Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
zseni a bíró megint 😀Honnan szalajtjak ezeket? A jets stabjabol sztem
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Teljesen egyertelmu tizi. Felelmetesen buta becsuszas volt.Kevesebb tükörsima tizit láttam.
Stez
De azért a VAR majd megmondja a tutit 😀
1 hónapja
Vini elküldte már Norvégiát a másodosztályba?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Tuti vak a bíró 😂😂Páros lábbal keresztbe kaszálja a lábát aztán nem tizi 😂😂😂

1 hónapja
Teljesen egyertelmu tizi. Felelmetesen buta becsuszas volt.
1 hónapja
zseni a bíró megint 😀
1 hónapja
Velük sincs bajom 😁Igazad van, angolok! 🤣Kinek mi, én semmit nem látok bennük Haalandon kívülNa hajrá Brazilok*Norvegok
kapitnono
Stez
kapitnono
Stez

1 hónapja
Szep tamadas volt amugy, es ha egy utemmel elobb rakja ki a szelsonek, meg jo is siman.de hogy valaki 20 éve focizik és ne érezze mikor kell adni
Stez
itt dühöngtem itthon, hogy add már te fasz...erre vár és zutty les is lett
1 hónapja
Igazad van, angolok! 🤣Kinek mi, én semmit nem látok bennük Haalandon kívülNa hajrá Brazilok*Norvegok
kapitnono
Stez
kapitnono
1 hónapja
Kar ezert a leserz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Szep tamadas volt amugy, es ha egy utemmel elobb rakja ki a szelsonek, meg jo is siman.
1 hónapja
Kinek mi, én semmit nem látok bennük Haalandon kívülNa hajrá Brazilok*Norvegok
kapitnono
Stez

1 hónapja
Főleg az első kettő, ahol leggyengébb ez a brazil keret.Cafu, Roberto Carlos, Ronaldinho, Rivaldo, a VIP-páholyok HOF-jaKis túlzással most is beférnének ebbe a brazil keretbe
Kampman
remontada
1 hónapja
Na hajrá Brazilok*Norvegok
kapitnono
1 hónapja
én amúgy simán érzem, hogy a norgék szétkontrázzák a brazilokat és kiesnek
1 hónapja
Miért pont ott ne akarnák?Akkor a sportban ne akarják eladni ennek az ellenkezőjét.A világ igazságtalan.Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman
Stez
Ha ez valakinek az élet egyéb területein, a munkájában, a politikában, közéletben, hivatalokban, hétköznapi dolgaiban, vagy akár az NFL-ben nem jött eddig le, akkor egy focimeccs, egy foci VB mindig jó alkalom arra, hogy elfogadja, illetve ha már tudta, akkor számára újra demonstrálja.
The Show Must Go On.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
1 hónapja
Cafu, Roberto Carlos, Ronaldinho, Rivaldo, a VIP-páholyok HOF-jaKis túlzással most is beférnének ebbe a brazil keretbe
Kampman
1 hónapja
Cafu, Roberto Carlos, Ronaldinho, Rivaldo, a VIP-páholyok HOF-ja
1 hónapja
Akkor a sportban ne akarják eladni ennek az ellenkezőjét.A világ igazságtalan.Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman
Stez
Ha ez valakinek az élet egyéb területein, a munkájában, a politikában, közéletben, hivatalokban, hétköznapi dolgaiban, vagy akár az NFL-ben nem jött eddig le, akkor egy focimeccs, egy foci VB mindig jó alkalom arra, hogy elfogadja, illetve ha már tudta, akkor számára újra demonstrálja.
The Show Must Go On.
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
A világ igazságtalan.Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman
Stez
The Show Must Go On.
1 hónapja
Régebben már írtam: a spanyol meccs mindent vitt. Két szabályos gólt nem adtak meg nekik.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman
1 hónapja
Mivel én úgy éreztem, hogy nem volt jogos a piros, örülök, hogy nem tiltották el.
1 hónapja
Nemzetközi maffia ez, rengeteg olasz és spanyol haszonélvezővel is.Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman
Stez
1 hónapja
Bah, mennyire alja egy torna volt az is. Igazabol nem is ertem, hogy ilyenkor a szovetsegeknek miert nincsen tokuk fellepni es drasztikus modszereket alkalmazni. A spanyolok is, olaszok is csak picsogtak, aztan ment minden tovabb, le se szarta senki sem, hogy milyen konkret nyilvanos csalas volt az egesz. Tenyleg ennyire sakkban tart ez a patkany Fifa mindenkit, hogy nem mer fellepni senki sem? Emlekeim szerint meg csak a cas-hoz sem adott be panaszt senki sem.Szegyen volt 2002 is, a Fifa Blatter-eraban mutatott mukodese, de Infantino mindent alulmul. Na ez az ember a futball legnagyobb rakja.Nem tudom melyik meccs volt a viccesebb, a már a saját hazájában is az eltiltás szélén álló, később elítélt drogfutár által vezetett koreai-olasz vagy az egyiptomi-ugandai-trinidadi hármas által vezetett koreai-spanyol.
Stez
Kampman