ezen gobdolkodtam en is
dancogo
csebi
1 hónapja
VaaaaaaaaagyHát de legalább nem fosik be…Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
Toca
1 hónapja
Miért nem kapott sárga lapot a norvég védő? VAR után lapot már nem lehet kiosztani?Epp ezen gobdolkodtam en is
dancogo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Hát de legalább nem fosik be…Ez a büntető mi… miért nem Vini rugja?Mert szar hatékonysággal lövi
Toca
zacknorb
1 hónapja
Soha nem tanulja meg ez a sok egoista faszkalap izomból lécc alá bmeg.. inkább verd fölé mint ez. Azonnal lecserélnemStam legalább férfiasan baszta el.
remontada
1 hónapja
Miért nem kapott sárga lapot a norvég védő? VAR után lapot már nem lehet kiosztani?