Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én teljes mértékben Stezzel értek egyet, jó volt ez, vamos Paraguay, burnyák franciáknál amúgy is minden pofon rúgás jó helyre megy 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
no Baltimore Ravens 9 082
Az angol kozvetitesben szerintem elmondtak a megoldast. A 🇵🇾 szurkolok warriors-nak tekintik a csapatukat, a semleges es franciak meg kozel sem igy tekintenek rajuk. Disgraceful volt a leiras.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 150
mint ahogy mi is korbe lennenk, ha a magyarok jatszottak volna egy ilyen meccset, es megusztak volna egy kapott gollal. Latom is, ahogy mindenki szetelvezi a kepernyot, hogy "uristen, mekkora szivvel, akarattal kuzdottunk az utolso pillanatig", mindenki kapott egy harmast ezektol a franciaktol, de mi csak egyet, es bizony emelt fovel bucsuzhatunk.
Stez
Az könnyen lehet, de továbbra sem a bunkerfocival és hősiesen bekkeléssel volt/van baj.
Magyarokat te mikor láttad úgy viselkedni valaha, mint ezt Galarza nevű suttyót ezen a meccsen. Én tényleg nem értem a párhuzamot 😀

Jajaja nem rájuk kell haragudni, csak a jatékvezetore meg akik engedtek aha aha aha.

Gondolom akkor az MRichard féle ámokfutókra sem szabad haragudni, csak a magyar Törvényhozásra. ☺️

Vicces, ez a kisujj eltartós "Jaj, nem értem miért vagytok úgy oda" hozzáállás amit a VB alatt tolsz pl te is😀
esanders10
Kis Mexikóiak ma kétszer oda vernek ma akkor meg habzó szájjal megy a visítozás majd megkora hentesek. Képmutatás felsőfokon
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 202 — #NoStress
Ha megadták volna Tah OTs gólját, akkor lett volna egy normális meccs...
iktriad
Vagy ha az első felidőben kapura lőnek a németek hatszor, és abból kettő beakad...

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha megadták volna Tah OTs gólját, akkor lett volna egy normális meccs...
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
A németek ellen hozzáteszem közel sem tekerték ennyire maxra a potmétert. Értem hogy csebinek fájt a kiesés, meg hogy páran örültek neki, attól még nem véletlen, hogy ott a sajtó sem attól zengett, hogy milyen szintű bicskanyitogató viselkedés folyt a pályán.
esanders10
Igen, ott nem volt ennyi labdanélküli szabálytalanságuk, nem ütöttek oda futás közben, meg fegyelmezve is lettek.
A németeknek valóban adható lett volna egy tizi lökésért, de azért ez látványosabb fault volt.
A németek egyszerűen nem tudtak játszani, a franciák tudtak játszani még így is, megvoltak a helyzeteik.
De Paraguay valóban unszimpatikus volt tegnap.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 041 — Whoops, looks like something went wrong.
mint ahogy mi is korbe lennenk, ha a magyarok jatszottak volna egy ilyen meccset, es megusztak volna egy kapott gollal. Latom is, ahogy mindenki szetelvezi a kepernyot, hogy "uristen, mekkora szivvel, akarattal kuzdottunk az utolso pillanatig", mindenki kapott egy harmast ezektol a franciaktol, de mi csak egyet, es bizony emelt fovel bucsuzhatunk.
Stez
Az könnyen lehet, de továbbra sem a bunkerfocival és hősiesen bekkeléssel volt/van baj.
Magyarokat te mikor láttad úgy viselkedni valaha, mint ezt Galarza nevű suttyót ezen a meccsen. Én tényleg nem értem a párhuzamot 😀

Jajaja nem rájuk kell haragudni, csak a jatékvezetore meg akik engedtek aha aha aha.

Gondolom akkor az MRichard féle ámokfutókra sem szabad haragudni, csak a magyar Törvényhozásra. ☺️

Vicces, ez a kisujj eltartós "Jaj, nem értem miért vagytok úgy oda" hozzáállás amit a VB alatt tolsz pl te is😀
esanders10
Ha nem erted a parhuzamot, akkor igazabol nincs mirol beszelni.

Annak viszont orulok, ha oromot okoztam neked. #nohomo

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
A németek ellen hozzáteszem közel sem tekerték ennyire maxra a potmétert. Értem hogy csebinek fájt a kiesés, meg hogy páran örültek neki, attól még nem véletlen, hogy ott a sajtó sem attól zengett, hogy milyen szintű bicskanyitogató viselkedés folyt a pályán.
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
Stez

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 202 — #NoStress
Nem igazan ertem a hisztit.
(...) Paraguay nyerni akart, tehat azt valasztottak, amivel a legnagyobb eselyt lattak a gyozelemre. Teljesen ertheto volt a taktikajuk, mivel mas eselyuk nem is volt.
Stez
Pedig nagyon is érthető a közfelháborodás, amit te hisztinek nevezel.
...
nagylaza, főpohárnok
...
Le se fogja szarni senki sem ket ev mulva, mi volt. Vagy te, illetve a legtobben szerinted arra emlekeznek, hogy az argentin csapat mekkora egy szemet patkany volt akar negy eve, akar korabban/azota? Emlekszel Martinez meg a tobbiek huzasaira, vagy arra emlekszel, hogy Messi mennyire jo volt, milyen meccseket nyertek az argentinok, netan arra, hogy mennyire legendas lett vegul az argentin-francia donto?

Szerintem a legtobben utobbira, es az is marad meg a tortenelemkonyvben, az meg mar egy kosza gondolat lesz, hogy bah, de Paraguay mekkora paraszt volt a franciak ellen a legjobb x kozott.
Stez
De szerintem a legjobb példa a 78-as argentin VB-cím, és arra emlékszik nagylaza, mert írt is róla
Ott a focin kívüli, azon túlmutató módon voltak "szemetek" az argentínok, konkrétan egy diktatúra kierőszakolt egy VB-címet. Sokakat felbaszott ez akkor, aztán mi lett mindebből?
1978: világbajnok Argentína.

Ehhez képest az, hogy a paraguayiak henteltek és fetrengtek, és találtak egy ehhez asszisztáló játékvezetőt, és még ki is estek, tulajdonképpen semmiség, ráadásul belefér a fociba. Más játékvezetővel lehet 9 emberrel és 6 kapott góllal zárnak, de mákjuk volt, és próbáltak élni vele, de még csak nem is sikerült.

1 hónapja
(...) Paraguay nyerni akart, tehat azt valasztottak, amivel a legnagyobb eselyt lattak a gyozelemre. Teljesen ertheto volt a taktikajuk, mivel mas eselyuk nem is volt.
Stez
Pedig nagyon is érthető a közfelháborodás, amit te hisztinek nevezel. Nem pusztán arról van szó, hogy a parák foci helyett a bekkelést választották (sok más csapat csinálta ezt a vébén), hanem arról, hogy gusztustalan módon adták elő a semmit. Mészároltak, fetrengtek, színészkedtek, provokáltak, a spori asszisztálása mellett akkor is lökdösték a franciákat, amikor állt a játék. Kimaxolták azt, amit a németek ellen elkezdtek. Hányás, amit műveltek. A pozitívum az, hogy ezzel a „meccstervvel” nem sikerült továbbjutniuk. Még csak az kellett volna. Viszont az egész világ megutálta őket. Jó üzlet volt?
nagylaza, főpohárnok
Hala az egnek a franciak, a spanyolok, az olaszok, meg ugy nagyjabol a modern futballban nem minden valogatott epp arrol hires, hogy nem dobja magat, nem szineszkedik, nem talpal es nem kap erte pirosat, nem fogja le az ellenfelet pontrugasoknal, nem provokalja a masikat. Ja de. Eleg csak megnezni Mbappe nagyjabol minden harmadik klubmeccset, eleg megnezni a spanyolok elmult x evet, Yamal nagypofaju, a masikat megalazo es ezzel provokalo stilusaty Cucurella oscar-dijas eseseit, Kane so-so tizijet, aminel azert biztos ami biztos, meg pluszban kellett homoritani egy szepet, de nyugodtan meg lehet nezni az argentin korrektseg highlightot is, peldaul Enzo, De Paul, Martinez legszebb jeleneteit, megspekelhetjuk meg Romero szep belepoivel, Otamendi legjobbjaival.

Hozza lehet tenni a hit szimpatikus marokkoiakat, akik ott vannak a nyolc kozott ugy, hogy talan egy meccsuk volt, ahol nem toltak az antifocit, es nem a masik rugdosasarol szolt a meccs. Nyomtak ezt peldaul sokaig ugy, hogy szaros Kanadak meg skotok voltak az ellenfelek.

Nagyjabol minden masodik vagy harmadik valogatottra igaz, hogy undoritoan, hanyingert keltoen jatszik a sokkal jobb csapatok ellen. Sok pedig meg a gyengebb ellenfelek ellen is ugyanugy szineszkedik, dobja magat es provokalja a masikat, holott erre semmi szukseg nem lenne. Es ok ezt nem is az ellenfeltol teszik fuggove, a spanyolok, az olaszok nem csak a jobb csapatok ellen fetrengenek, mig az argentin csapat nagyjabol fele akkora turho paraszt elemekkel van atitatva, ami sokak karrierjeben visszatero dolog, hogy ha nem mindenki Messivel lenne elfoglalva, akkor a hanyinger kerulhetne a fel vilagot, kiveve az argentin embereket, meg azokat, akik nekik drukkolnak.

Azert meg nem a paraguayiakat kell utalni, hogy a biro egy gyoker volt, es baszott lapot adni nekik. Nem azert csinaltak a dolgaikat, mert nem kaptak lapot, amugy is tettek volna, es az sem az o hibajuk, hogy egy korrupt kutya szervezet odakuld egy chileit a var-szobaba. Errol a Fifaval kene beszelgetni, hogy hogy lehetnek ekkora cimeres faszkalapok, akik meg csak tagadni sem probaljak, mekkora korrupt trogerek.

Es a vicc meg mindig az, amit irtak elottem, hogy amikor ugyanezek a parak cseppet sem szebb jatekkal kicsaptak a nemeteket, azert korbe voltak szopva, mint ahogy mi is korbe lennenk, ha a magyarok jatszottak volna egy ilyen meccset, es megusztak volna egy kapott gollal. Latom is, ahogy mindenki szetelvezi a kepernyot, hogy "uristen, mekkora szivvel, akarattal kuzdottunk az utolso pillanatig", mindenki kapott egy harmast ezektol a franciaktol, de mi csak egyet, es bizony emelt fovel bucsuzhatunk.

A kerdesedre: "az egesz vilag megutalta oket, megerte?"

Le se fogja szarni senki sem ket ev mulva, mi volt. Vagy te, illetve a legtobben szerinted arra emlekeznek, hogy az argentin csapat mekkora egy szemet patkany volt akar negy eve, akar korabban/azota? Emlekszel Martinez meg a tobbiek huzasaira, vagy arra emlekszel, hogy Messi mennyire jo volt, milyen meccseket nyertek az argentinok, netan arra, hogy mennyire legendas lett vegul az argentin-francia donto?

Szerintem a legtobben utobbira, es az is marad meg a tortenelemkonyvben, az meg mar egy kosza gondolat lesz, hogy bah, de Paraguay mekkora paraszt volt a franciak ellen a legjobb x kozott.

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 023 — Sworn to the Dark
Mert volt egy Chilavert a kapuban, teljesen out of touch ez a komment, várom rajta kívül a nagy paraguayi labdazsonglőröket
r.baggio
Roque Santa Cruz 😍meg a benficas oscar cardozo is penges kis focista volt.
de amugy alapvetoen jogos es egyetertek, mindig is parasztok voltak a paraguayi csapatok😅
mate93
Carlos Gamara a 98-as vb all star csapatába bekerült.

built for this shit

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Én nem értem a VAR mellett Galarza hogy nem kapott pirosat Koundé lekönyökléséért.
KeyG
Chilei volt a var, meg Koundé erősen tuningolta az ütést azért.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 492
Én nem értem a VAR mellett Galarza hogy nem kapott pirosat Koundé lekönyökléséért.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Stez
Pedig nagyon is érthető a közfelháborodás, amit te hisztinek nevezel. Nem pusztán arról van szó, hogy a parák foci helyett a bekkelést választották (sok más csapat csinálta ezt a vébén), hanem arról, hogy gusztustalan módon adták elő a semmit. Mészároltak, fetrengtek, színészkedtek, provokáltak, a spori asszisztálása mellett akkor is lökdösték a franciákat, amikor állt a játék. Kimaxolták azt, amit a németek ellen elkezdtek. Hányás, amit műveltek. A pozitívum az, hogy ezzel a „meccstervvel” nem sikerült továbbjutniuk. Még csak az kellett volna. Viszont az egész világ megutálta őket. Jó üzlet volt?
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 532 — Bears & Illinois fan
Akkor az újabb rídogálés után jöhet a vb-nek az a része, ahol a kedves, a hentelőket mellőző európai szuperválogatottak végre játszhatnak önfeledten, maximálisra növelve a mi szórakoztatásunkat....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Mikor Paraguay ugyanezt tolta a nemetek ellen akkor a topik nagyresze el volt ajulva, unnepelt, szidta a nemeteket.
Most meg szidjak a paraguayt es megemelik a kalapukat a franciak elott. Mikozben annyi a ket meccs kozott lenyegeben a kulonbseg hogy a franciak megkaptak a jogos tizenegyesuket, a nemetek meg nem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mert volt egy Chilavert a kapuban, teljesen out of touch ez a komment, várom rajta kívül a nagy paraguayi labdazsonglőröket
r.baggio
de amugy alapvetoen jogos es egyetertek, mindig is parasztok voltak a paraguayi csapatok😅
mate93
Volt még az a csávó, aki a Herculesben játszott, talán Nelson Valdez vagy mi volt a neve, nem? Egyszer valami európai topválogatott ellen ő rúgta a győztes gólt.
slowmotion
Ő jó játékos volt. Bremába meg Dortmundba is villogott
1 hónapja
r.baggio
mate93
Volt még az a csávó, aki a Herculesben játszott, talán Nelson Valdez vagy mi volt a neve, nem? Egyszer valami európai topválogatott ellen ő rúgta a győztes gólt.
1 hónapja
Ilyen a futball. Mit tehetünk mi arról, hogy a franciák nincsenek ehhez hozzászokva? Paraguay egy kemény csapat – reagált Orlando Gill a franciák elleni meccs után a paraguayiak durva stílusát érő kritikákra. – Az első pillanattól éreztetni akarjuk, ha a labda tovább is megy, az ember nem fog. Jól teljesíettünk.”

És komolyan gondolják ezek az őserdőből kiszökött bohócok hogy ez így rendben van. Kettőt nem tudnak dekázni de megmondják milyen a futball. Agyonrúgnak mindenkit de ha egyszer hozzájuk érsz akkor negyvenen üvöltöznek a bíróval. Akkor már egyből nem ilyen a futball faszkalapok
remontada
Nem igazan ertem a hisztit. Ja, kemenyek, ja, kocsogok, de egy, tudnak focizni, csak epp egy tizszer jobb csapat ellen, egy win or go home meccsen elorebb nem lesznek azzal, ha fociznak, de kikapnak neggyel.

Ketto, ugy csinalunk, mintha annyira elkepesztoen varatlan es meglepo lenne, ha valaki igy jatszik, amikor Simeone tizeniksz eve ugy van a vilag legjobb edzoi kozott, eljutva az Atleticoval a BL-ben a legjobbak koze, nem egy nagy csapatot megfricskazva, hogy utik-vagjak az ellenfeleket, nem szep focival.

Harom, a Mourinho-fele cimek is pontosan arrol szoltak, hogy beparkoljuk a buszt, a kozeppalyan es a vedelemben pedig a hentesektol elvarjuk, hogy henteljenek es toredezzek nullara az ellenfel jatekat. Csak nem foglalkoznak vele, mert nyert.

Negy, Arteta is pontosan akkor nyert bajnoki cimet az Arsenallal, amikor a csodalatos tamadojatek, ami evekig ment, az visszaesett, ellenben a vedelem brutalissa valt, az ellenfel jatekat megolve, csunyabb focival, a pontrugasokkal a fault hataran mozogva (sokszor at is lepve azt) golt szerezve es meccseket eldontve ezzel focizott.

De lehetne meg napestig sorolni azokat, akik igy nyertek.

Nyerni akarsz, vagy szimpatikus vesztes akarsz lenni? En megertem, ha valaki nem az utobbival szamolna, es ne is tegyunk mar ugy, mintha nem ez lenne a normalis egy tizszer jobb csapat ellen, aki ellen egyaltalan semmi mas sanszod sincs. Paraguay nyerni akart, tehat azt valasztottak, amivel a legnagyobb eselyt lattak a gyozelemre. Teljesen ertheto volt a taktikajuk, mivel mas eselyuk nem is volt.

Ha most mi lettunk volna ott es jatszunk igy, menne a szakertes, hogy jo volt ez, maskent nem lehetett eselyunk, aztan szarra lenne dicserve a csapat, hogy csak egyet kapott a brutalis franciaktol, akik mindenkit hulyere vertek, bla bla.
Stez
Az a baj, hogy egy dél-amerikai meg egy európai csapat meccsére nincs nagyon kit kinevezni.
A VAR chilei? Komolyan? Abból az országból, ami még dél-amerikában is a legcigányabb, leghentesebb válogatottat adja?
Az asst VAR meg olasz, de ő tud vagy akar átnyúlni a feje felett? Meg igazából amit vizsgálhatnak, az mi? Sajnos a köcsög kopasz nagyfülű para nem rúgott akkorát Bappé alá, hogy egyből pirosat lehessen adni, narancssárgára meg nem hívhatja ki a VAR a bírót. Meg Chilében ez a modus operandi, szóval a VAR számára ez tök átlagos mozzanat volt.

Nem tudom, Mbappé pontosan milyen kifejezést használt, a 24-re úgy jött át, hogy "szarházi futballt" játszott Paraguay, ami nem pécé, de abszolút tűpontos megfogalmazás.

Nem láttam ifjú koromból (höhö) kifolyólag azt a meccset ami miatt bevezették a piros lap intézményét, meg már nem is nézek végig minden meccset, de '90 óta nem emlékszem ennyire prosztó, suttyó, utolsó tróger csapatra, mint a mostani Paraguay.

Aki a bővítés miatt bejutott, őszinte kiscsapatok miatt lelkesedett, azoknak itt a tökéletes ellenpont - a dél-amerikai bővítés miatt pont becsusszant Paraguay-jal csak vesztett mindenki.

De igazából normális bírók kellenének, aztán a tegnap esti meccset lehet, hogy nyolcan fejezett volna be Paraguay.
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 623
r.baggio

Szerkesztette: mate93
1 hónapja
Ilyen a futball. Mit tehetünk mi arról, hogy a franciák nincsenek ehhez hozzászokva? Paraguay egy kemény csapat – reagált Orlando Gill a franciák elleni meccs után a paraguayiak durva stílusát érő kritikákra. – Az első pillanattól éreztetni akarjuk, ha a labda tovább is megy, az ember nem fog. Jól teljesíettünk.”

