Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.Főleg mert Mexikóvárosban lesz a meccs, nekem ez a vb-döntő (amit amúgy nem látok, hogy ne nyernének meg a franciák majd)
Brouwerij van de Vrij

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ki rúgja DK tiziket?Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.Ugyan, a DK tizikkel kipöccinti a hülyeangolokat.
Brouwerij van de Vrij
warr_b
Feri
Klárika
és még kik?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.Ugyan, a DK tizikkel kipöccinti a hülyeangolokat.
Brouwerij van de Vrij
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.Ugyan, a DK tizikkel kipöccinti a hülyeangolokat.
Brouwerij van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
YoungZeeZee
9 988
nekem fura h a morokkoi pro liga meg sem all. 2-3 napja is fordulo volt. nezo szinte alig kozben amrabat es ben yadder sztarokkal
2 hónapja
YoungZeeZee
9 988
ez igy van.beszeltek mashol isDe akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk)Olyannyira igazad van, hogy a VB-n szereplő jatekosok közül majdnem százan! (asszem 98-at mondtak az egyik meccsen, de csak félfüllel hallgattam) születtek és kezdtek focizni Franciaországban.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
hujujj, durva szabálytalanság!!!
2 hónapja
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Nem kis gólokat lőttek a mexikóiak eddig, és az ecuadoriak se tökölnek, tüzelnek mindenhonnan.És ez is egy jó meccs. Ma nekem mindhárom meccs bejövős, ahogy az egész VB szintúgy.
2 hónapja
De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk)Olyannyira igazad van, hogy a VB-n szereplő jatekosok közül majdnem százan! (asszem 98-at mondtak az egyik meccsen, de csak félfüllel hallgattam) születtek és kezdtek focizni Franciaországban.
Jughead
2 hónapja
Elkepesztő hogy jött ki erre a meccsre Mexikó
2 hónapja
Na ez kérem egy kibaszott jó 25 perc volt eddig😀
2 hónapja
Én értem miről beszéltek, és pont ezért kérdezem, hogy mégis hogy jön ide, hogy pl. Xhakának vannak albán felmenői? Miben releváns ez ebben a témában?Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
Kampman
De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk), amire Negritis írta, hogy pont mint az albánok, de mivel nincs albán utánpótlás játékos a VB-n, ezért kérdeztem, hogy ők mégis hogy kapcsolódnak ide? Erre megkaptam, hogy pl. Svájc miatt, de ott sincs albán utánpótlás játékos, szóval újfent érdekelt, hogy miért relevánsak ők, mire Te azt írtad, Xhaka még mindig ott van, szóval vagy Bázelt albán városnak tartod vagy egyszerűen nem olvastál vissza, hogy mihez szólsz hozzá.
Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
Iktriad, sosem bocsátom meg neked, hogy az utóbbi napokban újabb gyöngyszemmel bővült a bűnös élvezeteim sötét gyűjteménye2 hónapja
Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
2 hónapja
Bocsánat, mindig felcsesz, ha felnőtt emberek nem képesek az írott szöveg értelmezésére, tudom az én bajom. 😀Nemtom, de szerintem egyél egy Snickerst 😮Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
slowmotion
2 hónapja
Nemtom, de szerintem egyél egy Snickerst 😮Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
2 hónapja
Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
Jughead
2 hónapja
Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion
2 hónapja
Idővel szerintem az észak-macedónnak nevezett, valójában jelenleg még nyugat-bolgárnak nevezni hivatott csapatban is át fogják venni a vezető szerepet.Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
slowmotion