Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 732 — "Grammar maci"
megerdemelt holland kieses.
Kenny
Teljesen, ilyen kretén 11eseket is rég láttam. Főleg Kluivert-é, megáll, megnézi hol a kapus aztan kapufa. Ha ott 2-0+ verbruggen nem sarkazza be magának vége.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 819 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem szoktam de most sajnálom a hollandokat, ez egy emberibb csapatuk volt....
2 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 006 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor a hollandok kiestek mert nem tudnak 11-eseket rúgni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én megmondtam....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Kenny
Meg marokkói továbbjutás

Szerkesztette: Toca
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Ahh bazdmeg.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!

2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 671 — balazs.t85@gmail.com
Ilyen szar lövések..
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!
hogy fosnak Bonotol a hollandok. mindent lerugnak a kapufahoz.

2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Én tarkón vágnám az összes focistám, ha megtorpanna 11-es közben...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 006 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor a hollandok kiestek mert nem tudnak 11-eseket rúgni

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Milyen ciki már hogy a 100-as szám nem fér bele a fehér részbe az időnél.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Hoppá!
(külön vicces, hogy pont előtte ecsetelte a szpíker, hogy Marokkó a kiesés szélére sodródott 😀 )
bogjosi
Mondjuk nem túl vad kijelentés ez 0-1-nél a 90. Percben. 😀
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 382
Hoppá!
(külön vicces, hogy pont előtte ecsetelte a szpíker, hogy Marokkó a kiesés szélére sodródott 😀 )

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
Nem is MMA, inkabb Muay Thai a sok könyök, meg térdhasználat inkabb erre enged következtetni.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
Ez a brazil jatekvzető az MMA-ból jöhetett át, elég elnéző az üteseknél, rúgásoknál, földreviteleknél, még egyszer se számolt senkire. És végülis tudták is folytatni.

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Nagelsmann nem mond le.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066
Ha lett volna 2 nem megadott gól meg 11-es, ráadásul ez mind emberhátrányban, akkor is hozni kellett volna legalább a hosszabbításban.
Én mondjuk nagyon benéztem őket, mert sokkal többet gondoltam róluk ennél.
| /ritkán tévedek, de akkor nagyot/ |
ozibozi
Elefántok ellen is bőven docogott a gépezet, Ecuadort ne is említsük.
Proxyi
Igen, de ez a csoportmeccses lebonyolításnak gondoltam és mert hosszú a torna, formaidőzítés stb. Majd most indulnak el. Hát nagyon nem, az volt a valós helyzet.
Wirtz meg meg páran előlépnek. /hát nagyon nem

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 289 — Axel Foley
De símán behúztuk.
Franciàkat kicsontozzuk.

2 hónapja
Ha lett volna 2 nem megadott gól meg 11-es, ráadásul ez mind emberhátrányban, akkor is hozni kellett volna legalább a hosszabbításban.
ozibozi
Proxyi
De Curaçao-t megalázták!

2 hónapja
Proxyi 237
ozibozi
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Proxyi 237
Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.
Kérdés inkább az merül fel bennem h ha ez a falthatar akkor az miért szabályos h Goretzkat helyzetben két kézzel húzzák le az ötösön?
csebi
Mondjuk egy Paraguay ellen azért nem egy helyzeten kéne rugozni, hanem 3 tenni közé.
Ja, hogy nem volt helyzetük se kb?
2 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Amúgy forrong a net beleértve pár szakértőt is ( Shearer, Keane, Klose) az elvett gol miatt, amit nem értek mert jogos volt.
csebi
Ezek mind csatárok, azért....
Majd amikor DR Kongó kirakja a briteket, na akkor forrongjanak! Addig meg elemezzék milyen tökéletes az angol csapat, és hány százalék esélye van a skótoknak a 32 közé kerülni....
Igor
Roy Keane mikor volt csatár?
csebi
A másikra gondoltam, ehh..... mindegy, na ő meg... maradjunk annyiban, hogy minő meglepetés, hogy őt nem/sem zavarja a fizikalitás.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
csebi
Ezek mind csatárok, azért....
Majd amikor DR Kongó kirakja a briteket, na akkor forrongjanak! Addig meg elemezzék milyen tökéletes az angol csapat, és hány százalék esélye van a skótoknak a 32 közé kerülni....
Igor
Roy Keane mikor volt csatár?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 250 — SB 50 Champion @ Grund
Kérdés inkább az merül fel bennem h ha ez a falthatar akkor az miért szabályos h Goretzkat helyzetben két kézzel húzzák le az ötösön?
csebi
Igazából a kapus jól adta el azzal, hogy elesett, simán el lehetett venni, de ennél komolyabb akadályozásokat nem szoktak lefújni meccsenként tízszer...

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint