Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
Lusta vagyok guglizni, de ahogy reggel visszanéztem a tiziket, az jutott eszembe, hogy mi a konkrét szabály az érvényességet illetően? Van valami olyasmi, hogy amíg előrefelé történő mozgást végez a labda, addig érvényes?
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 045 — Whoops, looks like something went wrong.
Sané completed 0/7 dribbles, 0/8 crosses and won 1/9 duels against Paraguay
csebi
kb. 3 éve nem volt jó meccse nemzetközi szinten, persze lehet mondani, hogy Gnabry és Karl sérülése miatt lett csak kezdő, de még így is lett volna simán jobb felállás úgy, hogy ő nincs a pályán...
StormST
Pontosan.
Leweling játszott összesen 30 percet amikor fordított a csapat, utána egyet sem.
csebi
Tok mindegy, Neuer is egy blama volt, a tiziknel meg kb meg is alaztak, olyanokat guritgattak mellette. Ez a keret eleg sok kerdojelet adott, es Sanenal meg legalabb lehetett mutogatni a serulesekre, de jo par masik esetben sokkal kevesbe lehetett mit mondani. Amit Nagelsmann evekig jol csinalt, azt most siman elbaszta, ennek a keretnek alsohangon a harmadanak mar kint sem szabadott volna lennie. Mennyire rossz kezdo volt ez, atyaeg...
Stez
Hát, ha Neuer lett volna a legnagyobb blama, akkor a németek a seggüket verték volna a földhöz. Kapott egy gólt, amihez semmi köze nem volt, javította a többiek többi hibáját, védett egy tizit, ha van valaki, akin ez a meccs nem múlt a német oldalon, az szerintem pont Neuer...
StormST
Neuernek az egesz tornahoz semmi koze sem volt. Konkretan ami kapura ment ellenuk, kis tulzassal golt lett. Nem csak most, hanem a teljes veben. Jo kapus nelkul marpedig nem lehet nyerni, ez minden tornan bebizonyosodik mostmar x eve. Neuer pedig remek kapus volt, de a Nagelsmann-nak mar be kellett volna epitenie mast a helyere.

Es igen, hibazott vele is, nem is kicsit. Jol gondolta, hogy a tapasztalat es a gyoztes mentalitas, a veteran kell az oltozobe, de az oltozobe es nem a kezdobe. Ahogy hibazott Saneval meg meg vagy 5-6 jatekossal.
Stez
mondjuk ezen a meccsen eppen volt egy bravurja, mikor Kimmich rosszul adta haza.
de teny, hogy fura volt, hogy visszahivta (kezdobe is tette) meg nem is (nem o lett a CSK es igy az allt elo, hogy nem o a CSK mikozben a klubban o a CSKja a valogatott CSKjanak).

ez egy nagyon rosszul felepitett torna volt Nagelsmanntol, minden szempontbol. teljesen ellentetje az EBnek, ahol sztem a nemetek voltak a 2. legjobb csapat minden szempontbol. de most a keret is szornyu volt, az elkepzeles is es a megvalositas is.
csebi
Igen. Szerintem is fura volt. Ezert nem is ertem, mert ket eve szepen jatszottak es rossz szo sen erhette oket. Most meg igy egyben, egy veben a valogatastol kezdve elszurta a taktikat is, kezdoket, rossz csereket tobbszor, stb. Mintha nem Nagelsmann allitotta volna az egesz vilagbajnoksagukat, hanem fogadasbol valamelyik Bild-riporter. 😀

Ezert sem tudom, en kiraknam e ot. Csak akkor mondanam tutira, ha Klopp jon, de o nem fog. Amugy meg nem latom, hogy a nemetek jobban jarhatnak massal most. Talan ha Tuchel beeg Angliaval, ot elkuldhetik, de az angolok meg azert mostansag eleg turelmesek a kapitanyokkal, tehat szerintem Tuchel akkor is maradna.

2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066
 www.facebook.com/share/v/18zrwEP6Yi/?mibextid=wwXIfr
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 215 — beers & Packers
Akkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy a németektől ki fogja lőni a tiziket, amikor Nagelsmann a hajrában lehozta Wirtzet. Abban biztos voltam, hogy a nyakiglábat nem szabad oda engedni, mert ki fogja hagyni. Erre tessék.
Jogosnak tartom, hogy a spori nem adta meg a második német gólt, gondom azzal van, hogy egész meccsen engedte a durva kontaktokat, lökéseket, birkózásokat. A tizenhatoson belül is. Ilyen alapon minimum két tiszta 11-est kellett volna ítélnie Paraguay ellen.
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
csebi
kb. 3 éve nem volt jó meccse nemzetközi szinten, persze lehet mondani, hogy Gnabry és Karl sérülése miatt lett csak kezdő, de még így is lett volna simán jobb felállás úgy, hogy ő nincs a pályán...
StormST
Pontosan.
Leweling játszott összesen 30 percet amikor fordított a csapat, utána egyet sem.
csebi
Tok mindegy, Neuer is egy blama volt, a tiziknel meg kb meg is alaztak, olyanokat guritgattak mellette. Ez a keret eleg sok kerdojelet adott, es Sanenal meg legalabb lehetett mutogatni a serulesekre, de jo par masik esetben sokkal kevesbe lehetett mit mondani. Amit Nagelsmann evekig jol csinalt, azt most siman elbaszta, ennek a keretnek alsohangon a harmadanak mar kint sem szabadott volna lennie. Mennyire rossz kezdo volt ez, atyaeg...
Stez
Hát, ha Neuer lett volna a legnagyobb blama, akkor a németek a seggüket verték volna a földhöz. Kapott egy gólt, amihez semmi köze nem volt, javította a többiek többi hibáját, védett egy tizit, ha van valaki, akin ez a meccs nem múlt a német oldalon, az szerintem pont Neuer...
StormST
Neuernek az egesz tornahoz semmi koze sem volt. Konkretan ami kapura ment ellenuk, kis tulzassal golt lett. Nem csak most, hanem a teljes veben. Jo kapus nelkul marpedig nem lehet nyerni, ez minden tornan bebizonyosodik mostmar x eve. Neuer pedig remek kapus volt, de a Nagelsmann-nak mar be kellett volna epitenie mast a helyere.

Es igen, hibazott vele is, nem is kicsit. Jol gondolta, hogy a tapasztalat es a gyoztes mentalitas, a veteran kell az oltozobe, de az oltozobe es nem a kezdobe. Ahogy hibazott Saneval meg meg vagy 5-6 jatekossal.
Stez
mondjuk ezen a meccsen eppen volt egy bravurja, mikor Kimmich rosszul adta haza.
de teny, hogy fura volt, hogy visszahivta (kezdobe is tette) meg nem is (nem o lett a CSK es igy az allt elo, hogy nem o a CSK mikozben a klubban o a CSKja a valogatott CSKjanak).

ez egy nagyon rosszul felepitett torna volt Nagelsmanntol, minden szempontbol. teljesen ellentetje az EBnek, ahol sztem a nemetek voltak a 2. legjobb csapat minden szempontbol. de most a keret is szornyu volt, az elkepzeles is es a megvalositas is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Neuernek az egesz tornahoz semmi koze sem volt. Konkretan ami kapura ment ellenuk, kis tulzassal golt lett.
Stez
Alisson ugyanaz amúgy 😀
eaglesmcnabb
nála négy éve is ez volt, csak mondjuk akkor egy foghatatlan megpattanó meg egy tizenhatról eleresztett felső sarkos bomba ment kapura
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Neuernek az egesz tornahoz semmi koze sem volt. Konkretan ami kapura ment ellenuk, kis tulzassal golt lett.
Stez
Alisson ugyanaz amúgy 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Továbbá újfent megerősítést nyert számomra, hogy az égvilágon semmilyen értelme nincs a tizik előtti 30 percnek. A legnagyobb filler időpazarlás ever.
esanders10
mondjuk ha a 117. percben nem a kapus kezébe fejeli a labdát a német csávó, akkor nem ezt mondanád.

vagy az lenne a kivétel, ami erősíti a szabályt?
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/728675432_1413223730633443_776584115353364169_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=RK4cXNq9Lg8Q7kNvwElgfBO&_nc_oc=AdrDgyiPxkGRjiFSlPuGXc9DXQtTStqlOssSgpEvKwF-LGoD_YHp7dEHRAV813AVsjU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=S7ys8RGiVO5zXmj1cOxz1A&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQLPZLCMYddMUk3cx3Whi_E-8v3rFVgGtm1-dOUfl4L2kw&oe=6A99E85E
2 K vues · 17 K réactions | THE EXACT MOMENT PARAGUAY MADE WORLD CUP HISTORY 🇵🇾🏆 This was the exact moment fans in Asunción erupted in celebration after Paraguay’s historic win and Germany’s elimination 🔥 #Paraguay #Germany #WorldCup2026 #Football #History | Marca in English
THE EXACT MOMENT PARAGUAY MADE WORLD CUP HISTORY 🇵🇾🏆 This was the exact moment fans in Asunción erupted in celebration after Paraguay’s historic win and Germany’s elimination 🔥 #Paraguay #Germany...
2 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen
az argentinok ága a 4 közé az évszázad vicce

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 153
visszanézve a 2 büntetőpárbajt "vicces" hogy csak azokat basztatjuk akik kihagyták
de akik ugyanolyan szart lőttek és csak azon múlt hogy a kapus merre indul hogy kimarad azokkal nincs gond
persze klasszikusan a sikeres 11es az standard így senkit nem érdekel
Negritis, a vajda
Szerintem ezt senki nem mondta..
2 hónapja
visszanézve a 2 büntetőpárbajt "vicces" hogy csak azokat basztatjuk akik kihagyták
de akik ugyanolyan szart lőttek és csak azon múlt hogy a kapus merre indul hogy kimarad azokkal nincs gond
Negritis, a vajda
Mert loheted szarul, ha hasznalod az agyad es megvarod, amig a kapus eldol vagy magad billented el. Erre tokeletes pelda a ket paraguayi tizi, ahol ugy guritottak el Neuer mellett a labdat, hogy a labda gyok kettovel begurult a masik iranyba vetodo kapus mellett. Csak sokan turelmetlenek, nem szeretnek varni a kapusra, sokan meg nem tudnak vagy epp nem akarnak ilyen mind jatekokba belemenni. Sokan meg annyira masterclassba mentek at, hogy megprobaljak tokeletesiteni ezeket, ilyenek voltak Neymar bohoc, de kb vedhetetlen tizijei, meg Bruno Fernandes loves elott szukdelos, felugralgatos szarjai, amiken rohogunk, de a kapusok szamara remalom, mert maga a rugas elott van negy olyan pont, amivel a rugo az egyensulyabol kibillentheti, aztan onnan vissza nem er mar a masik oldalra, ha egyszer ennek bedolt. De a paraguayi tizik is csodalatosak voltak, mert pont annyi volt a lenyeguk, hogy baromi okosan elkuldte a jatekos a masik iranyba a kapust, majd leszarta, hogy sarokra helyezzen, csak beguritotta a labdat a masik oldalra. No chance a kapusnak, pedig a guritas annyira ratyi volt, hogy ha iranyt talalt volna, felveszi mindketszer a labdat es annyi. De nem talalt iranyt, mert a lovojatekos tett rola, hogy ne talaljon.

2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
Továbbá újfent megerősítést nyert számomra, hogy az égvilágon semmilyen értelme nincs a tizik előtti 30 percnek. A legnagyobb filler időpazarlás ever.
2 hónapja
csebi
StormST
Pontosan.
csebi
Stez
StormST

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 402 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ha én szövkap lennék, és ilyen bakkecske tizenegyest kihagy valamelyik játékosom, akkor az lenne neki az utolsó válogatottsága. nyilván nem rúghatja mindenki úgy, mint Shearer, de attól még meg lehet próbálni.
slowmotion
Szerintem a legnagyobb favágókon meg a kapusokon kívül egy top szinten játszó profi focistától Szoboszlai szintje lenne az elvárható. Tényleg nem értem, hogy mi ebben az annyira nehéz annak, aki éjjel-nappal ezt gyakorolhatja és milliárdokat visz haza.
r.baggio
NBA játékosok nem tudnak megtanulni 60%al büntetőzni az alapszakaszban ahol konkrétan nincs semmi zavaró tényező

2 hónapja
Ezt az esti produktumot a hollandok komolyan gondolták?
esanders10
ennyit tudnak top csapat ellen

2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante
ha én szövkap lennék, és ilyen bakkecske tizenegyest kihagy valamelyik játékosom, akkor az lenne neki az utolsó válogatottsága. nyilván nem rúghatja mindenki úgy, mint Shearer, de attól még meg lehet próbálni.
slowmotion
Szerintem a legnagyobb favágókon meg a kapusokon kívül egy top szinten játszó profi focistától Szoboszlai szintje lenne az elvárható. Tényleg nem értem, hogy mi ebben az annyira nehéz annak, aki éjjel-nappal ezt gyakorolhatja és milliárdokat visz haza.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
Ezt az esti produktumot a hollandok komolyan gondolták?
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!

és ennek a szép sorozatnak is vége
gamerkr
Ez szép? Paraguay mostmár 9-0 all time vbken tizenegyespárbajban

2 hónapja
Ez komoly, egy napon kiesik a 32 között Hollandia és Németország is. Ennyi kihagyott tizit se nagyon látni ilyen komoly nemzetektől.
zavi27
Ahigy írtam arra az esély h Havertz és Woltemade is kihagyja a tizijet ugyanabban a párbajban, elég alacsony volt mégis megtörtént. Magabiztos végrehajtók mégis megremegtek.
Tahot nem értettem, még ott volt Brown de akar Goretzka is akik rughattak volna előbb.
Btw a hosszabbítás második felidejet elég elalibizte a nemet válogatott. Első 15 percben be szorítottak paraguayt de a másodikban visszavettek amit akkor sem értettem
csebi
mondjuk szerintem Tah rúgta úgy a tizenegyest, hogy azt kapusnak esélye nincs védeni, csak a magassági irányzékkal volt gond.

de ha kihagyod a tizenegyest, azt valahogy így kell.

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Ez komoly, egy napon kiesik a 32 között Hollandia és Németország is. Ennyi kihagyott tizit se nagyon látni ilyen komoly nemzetektől.
zavi27
Ahigy írtam arra az esély h Havertz és Woltemade is kihagyja a tizijet ugyanabban a párbajban, elég alacsony volt mégis megtörtént. Magabiztos végrehajtók mégis megremegtek.
Tahot nem értettem, még ott volt Brown de akar Goretzka is akik rughattak volna előbb.
Btw a hosszabbítás második felidejet elég elalibizte a nemet válogatott. Első 15 percben be szorítottak paraguayt de a másodikban visszavettek amit akkor sem értettem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 819 — Amerikai sportok rajongója
2 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 100 — a new hope (again)
megerdemelt holland kieses.
Kenny
Teljesen, ilyen kretén 11eseket is rég láttam. Főleg Kluivert-é, megáll, megnézi hol a kapus aztan kapufa. Ha ott 2-0+ verbruggen nem sarkazza be magának vége.
davemayer
egészen elképesztően szar tizenegyeseket rúgtak a hollandok. igazából ott is kijött, hogy ennek a csapatnak elől nincs minősége, nemhogy klasszisa. ha ilyen hota meg quentin timberek állnak be a végén ott tudod, hogy baj van. igazából koeman szvsz jól mérte fel, hogy ők a kisebbik csapat és beállt bekkelni meg kontrázni, hátha el tudnak futni egyszer. mondhatni a meccs terv bejött. azért volt mázlijuk is, marokkó kihagyott jó pár ziccert aminek az árát a sors a végén a verbruggen besarkalásnál visszakérte. ott biztos voltam benne, hogy vége a dalnak. összességében a jobb csapat jutott tovább, pech, hogy marokkó kaliber jött már a csoportkör után.
a jövőben valamit toszniuk kell, mert vicc, hogy egy rooy makaay szintű csatár sincs még csak a láthatáron sem. anélkül meg nem megy.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
btw volt valami
 nltimes.nl/2026/06/30/morocco-fans-overjoyed-cities-beating-oranje-fireworks-thrown-hague-police