Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Most nézem, csak én tippeltem Elefántcsontpart győzelmet. Akkor duplán hajrá elefántok!
2 hónapja
A második felidőben legalább látszott a brazilokon, hogy nem a tizenegyesekre játszanak. Eddig semelyik másik csapaton sem láttam ezt az egyenes kieséses meccseken. Pedig a németek csapatoknak alapvetően kurvajó a mentalitása ilyen téren.sztem a Brazil - Japán se volt annyival a többi fölött, sőteddig a Brazil - Japán meccset leszámítva lagymatag fos az összes meccs. 😀szerintem nem volt rossz a holland-marokkó meccs sem.
Bár gyönyörű, hogy kiestek a németek, na de akkor is, ez a VB, nem valami himi-humi nemzetek ligája. Jobban kéne pörögnie a csapatoknak...
Toto21
shagi0206
Negritis, a vajda
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez már a titkos esélyes Norvégia, vagy csak névrokon?nem látom hogy megjöttek volna a meccsbe
nagylaza, főpohárnok
lehet túl sok volt a vodka az éjjel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ez már a titkos esélyes Norvégia, vagy csak névrokon?
2 hónapja
sztem a Brazil - Japán se volt annyival a többi fölött, sőteddig a Brazil - Japán meccset leszámítva lagymatag fos az összes meccs. 😀szerintem nem volt rossz a holland-marokkó meccs sem.
Bár gyönyörű, hogy kiestek a németek, na de akkor is, ez a VB, nem valami himi-humi nemzetek ligája. Jobban kéne pörögnie a csapatoknak...
Toto21
shagi0206
2 hónapja
Norvég védelem azért továbbra sem acélos. Sebességből eléggé verhetőek
2 hónapja
Keown?Kane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
lásd Ronaldinho, Rooney, Bale, Tevez, Di Maria ...
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Kane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
warr_b
2 hónapja
DzsudzsákDiomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
Bale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
eddig a Brazil - Japán meccset leszámítva lagymatag fos az összes meccs. 😀szerintem nem volt rossz a holland-marokkó meccs sem.
Toto21
2 hónapja
eddig a Brazil - Japán meccset leszámítva lagymatag fos az összes meccs. 😀Bár gyönyörű, hogy kiestek a németek, na de akkor is, ez a VB, nem valami himi-humi nemzetek ligája. Jobban kéne pörögnie a csapatoknak...
2 hónapja
nem is azért írtam, csak megjegyzés volt. Tisztában vagyok a felsorolt nevekkel is, 'dinho pl az egyik kedvencem volt, szóval nem befolyásol semmit.Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
ez hogy nem sárga???láthatóan nem ízlik a norgéknak, hogy nekik kéne irányítani
2 hónapja
Nem is az, de bizonyos stratégiákba szépen illeszkedő taktikai elem, kb. ennyi.De most komolyan ez akkora taktikai húzás? Mert amerikai fociban értem az end zone-hoz rúgást, de hogy 30 méterre kell egy csapatnak a kapujától bedobást elvégeznie azt nem érzem focit megváltoztató újításnak.igen, a foci tényleg ilyen egyszerű 😊Aztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.Ez a kirúják a pályáról azonnal a labdát hülyeséget ki találta ki?indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Matthew99
Negritis, a vajda
Matthew99
shagi0206
Matthew99
2 hónapja
ha nem hoz előnyt akkor nem fogják sokáig csinálniDe most komolyan ez akkora taktikai húzás? Mert amerikai fociban értem az end zone-hoz rúgást, de hogy 30 méterre kell egy csapatnak a kapujától bedobást elvégeznie azt nem érzem focit megváltoztató újításnak.igen, a foci tényleg ilyen egyszerű 😊Aztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.Ez a kirúják a pályáról azonnal a labdát hülyeséget ki találta ki?indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Matthew99
Negritis, a vajda
Matthew99
shagi0206
Matthew99
de valszeg amúgy tud segíteni
2 hónapja
meg nyilván a "fej"ről beszélünk ittÉs hát Haaland se kimondottan szép.Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
de azért a testük többi része meg bőven olyan hogy toptop
2 hónapja
De most komolyan ez akkora taktikai húzás? Mert amerikai fociban értem az end zone-hoz rúgást, de hogy 30 méterre kell egy csapatnak a kapujától bedobást elvégeznie azt nem érzem focit megváltoztató újításnak.igen, a foci tényleg ilyen egyszerű 😊Aztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.Ez a kirúják a pályáról azonnal a labdát hülyeséget ki találta ki?indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Matthew99
Negritis, a vajda
Matthew99
shagi0206

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
És hát Haaland se kimondottan szép.Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
2 hónapja
Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀Pont néztem, hogy mit keres itt Gervinho 🤣
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀
2 hónapja
Sørloth azért remélem rájött, hogy itt ő nem a sprintjeiből fog megélni 😊
2 hónapja
Nowitzki nem tűnik boldognak
2 hónapja
meg hamarabb helyezel rá nyomástEz a mourinhoi logika: nagyobb eséllyel és nagyobbat hibázhat az, akinél a labda van.nemtom, de nem viccből használja egy csomó csapatAztán a statisztika szerint, hány csapat omlott össze a letámadástól annyira, hogy gólt kapott fél percen belül vagy feladta a meccset? Én jobban bírnám ha a középkezdő játékos végigszlalomozba meglepetésszerűen és verne 20-ról egy gólt.Ez a kirúják a pályáról azonnal a labdát hülyeséget ki találta ki?indianexpress.com/article/sports/football/world-cup-2026-psg-rugby-kick-out-tactic-france-morocco-10748232/
Matthew99
Negritis, a vajda
Matthew99
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska