Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Igen, meglepoen jol jatszanak egyutt is. Mondjuk kivancsi lennek azert egy olyan vedelem-kozeppalya kapcsolatra, mint pl egy spanyolra, hogy az ellen mit kezdenenek a franciak. Viszont nem szeretem a franciakat, de ha az angolok kiesnek a fszba, azert remelem, akkor mar inkabb nyernek ok, mint a spanyolok vagy foleg az argentinok.ami amúgy brutál mert Dembele, Olise, ... kibaszott jó játékosok és simán el vinnék a csapatot tini ninjától függetlenülA franciak mindig Mbappetol fuggnek. Ha neki van kedve jatszani, akkor megy is nekik a szep foci, es most akar jatszani, latod rajta a torna elejetol kezdve, hogy motivalt. Hajtjak nyilvan a rekordok, meg amugy gondolom a Real idenye utan is oda akar baszni. De o amugy a vebeket eli amugy is, az Eb-ken latod, hogy annyira nem szakad meg.mondjuk a franciák is hajlamosak ótvar játékot tolni, főleg DD alattSzóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.szerintem senki nem kutyázta őket
Hanni
nyilván sokan nem szeretik őket mint nemzet, de tény, hogy ők nagyon jó focit tolnak
2. félidőben szétrohanják a svédeket, ha nem kapnak egy svéd gólt hamar
NB2
ezen a VBn eddig nekem meglepően
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
2 hónapja
geci olaszok, tegnap megfertőzték a német-paraguayt. olyan calcio ment a képernyőn, szabitéren az első sorban aludtam el ahogy letelt a rendes játékidő
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
ami amúgy brutál mert Dembele, Olise, ... kibaszott jó játékosok és simán el vinnék a csapatot tini ninjától függetlenülA franciak mindig Mbappetol fuggnek. Ha neki van kedve jatszani, akkor megy is nekik a szep foci, es most akar jatszani, latod rajta a torna elejetol kezdve, hogy motivalt. Hajtjak nyilvan a rekordok, meg amugy gondolom a Real idenye utan is oda akar baszni. De o amugy a vebeket eli amugy is, az Eb-ken latod, hogy annyira nem szakad meg.mondjuk a franciák is hajlamosak ótvar játékot tolni, főleg DD alattSzóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.szerintem senki nem kutyázta őket
Hanni
nyilván sokan nem szeretik őket mint nemzet, de tény, hogy ők nagyon jó focit tolnak
NB2
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
98 tényleg jó volt Bergkamp miatt.a 98-as VB kurva jó volt, a hangulata (legjobb VB himnusz akkor volt), sok a pályafutása csúcsán lévő sztárjátékos, és az emlékezetes meccsek miatt. sok jó csapat volt, a románok, horvátok, jugók, dánok, norvégok, nigériaiak is jók voltak, Kelet-Európa sosem volt ilyen jó fociban mint akkor. záporoztak a gólok, meccsenként 2,67-es volt a gólátlag.Ez 1990 óta a FIFA association football halála, a katari vébén már lett valami élet, de valójában az 1986-os mexikói volt az utolsó nézhető vébé. Talán mert akkor voltunk kint utoljára.Ezzel még nem is lenne baj, ha valaki, én aztán komálom az ilyen Curacao, Paraguay meg hasonló csapatokat, de az egész színvonal, meg amit itt a 95%-a futball címén előad, az valami rettenet. Unalmas, színvonaltalan meccsek, az eddigi kb 80 meccsen nem volt összesen 3 jó félidő.Eléggé fárasztó így ez a lebonyolítás, hogy szünnap nélkül megy az egész...Nekem tetszik, hogy nem az unalomig ismert európaiak tarolnak, a harmadik világ is elfocizgat a 32-ig és tovább.
Csoportkör meg a "tizenhatoddöntők" között se volt pihi, meg a nyolcvaccöntők előtt se lesz, szombat reggel vége az utolsó meccsnek a körből, este meg már kezd a kövi
Szánalmas foshalom ez az egész vébé egyelőre mindent egybevetve
warr_b
Dzsokijuing
warr_b
Dzsokijuing
deyell
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
A franciak mindig Mbappetol fuggnek. Ha neki van kedve jatszani, akkor megy is nekik a szep foci, es most akar jatszani, latod rajta a torna elejetol kezdve, hogy motivalt. Hajtjak nyilvan a rekordok, meg amugy gondolom a Real idenye utan is oda akar baszni. De o amugy a vebeket eli amugy is, az Eb-ken latod, hogy annyira nem szakad meg.mondjuk a franciák is hajlamosak ótvar játékot tolni, főleg DD alattSzóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.szerintem senki nem kutyázta őket
Hanni
NB2
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
Nem Üzbegisztán vagy Kongó?Szóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.Nekem a VB-n leginkább ők tetszenek.
Hanni
Ha lövőhelyzet van ellövik. Dembele, Olise, Mbappe mind életveszély bárhonnan. Ez a foci, nem egy újabb passz, tili-toli, csel hátrafele amíg kikerülnek helyzetből.
A leglátványosabb foci a VB-n.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Szóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.Nekem a VB-n leginkább ők tetszenek.
Hanni
Ha lövőhelyzet van ellövik. Dembele, Olise, Mbappe mind életveszély bárhonnan. Ez a foci, nem egy újabb passz, tili-toli, csel hátrafele amíg kikerülnek helyzetből.
A leglátványosabb foci a VB-n.
2 hónapja
Hát, a svédeknél Gyökeres változásokra lesz szükség a második félidőben....remélem a franciák nem Isak előre a meg a győzelmi sört
Igor
2 hónapja
mondjuk a franciák is hajlamosak ótvar játékot tolni, főleg DD alattSzóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.szerintem senki nem kutyázta őket
Hanni
NB2
2 hónapja
Hát, a svédeknél Gyökeres változásokra lesz szükség a második félidőben....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Lehet ítt még egy megismételt Arg-Fra döntő is
2 hónapja
Szóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.szerintem senki nem kutyázta őket
Hanni
2 hónapja
Digne-t megmentette a les. Vegig mutogatott a mellette allinak, mit vedekezzen, erre ugy futott o mellette Elanga, hogy ezt meglatja egy edzo, bassza is ki egybol a csapatbol Digne-t.
2 hónapja
Digne se okos
2 hónapja
Szóval lehet itt kutyázni a franciákat, de eddig egyedül ők akarnak igazán focizni a VBn. Nem mondom, hogy ettől szimpatizálok velük, de tetszik, amit csinálnak.
2 hónapja
Stroud menjen vissza a Texansba
2 hónapja
Végre, itt is az volt a kulcs hogy Dembele nem tapogatta azt a kurva labdat, hanem egyből visszatette egyérintőben. Vajon befelé vagy kifelé fog Mmmmbop cselezni, hmm, hmm...Ja, pechjükre pont Gyökeres védekezett rajta...
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Klasszis gol volt. De a kapus mit csinalt a full roviden, amikor ket vedo zarta azt a szoget?
2 hónapja
Huhh, oké csak a svédek, de ez nagyon komoly szint, amit ma a franciák csinálnak.
2 hónapja
várható volt
2 hónapja
Vajon befelé vagy kifelé fog Mmmmbop cselezni, hmm, hmm...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
nah végre, 1-0
2 hónapja
Hajdúbé vak????
2 hónapja
Mbappe es Dembele be van ma oltva rendesen gól ellen. Jó lenne feljavulni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!