Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
megerdemelt holland kieses.Teljesen, ilyen kretén 11eseket is rég láttam. Főleg Kluivert-é, megáll, megnézi hol a kapus aztan kapufa. Ha ott 2-0+ verbruggen nem sarkazza be magának vége.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Nem szoktam de most sajnálom a hollandokat, ez egy emberibb csapatuk volt....
2 hónapja
Akkor a hollandok kiestek mert nem tudnak 11-eseket rúgniÉn megmondtam....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ahh bazdmeg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Ilyen szar lövések..
2 hónapja
hogy fosnak Bonotol a hollandok. mindent lerugnak a kapufahoz.
2 hónapja
Én tarkón vágnám az összes focistám, ha megtorpanna 11-es közben...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Akkor a hollandok kiestek mert nem tudnak 11-eseket rúgni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Milyen ciki már hogy a 100-as szám nem fér bele a fehér részbe az időnél.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Hoppá!Mondjuk nem túl vad kijelentés ez 0-1-nél a 90. Percben. 😀
(külön vicces, hogy pont előtte ecsetelte a szpíker, hogy Marokkó a kiesés szélére sodródott 😀 )
bogjosi
2 hónapja
Nem is MMA, inkabb Muay Thai a sok könyök, meg térdhasználat inkabb erre enged következtetni.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ez a brazil jatekvzető az MMA-ból jöhetett át, elég elnéző az üteseknél, rúgásoknál, földreviteleknél, még egyszer se számolt senkire. És végülis tudták is folytatni.
2 hónapja
Nagelsmann nem mond le.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Igen, de ez a csoportmeccses lebonyolításnak gondoltam és mert hosszú a torna, formaidőzítés stb. Majd most indulnak el. Hát nagyon nem, az volt a valós helyzet.Ha lett volna 2 nem megadott gól meg 11-es, ráadásul ez mind emberhátrányban, akkor is hozni kellett volna legalább a hosszabbításban.Elefántok ellen is bőven docogott a gépezet, Ecuadort ne is említsük.
Én mondjuk nagyon benéztem őket, mert sokkal többet gondoltam róluk ennél.
| /ritkán tévedek, de akkor nagyot/ |
ozibozi
Proxyi
Wirtz meg meg páran előlépnek. /hát nagyon nem
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
De Curaçao-t megalázták!Ha lett volna 2 nem megadott gól meg 11-es, ráadásul ez mind emberhátrányban, akkor is hozni kellett volna legalább a hosszabbításban.Elefántok ellen is bőven docogott a gépezet, Ecuadort ne is említsük.
ozibozi
Proxyi
2 hónapja
Proxyi
237
Ha lett volna 2 nem megadott gól meg 11-es, ráadásul ez mind emberhátrányban, akkor is hozni kellett volna legalább a hosszabbításban.Elefántok ellen is bőven docogott a gépezet, Ecuadort ne is említsük.
ozibozi
2 hónapja
Proxyi
237
Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.Mondjuk egy Paraguay ellen azért nem egy helyzeten kéne rugozni, hanem 3 tenni közé.
Kérdés inkább az merül fel bennem h ha ez a falthatar akkor az miért szabályos h Goretzkat helyzetben két kézzel húzzák le az ötösön?
csebi
Ja, hogy nem volt helyzetük se kb?
2 hónapja
A másikra gondoltam, ehh..... mindegy, na ő meg... maradjunk annyiban, hogy minő meglepetés, hogy őt nem/sem zavarja a fizikalitás.Roy Keane mikor volt csatár?Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.Ezek mind csatárok, azért....
csebi
Majd amikor DR Kongó kirakja a briteket, na akkor forrongjanak! Addig meg elemezzék milyen tökéletes az angol csapat, és hány százalék esélye van a skótoknak a 32 közé kerülni....
Igor
csebi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Roy Keane mikor volt csatár?Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.Ezek mind csatárok, azért....
csebi
Majd amikor DR Kongó kirakja a briteket, na akkor forrongjanak! Addig meg elemezzék milyen tökéletes az angol csapat, és hány százalék esélye van a skótoknak a 32 közé kerülni....
Igor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.Igazából a kapus jól adta el azzal, hogy elesett, simán el lehetett venni, de ennél komolyabb akadályozásokat nem szoktak lefújni meccsenként tízszer...
Kérdés inkább az merül fel bennem h ha ez a falthatar akkor az miért szabályos h Goretzkat helyzetben két kézzel húzzák le az ötösön?
csebi
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint