Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Akkor a következő körben kiderül. 😀Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltjah, vini
KeyG
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Elefántcsontpart siman jobb volt, erre a gól után visszaálltak. Megérdemelték valahol. 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
2 hónapja
ott a bólya 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nem sikerült kihagyni, pedig nagyon úgy tűnt
2 hónapja
mákos norgék
2 hónapja
Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltjah, vini
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nem ítelték büntetendőnek a történteket, gondolom. De ez csak a véleményem. Ami viszont tény, hogy mindent visszanéznek.de mit? egyértelműem talpon rúgta a norvég a fekát a labdakezelés előtt. fault -> tizenegyes. ezen mit nem lehet látni?ritkán nézek focit, de ilyenkor mit miért nem néz a var? egyértelmű 11-es maradt el az elefántoknak.Mindig néz a VAR.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
2 hónapja
Mert feka talpalta le a norvégot😁😁😁de mit? egyértelműem talpon rúgta a norvég a fekát a labdakezelés előtt. fault -> tizenegyes. ezen mit nem lehet látni?ritkán nézek focit, de ilyenkor mit miért nem néz a var? egyértelmű 11-es maradt el az elefántoknak.Mindig néz a VAR.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Micah Parsons is itt van a meccsen
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Cooper Flagget sem ismerik fela mexikói meccsen Canelo Alvarezt nem ismerte fel a speaker.
Kampman
built for this shit
2 hónapja
Cooper Flagget sem ismerik felDallasiakat én sem.
Kampman
2 hónapja
de mit? egyértelműem talpon rúgta a norvég a fekát a labdakezelés előtt. fault -> tizenegyes. ezen mit nem lehet látni?ritkán nézek focit, de ilyenkor mit miért nem néz a var? egyértelmű 11-es maradt el az elefántoknak.Mindig néz a VAR.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Cooper Flagget sem ismerik felÉn sem ismertem fel. Mentségemre szóljon, nem nézek kosárlabdát.
Kampman
2 hónapja
Cooper Flagget sem ismerik fel
2 hónapja
Ez sárga lett volna a csokiboynakSzerintem siman volt kontakt... Labdáról meg lemaradt a norvég...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
ritkán nézek focit, de ilyenkor mit miért nem néz a var? egyértelmű 11-es maradt el az elefántoknak.Mindig néz a VAR.
peach
2 hónapja
ritkán nézek focit, de ilyenkor mit miért nem néz a var? egyértelmű 11-es maradt el az elefántoknak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Ez sárga lett volna a csokiboynak
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Felül kell vizsgálnom korábbi állításomat. A vébé nem a 16 között kezdődik, hanem már a 32 között elkezdődött.És ha lattad volna mondjuk az Üzbegisztán-Kongót, akkor még feljebb vizsgálnád.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Felül kell vizsgálnom korábbi állításomat. A vébé nem a 16 között kezdődik, hanem már a 32 között elkezdődött.
2 hónapja
Az mi gól!Mert ugyanannyi megjátszható labdát kap. Nullát.
Haaland ma eddig annyira hasznos kb. mint CR Kolumbia ellen. Csak amaz 41 éves.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Akkor viszont gecihatékony, ha a kezdőkörben sétalva is megy neki.Az mi gól!Haaland védekezik is
Haaland ma eddig annyira hasznos kb. mint CR Kolumbia ellen. Csak amaz 41 éves.
eaglesmcnabb
shagi0206