Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
Ez a kirúják a pályáról azonnal a labdát hülyeséget ki találta ki?
Matthew99
 indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Negritis, a vajda
Aztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.
Matthew99
nemtom, de nem viccből használja egy csomó csapat
Negritis, a vajda
Ez a mourinhoi logika: nagyobb eséllyel és nagyobbat hibázhat az, akinél a labda van.

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 402 — The Mathematician
norvég mezen ezek a rúnák kurvamenők még mindig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Matthew99
 indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Negritis, a vajda
Aztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.
Matthew99
nemtom, de nem viccből használja egy csomó csapat

2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Matthew99
Negritis, a vajda
Matthew99
igen, a foci tényleg ilyen egyszerű 😊
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Matthew99
Negritis, a vajda

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Norvég drukkerek legalább csinálnak vmi hangulatot

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nah 10 perc késéssel "megjöttem a meccsbe"
már csak 2 rész van a last samurai standingből

2 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen
Matthew99
psg asszem. egyből gegenpressing a pofába

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 760 — nabege2@yahoo.com
de béna, nem fejelte be
2 hónapja
Matthew99

2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Szerintem ez kurva jó meccs lesz 2-3-at várok vagy 3-4-et.
KeyG
baszok én rá, csak nyerjenek a norvégok. Most is, jövő héten is, azután is - és azt se bánom, ha bemennek a döntőbe 😊
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 767
Én annyira követem a focit, hogy meglepődtem, hogy a kiemelt hsz-ben senki sem tesz az olaszokra. Aztán utánanéztem.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 500
Szerintem ez kurva jó meccs lesz 2-3-at várok vagy 3-4-et.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
engem nemetorszag kiesese sem lepett meg csak a modja.
elkonyveljuk oket a tavoli mult miatt eselyeseknek kozben magukhoz kepest no eredmeny.
YoungZeeZee
mikor van a pályán világbajnok játékosod a "távoli múlt" erős túlzás

2 hónapja
YoungZeeZee 9 988
Ezzel még nem is lenne baj, ha valaki, én aztán komálom az ilyen Curacao, Paraguay meg hasonló csapatokat, de az egész színvonal, meg amit itt a 95%-a futball címén előad, az valami rettenet. Unalmas, színvonaltalan meccsek, az eddigi kb 80 meccsen nem volt összesen 3 jó félidő.
warr_b
szóval az van hogy a sport fejlődése miatt a kiscsapatok tök könnyen meg tudják ölni a középcsapatok játékát
és a középcsapatok a top csapatokét
nagyon kevés annyira jó csapat van aki ezt képes ignorálni és sokszor még ők se akarják
ás akkor ott vannak azok a nagycsapatok amik rájöttek hogy nekik is elég ölni a játékot hogy ne legyen gond
Negritis, a vajda
En ertem, hogy a futball fejlodese, meg egyenileg jobbak a kicsik is, mint anno, de attol meg a legjobbak meg meg jobbak, mint a regiek voltak, ilyenforman az egyeni minosegi kulonbseg ugyanugy megvan jatekos es jatekos, meg csapat es csapat kozott. Erre tokeletes pelda a spanyol gyokerkedes az elso forduloban, de ott makja volt a kicsinek, mert amugy volt husz helyzete a jobb csapatnak, csak nem rugta be oket, meg a kapus bravurt halmozott.

De ugyanugy a nemetek is siman jobbak egyenileg es csapatkent is, tehat ez nem lehetne kifogas szerintem alapvetoen, hogy a modern fociban ilyen van. Vagyis en ugy mondanam, megesik es meg is eshet, de az esetek javaban meg mindig nyer a jobb az ilyen kieseses meccseken. A nemetek blamajahoz kellett minden, nem csak egy szar meccs, mert alapbol a kapitany a tornan sokadik hibajat csinalta, amugy elotte is a valogatassal, igazabol mar az elozo ket meccsen is lathato volt, hogy nincs meg az atutoero a csapatban, raadasul mellettuk van jo par olyan kezdo, akinek a tornan sem kellett lennie, raadasul meg a cserepad is olyan volt, hogy kb nem tudtal ki bekuldeni, aki valtoztat egy meccs lefolyasan. Szoval rengeteg hiba meg aprosag adodott ossze, hogy ez igy osszejott. Ettol meg siman azt gondolom, ha ugyanezt a ket csapatot osszerakjuk tizszer, nyolcszor a nemetek nyernek, az is lehet, hogy kilencszer.

