Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
zseni a bíró megint 😀
NB2
Honnan szalajtjak ezeket? A jets stabjabol sztem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Teljesen egyertelmu tizi. Felelmetesen buta becsuszas volt.
Stez
Kevesebb tükörsima tizit láttam.
De azért a VAR majd megmondja a tutit 😀
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Vini elküldte már Norvégiát a másodosztályba?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 622 — WHO DAT!!!!
Tuti vak a bíró 😂😂
Páros lábbal keresztbe kaszálja a lábát aztán nem tizi 😂😂😂

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 041 — Whoops, looks like something went wrong.
Teljesen egyertelmu tizi. Felelmetesen buta becsuszas volt.

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
zseni a bíró megint 😀
1 hónapja
Na hajrá Brazilok
kapitnono
*Norvegok
Stez
Kinek mi, én semmit nem látok bennük Haalandon kívül
kapitnono
Igazad van, angolok! 🤣
Stez
Velük sincs bajom 😁

1 hónapja
Szep tamadas volt amugy, es ha egy utemmel elobb rakja ki a szelsonek, meg jo is siman.
Stez
de hogy valaki 20 éve focizik és ne érezze mikor kell adni
itt dühöngtem itthon, hogy add már te fasz...erre vár és zutty les is lett
1 hónapja
Na hajrá Brazilok
kapitnono
*Norvegok
Stez
kapitnono
Igazad van, angolok! 🤣

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Kar ezert a leserz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Szep tamadas volt amugy, es ha egy utemmel elobb rakja ki a szelsonek, meg jo is siman.

1 hónapja
Na hajrá Brazilok
kapitnono
*Norvegok
Stez

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 342 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Cafu, Roberto Carlos, Ronaldinho, Rivaldo, a VIP-páholyok HOF-ja
Kampman
Kis túlzással most is beférnének ebbe a brazil keretbe
remontada
Főleg az első kettő, ahol leggyengébb ez a brazil keret.
1 hónapja
Na hajrá Brazilok
kapitnono
*Norvegok

1 hónapja
Na hajrá Brazilok

1 hónapja
én amúgy simán érzem, hogy a norgék szétkontrázzák a brazilokat és kiesnek
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 202 — #NoStress
Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.
Stez
Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Kampman
Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.
Stez
A világ igazságtalan.
Ha ez valakinek az élet egyéb területein, a munkájában, a politikában, közéletben, hivatalokban, hétköznapi dolgaiban, vagy akár az NFL-ben nem jött eddig le, akkor egy focimeccs, egy foci VB mindig jó alkalom arra, hogy elfogadja, illetve ha már tudta, akkor számára újra demonstrálja.
The Show Must Go On.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor a sportban ne akarják eladni ennek az ellenkezőjét.
KeyG
Miért pont ott ne akarnák?

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 150
Kampman
Kis túlzással most is beférnének ebbe a brazil keretbe
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 491
Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.
Stez
Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Kampman
Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.
Stez
A világ igazságtalan.
Ha ez valakinek az élet egyéb területein, a munkájában, a politikában, közéletben, hivatalokban, hétköznapi dolgaiban, vagy akár az NFL-ben nem jött eddig le, akkor egy focimeccs, egy foci VB mindig jó alkalom arra, hogy elfogadja, illetve ha már tudta, akkor számára újra demonstrálja.
The Show Must Go On.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor a sportban ne akarják eladni ennek az ellenkezőjét.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 202 — #NoStress
Stez
Kampman
Stez
A világ igazságtalan.
The Show Must Go On.

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Stez
Kampman
Régebben már írtam: a spanyol meccs mindent vitt. Két szabályos gólt nem adtak meg nekik.
1 hónapja
Mivel én úgy éreztem, hogy nem volt jogos a piros, örülök, hogy nem tiltották el.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Stez
Kampman
Stez
Nemzetközi maffia ez, rengeteg olasz és spanyol haszonélvezővel is.
1 hónapja
Stez
Kampman