Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
elefántokat ismét sajnálomnyomnak, de a nagyobb helyzeteket a norvégok doglozták ki
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
2 hónapja
elefántokat ismét sajnálom
2 hónapja
Geci mekkora védés
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ki nálad a kecske?Puskás, Pelé, Maradona, Platini, Zidane. De ezek együtt nem kaptak akkora sajtóvisszhangot, mint az elmúlt 10 évből akármelyik focisztár.
Toca
2 hónapja
ZidaneKi nálad a kecske?Nálam nemDe mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"nincs mit növelni, sajnos vagy sem jelenleg már kecske
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Toca
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Arsenalos ez a norge, ugye?ödegárd?
NB2
igen
2 hónapja
Szerintem nem. Messi nagyságát növelte ez a VB is. Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.Oké, siker, de akkor ez nem annulálja a konteot?De akkor is siker, hisz 39 évesen a tőle 15 évvel fiatalabbakkal veszi fel a versenyt.Ezt értem, de ha nem ő lesz?Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
De mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"
KeyG
Arra mi a konteo?
Őszentsége Sobri Jóska
Argentína 90 óta 3-szor volt VB elődöntőben, Messi 5-6 VB-je alatt kétszer.
Szerintem "siker" a top 4.
KeyG
Vagy azt soha, semmi?
Őszentsége Sobri Jóska
Messit nem küldték le, pedig itt már VAR is volt.
2 hónapja
2 mecs közötti időre Höri kihozta a Pats videót
2 hónapja
Arsenalos ez a norge, ugye?
2 hónapja
Szerintem ha Messi visszavonul ès vèletlenül akkor is az argentínok sikereket èrnek el, akkor is Messi lesz mimdenèrt a felelős. De szerintem az Antarktiszi olvadásèrt is ő a felelős 😏🤨
2 hónapja
Oké, siker, de akkor ez nem annulálja a konteot?De akkor is siker, hisz 39 évesen a tőle 15 évvel fiatalabbakkal veszi fel a versenyt.Ezt értem, de ha nem ő lesz?Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Arra mi a konteo?
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Vagy azt soha, semmi?
2 hónapja
Akkor ez a madár prófétikusan előrejelezte az eseményeket, de az ostoba emberiség nem értett a jelekbőlEzt értem, de ha nem ő lesz?Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Arra mi a konteo?
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
De akkor is siker, hisz 39 évesen a tőle 15 évvel fiatalabbakkal veszi fel a versenyt.Ezt értem, de ha nem ő lesz?Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Arra mi a konteo?
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
dehogy, Trump kapjaHa Argentína vb és Messi gólkirály lesz, akkor övé az Aranylabda, egyértelműen!Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
2 hónapja
Ki nálad a kecske?Nálam nemDe mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"nincs mit növelni, sajnos vagy sem jelenleg már kecske
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
Loading… The file does not exist!Ha Argentína vb és Messi gólkirály lesz, akkor övé az Aranylabda, egyértelműen!Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
2 hónapja
valahogy nem lep meg 😊Nálam nemDe mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"nincs mit növelni, sajnos vagy sem jelenleg már kecske
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
Önző Ogre, a passzolàs nincs a szótárában
2 hónapja
Nálam nemDe mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"nincs mit növelni, sajnos vagy sem jelenleg már kecske
KeyG
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ha Argentína vb és Messi gólkirály lesz, akkor övé az Aranylabda, egyértelműen!Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ezt értem, de ha nem ő lesz?Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Arra mi a konteo?
2 hónapja
De mondom, Messi lesz a gólkirály az meg a renoméját növeli a "történelemben"nincs mit növelni, sajnos vagy sem jelenleg már kecske
KeyG
2 hónapja
Na, pontosan erről beszéltem!Jó, úgy fogalmazok, hogy a norvég kapuba kell egy gól, ha Elefántcsontpart egyenlíteni akar. És akkor 1-1. Ha esik még egy gól, akár ide, akár oda, akkor garantált, hogy az egyik csapat vezetni fog.Elefántcsontpartnak gólt kell szereznie, ha egyenlíteni akar.nem feltétlen
nagylaza, főpohárnok
öngól is lehet
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Argentína így is Top 4-be lenne ami siker, minden 4. évente nem kaphatnak olyan ajándékot mint a legutóbbi VB-n.Én tudok valakit aki erre 11-est kapott volna, és igazából labdához köze nem volt talpába rúgott, tizi voltAkartam is kérdezni: ha nem Messi lesz a gólkirály, és nem Argentína nyeri a VB-t, akkor miért nem kapott tizenegyest Uruguay vagy miért nem állították ki Messit az első meccsen? Erre mi a magyarázat, erről mit mond a konteo?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska