Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.
Brouwerij van de Vrij
Főleg mert Mexikóvárosban lesz a meccs, nekem ez a vb-döntő (amit amúgy nem látok, hogy ne nyernének meg a franciák majd)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 006 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Brouwerij van de Vrij
Ugyan, a DK tizikkel kipöccinti a hülyeangolokat.
warr_b
Ki rúgja DK tiziket?
Feri
Klárika
és még kik?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Brouwerij van de Vrij
warr_b

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Brouwerij van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
YoungZeeZee 9 988
nekem fura h a morokkoi pro liga meg sem all. 2-3 napja is fordulo volt. nezo szinte alig kozben amrabat es ben yadder sztarokkal
2 hónapja
YoungZeeZee 9 988
De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk)
Jughead
Olyannyira igazad van, hogy a VB-n szereplő jatekosok közül majdnem százan! (asszem 98-at mondtak az egyik meccsen, de csak félfüllel hallgattam) születtek és kezdtek focizni Franciaországban.
Őszentsége Sobri Jóska
ez igy van.beszeltek mashol is
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!
VAR? Halo?

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 875 — Csodabogár
a hülyéje, nagyon kellett ez

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 760 — nabege2@yahoo.com
hujujj, durva szabálytalanság!!!
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Frederico Warner fakje

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
Nem kis gólokat lőttek a mexikóiak eddig, és az ecuadoriak se tökölnek, tüzelnek mindenhonnan.
És ez is egy jó meccs. Ma nekem mindhárom meccs bejövős, ahogy az egész VB szintúgy.

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk)
Jughead
Olyannyira igazad van, hogy a VB-n szereplő jatekosok közül majdnem százan! (asszem 98-at mondtak az egyik meccsen, de csak félfüllel hallgattam) születtek és kezdtek focizni Franciaországban.

2 hónapja
vamosz mehikó

2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
Elkepesztő hogy jött ki erre a meccsre Mexikó
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 097
Na ez kérem egy kibaszott jó 25 perc volt eddig😀
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 964
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.
slowmotion
négyre.
deyell
Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?
slowmotion
Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?
Jughead
A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.
Kampman
Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.
Jughead
Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.
Kampman
Én értem miről beszéltek, és pont ezért kérdezem, hogy mégis hogy jön ide, hogy pl. Xhakának vannak albán felmenői? Miben releváns ez ebben a témában?

De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk), amire Negritis írta, hogy pont mint az albánok, de mivel nincs albán utánpótlás játékos a VB-n, ezért kérdeztem, hogy ők mégis hogy kapcsolódnak ide? Erre megkaptam, hogy pl. Svájc miatt, de ott sincs albán utánpótlás játékos, szóval újfent érdekelt, hogy miért relevánsak ők, mire Te azt írtad, Xhaka még mindig ott van, szóval vagy Bázelt albán városnak tartod vagy egyszerűen nem olvastál vissza, hogy mihez szólsz hozzá.

Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Iktriad, sosem bocsátom meg neked, hogy az utóbbi napokban újabb gyöngyszemmel bővült a bűnös élvezeteim sötét gyűjteménye

2 hónapja
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?
Jughead
A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.
Kampman
Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.
Jughead
Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.
2 hónapja
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
Nemtom, de szerintem egyél egy Snickerst 😮
slowmotion
Bocsánat, mindig felcsesz, ha felnőtt emberek nem képesek az írott szöveg értelmezésére, tudom az én bajom. 😀
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman
Jughead
Nemtom, de szerintem egyél egy Snickerst 😮
2 hónapja
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Jughead
Kampman

Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Jughead
2 hónapja
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
2 hónapja
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
slowmotion
négyre.
deyell
slowmotion
Idővel szerintem az észak-macedónnak nevezett, valójában jelenleg még nyugat-bolgárnak nevezni hivatott csapatban is át fogják venni a vezető szerepet.