A hollandokrol nem beszelek, mert amugy ez a holland csapat nekem x eve olyan felelmetesen gyenge, hogy csak nezek. Van benne harom-negy nagy nev, de az sem premierposztokon, nincs egy epkezlab kilences peldaul, aki meccseket tudna eldonteni, azzal meg sokat nem ernek, hogy van egy klasszis vedojuk, meg ket klasszis hatos-nyolcas kp-juk. Szetnezel a vb kozepes valogatottjai kozott es azt latod, hogy szamos kisebb valogatottnal, peldaul egy norvegoknal, marokkoialnal, svedeknek, amerikaiaknal, de meg az afrikai csapatokban is szamos kulonb jatekos van, mint az ilyen Summerville-ek, Brobbeyk, Akek, Koopmeinersek es tarsaik.

Van Persie-ek ota nem lattam ertelmes holland nevsort, csak megy a bohockodas Depayokkal meg hasonlo futottak meg karakterekkel. Akik meg nevek, mint Gakpo, azok annyira tul vannak ertekelve amugy, kozben meg a jatekukat is faj nezni.

Szoval ettol a holland csapattol meg annyit sem vartam, mint egy Norvegiatol peldaul, az, hogy ok kiestek, nem lep meg, mert a marokkoi keret amugy kifejezetten jo szerintem. Koeman kinevezese meg csak hab volt a tortara, mert a hollandok is csak ugyanazt a par nevet cserelgetik a padon, akik keringenek a futballban, mint "nagyok". Es akkor azt hiszik, majd megint visszahoznak egy Hiddinket vagy van Gaalt, akkor a harmincadik alkalommal nem lesz bukta vegre, hanem majd most jo lesz...

Ez is egy megujulni totalisan keptelen nemzet a nagy generacio ota, de ok meg a kispadra is keptelenek normalis embert tenni, hanem allandoan csak visszahivnak olyanokat, akik mar megbuktak ezerszer naluk es mashol is. Naluk is be kene szantani a szovetseg felet, meg a teljes igazgatosagot.
Stez
engem nemetorszag kiesese sem lepett meg csak a modja.
elkonyveljuk oket a tavoli mult miatt eselyeseknek kozben magukhoz kepest no eredmeny.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor a francia-német nyolcaddöntő helyett jöhet a paraguayi-svéd 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 732 — "Grammar maci"
Akkor Marokkó-Hollandia, mit ne mondjak kicsit örülök hogy pont Mo-n leszek... Amszterdamot jó eséllyel felgyújtják majd, délebbre csak sima tömegbunyók lesznek
davemayer
Végül felgyújtották meg tömegbunyóztak vagy csak megint álomvilágban voltál?
topin
Írom a hsz-ben hogy pont Mo-n leszek amikor a meccs van...
Eddig nem kaptam infot senkitől, de nem is beszéltem még senkivel. Balhé biztos volt, még úgy is hogy hajnali 3as meccs volt.

Ha meg szerinted álomvilágban élek beszélj pár hollanddal a marokkóiakkal kapcsolatban + néz körül Amszterdamban és környékén - utána beszélünk.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 045 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezzel még nem is lenne baj, ha valaki, én aztán komálom az ilyen Curacao, Paraguay meg hasonló csapatokat, de az egész színvonal, meg amit itt a 95%-a futball címén előad, az valami rettenet. Unalmas, színvonaltalan meccsek, az eddigi kb 80 meccsen nem volt összesen 3 jó félidő.
warr_b
szóval az van hogy a sport fejlődése miatt a kiscsapatok tök könnyen meg tudják ölni a középcsapatok játékát
nagyon kevés annyira jó csapat van aki ezt képes ignorálni és sokszor még ők se akarják
ás akkor ott vannak azok a nagycsapatok amik rájöttek hogy nekik is elég ölni a játékot hogy ne legyen gond
Negritis, a vajda
En ertem, hogy a futball fejlodese, meg egyenileg jobbak a kicsik is, mint anno, de attol meg a legjobbak meg meg jobbak, mint a regiek voltak, ilyenforman az egyeni minosegi kulonbseg ugyanugy megvan jatekos es jatekos, meg csapat es csapat kozott. Erre tokeletes pelda a spanyol gyokerkedes az elso forduloban, de ott makja volt a kicsinek, mert amugy volt husz helyzete a jobb csapatnak, csak nem rugta be oket, meg a kapus bravurt halmozott.

De ugyanugy a nemetek is siman jobbak egyenileg es csapatkent is, tehat ez nem lehetne kifogas szerintem alapvetoen, hogy a modern fociban ilyen van. Vagyis en ugy mondanam, megesik es meg is eshet, de az esetek javaban meg mindig nyer a jobb az ilyen kieseses meccseken. A nemetek blamajahoz kellett minden, nem csak egy szar meccs, mert alapbol a kapitany a tornan sokadik hibajat csinalta, amugy elotte is a valogatassal, igazabol mar az elozo ket meccsen is lathato volt, hogy nincs meg az atutoero a csapatban, raadasul mellettuk van jo par olyan kezdo, akinek a tornan sem kellett lennie, raadasul meg a cserepad is olyan volt, hogy kb nem tudtal ki bekuldeni, aki valtoztat egy meccs lefolyasan. Szoval rengeteg hiba meg aprosag adodott ossze, hogy ez igy osszejott. Ettol meg siman azt gondolom, ha ugyanezt a ket csapatot osszerakjuk tizszer, nyolcszor a nemetek nyernek, az is lehet, hogy kilencszer.

A hollandokrol nem beszelek, mert amugy ez a holland csapat nekem x eve olyan felelmetesen gyenge, hogy csak nezek. Van benne harom-negy nagy nev, de az sem premierposztokon, nincs egy epkezlab kilences peldaul, aki meccseket tudna eldonteni, azzal meg sokat nem ernek, hogy van egy klasszis vedojuk, meg ket klasszis hatos-nyolcas kp-juk. Szetnezel a vb kozepes valogatottjai kozott es azt latod, hogy szamos kisebb valogatottnal, peldaul egy norvegoknal, marokkoialnal, svedeknek, amerikaiaknal, de meg az afrikai csapatokban is szamos kulonb jatekos van, mint az ilyen Summerville-ek, Brobbeyk, Akek, Koopmeinersek es tarsaik.

Van Persie-ek ota nem lattam ertelmes holland nevsort, csak megy a bohockodas Depayokkal meg hasonlo futottak meg karakterekkel. Akik meg nevek, mint Gakpo, azok annyira tul vannak ertekelve amugy, kozben meg a jatekukat is faj nezni.

Szoval ettol a holland csapattol meg annyit sem vartam, mint egy Norvegiatol peldaul, az, hogy ok kiestek, nem lep meg, mert a marokkoi keret amugy kifejezetten jo szerintem. Koeman kinevezese meg csak hab volt a tortara, mert a hollandok is csak ugyanazt a par nevet cserelgetik a padon, akik keringenek a futballban, mint "nagyok". Es akkor azt hiszik, majd megint visszahoznak egy Hiddinket vagy van Gaalt, akkor a harmincadik alkalommal nem lesz bukta vegre, hanem majd most jo lesz...

Ez is egy megujulni totalisan keptelen nemzet a nagy generacio ota, de ok meg a kispadra is keptelenek normalis embert tenni, hanem allandoan csak visszahivnak olyanokat, akik mar megbuktak ezerszer naluk es mashol is. Naluk is be kene szantani a szovetseg felet, meg a teljes igazgatosagot.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 025 — Sworn to the Dark
Eléggé fárasztó így ez a lebonyolítás, hogy szünnap nélkül megy az egész...

Csoportkör meg a "tizenhatoddöntők" között se volt pihi, meg a nyolcvaccöntők előtt se lesz, szombat reggel vége az utolsó meccsnek a körből, este meg már kezd a kövi

Szánalmas foshalom ez az egész vébé egyelőre mindent egybevetve
warr_b
Nekem tetszik, hogy nem az unalomig ismert európaiak tarolnak, a harmadik világ is elfocizgat a 32-ig és tovább.
Dzsokijuing
warr_b
Ez 1990 óta a FIFA association football halála, a katari vébén már lett valami élet, de valójában az 1986-os mexikói volt az utolsó nézhető vébé. Talán mert akkor voltunk kint utoljára.
Dzsokijuing
a 98-as VB kurva jó volt, a hangulata (legjobb VB himnusz akkor volt), sok a pályafutása csúcsán lévő sztárjátékos, és az emlékezetes meccsek miatt. sok jó csapat volt, a románok, horvátok, jugók, dánok, norvégok, nigériaiak is jók voltak, Kelet-Európa sosem volt ilyen jó fociban mint akkor. záporoztak a gólok, meccsenként 2,67-es volt a gólátlag.

built for this shit

2 hónapja
warr_b

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 525 — Saturday Night Lights
Eléggé fárasztó így ez a lebonyolítás, hogy szünnap nélkül megy az egész...

Csoportkör meg a "tizenhatoddöntők" között se volt pihi, meg a nyolcvaccöntők előtt se lesz, szombat reggel vége az utolsó meccsnek a körből, este meg már kezd a kövi

Szánalmas foshalom ez az egész vébé egyelőre mindent egybevetve
warr_b
Nekem tetszik, hogy nem az unalomig ismert európaiak tarolnak, a harmadik világ is elfocizgat a 32-ig és tovább.
Dzsokijuing
warr_b
Ez 1990 óta a FIFA association football halála, a katari vébén már lett valami élet, de valójában az 1986-os mexikói volt az utolsó nézhető vébé. Talán mert akkor voltunk kint utoljára.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Most dobta fel insta Musiala esetét. Ez hogy a faszba nem volt piros lap?
remontada
A marokkó - hollandon is érdekes, hogy ounahi miért maradhatott pályán az a könyökös után. aztán persze mom lett.
peach
lásd arnautovic
Negritis, a vajda
Mármint melyik? Mikor ot rúgtak fel v mikor ő szabálytalankodott?
csebi
mikor ő könyökölte torkon az algírt
Negritis, a vajda
Algériával nem játszottak.
Btw nem rémlik h Bambi konyokolt volna
csebi
sztem félre értettél

Arnautovic is könyökölt, aztán MOM majdnem MOM lett
 www.reddit.com/r/soccer/comments/1uhkswx/arnautovic_yellow_card_against_algeria_11/
Negritis, a vajda
Ja én meg Musialarol kérdeztem h most melyik?
csebi
Amikor páros lábbal oda ugrott. Ha telibe találja élete végéig nyomorék a gyerek. Erre nem magyarázat hogy mitomén rugdosnak egész meccsen, vagy más nem kapott ugyanezért pirosat. Azok is hibás ítéletek ahogy ez is. Nem gurulhat el így a gyógyszere senkinek. Messi nem kapott pirosat többség megint összeesküvés elméletet gyártott de kis túlzással meccsenként vannak ekkora tévedések
remontada
Páros lábbal nem enlekszem h oda rúgott volna. Van esetleg linked?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Tah lövésében legalább volt koncepció.

A totyorgok oszt ellövöm geciszarul lövésekben mi a koncepció? Ha a kapus nem vetődik el a lófaszra, akkor meg ott állnak letolt gatyával, mert esélyük sincs erőt rakni bele.
Én ha kapus lennék tuti középen maradnék, vagy eladnám a vetődést és rámennék a gyök kettővel guruló labdára. Ha Szoboszlai és Rickie Lambert meg tudta oldani hogy kiválassza az egyik sarkot oszt izomból meglője, akkor azért profi focistáknak mennie kéne. Ráadásul Szobo szinte mindig ugyanoda lövi a bal alsóba, aztán mégis bemegy, még akkor is ha a kapus eltalálja az oldalt.
eaglesmcnabb
kivéve, amikor a bal felsőben akarta rúgni, és telibe kúrta a lécet. de egyébként igen.
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Tah lövésében legalább volt koncepció.

A totyorgok oszt ellövöm geciszarul lövésekben mi a koncepció? Ha a kapus nem vetődik el a lófaszra, akkor meg ott állnak letolt gatyával, mert esélyük sincs erőt rakni bele.
Én ha kapus lennék tuti középen maradnék, vagy eladnám a vetődést és rámennék a gyök kettővel guruló labdára. Ha Szoboszlai és Rickie Lambert meg tudta oldani hogy kiválassza az egyik sarkot oszt izomból meglője, akkor azért profi focistáknak mennie kéne. Ráadásul Szobo szinte mindig ugyanoda lövi a bal alsóba, aztán mégis bemegy, még akkor is ha a kapus eltalálja az oldalt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!