És komolyan gondolják ezek az őserdőből kiszökött bohócok hogy ez így rendben van. Kettőt nem tudnak dekázni de megmondják milyen a futball. Agyonrúgnak mindenkit de ha egyszer hozzájuk érsz akkor negyvenen üvöltöznek a bíróval. Akkor már egyből nem ilyen a futball faszkalapok
remontada
Nem igazan ertem a hisztit. Ja, kemenyek, ja, kocsogok, de egy, tudnak focizni, csak epp egy tizszer jobb csapat ellen, egy win or go home meccsen elorebb nem lesznek azzal, ha fociznak, de kikapnak neggyel.

Ketto, ugy csinalunk, mintha annyira elkepesztoen varatlan es meglepo lenne, ha valaki igy jatszik, amikor Simeone tizeniksz eve ugy van a vilag legjobb edzoi kozott, eljutva az Atleticoval a BL-ben a legjobbak koze, nem egy nagy csapatot megfricskazva, hogy utik-vagjak az ellenfeleket, nem szep focival.

Harom, a Mourinho-fele cimek is pontosan arrol szoltak, hogy beparkoljuk a buszt, a kozeppalyan es a vedelemben pedig a hentesektol elvarjuk, hogy henteljenek es toredezzek nullara az ellenfel jatekat. Csak nem foglalkoznak vele, mert nyert.

Negy, Arteta is pontosan akkor nyert bajnoki cimet az Arsenallal, amikor a csodalatos tamadojatek, ami evekig ment, az visszaesett, ellenben a vedelem brutalissa valt, az ellenfel jatekat megolve, csunyabb focival, a pontrugasokkal a fault hataran mozogva (sokszor at is lepve azt) golt szerezve es meccseket eldontve ezzel focizott.

Nyerni akarsz, vagy szimpatikus vesztes akarsz lenni? En megertem, ha valaki nem az utobbival szamolna, es ne is tegyunk mar ugy, mintha nem ez lenne a normalis egy tizszer jobb csapat ellen, aki ellen egyaltalan semmi mas sanszod sincs. Paraguay nyerni akart, tehat azt valasztottak, amivel a legnagyobb eselyt lattak a gyozelemre. Teljesen ertheto volt a taktikajuk, mivel mas eselyuk nem is volt.

Ha most mi lettunk volna ott es jatszunk igy, menne a szakertes, hogy jo volt ez, maskent nem lehetett eselyunk, aztan szarra lenne dicserve a csapat, hogy csak egyet kapott a brutalis franciaktol, akik mindenkit hulyere vertek, bla bla.
Stez
Te miről beszélsz? Kevered a dolgokat rendesen. Az általad felsorolt dolgokkal nem foglalkozott senki mert nyertek? Hány évig ment a kritika Simeone vagy Mourinho hentes módszereiről amit mai napig emlegetünk? Lásd te is. Mindig mindenki számára szimpatikus Arsenal a saját szurkolóin kívül ellenszenves lett az egész világnak ahogy játszottak. Ha szerinted ez így rendben van szíved joga de ne csináljunk úgy mintha ez természetes dolog lenne amit leműveltek. Egy bizonyos szint felett is van egy határ. Azt bőven átlépték mondom ezt úgy én örültem volna a legjobban ha kiesnek a franciák valahogy. De ámen. Legyen így ahogy te mondod szopjuk véresre őket. Csinálja ezt mindig mindenki és akkor öröm és boldogság lesz.

Azzal kiegészítem még hogy ehhez a spori gyönyörűen asszisztált. Az egy dolog hogy választasz egy módszert de hogy ezek nincsenek szankcionálva az az igazán érthetetlen. Mert mondhatod ez volt az esélyük.. de ettől függetlenül ezt lap hegyekkel, piros lapokkal kell szankcionálni. Ebben sincs igazság?

Szerkesztette: remontada
1 hónapja

remontada

Szerkesztette: Stez

1 hónapja

Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Paraguay sárga nélkül....legalább 1 piros is kijárt volna nekik
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Csak a lokátorfülűnek minimum kettő, de igen