Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Én értem hogy valaki szar edző, és amiatt kuka az alaptaktika, de azt nem értem hogy hogy a vérben lehet nem a legjobb játékosokat beválogatni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nezd mar, Anglia golt kapott a jobbhatvedrol. Ezt nem lattuk jonni.Spence volt a legkevésbé hibás a gólban, de amúgy majdnem igazad van
Stez
2 hónapja
Nezd mar, Anglia golt kapott a jobbhatvedrol. Ezt nem lattuk jonni.Milyen jo lenne, ha lenne a keretben szelso vedo... Lolololol
Stez
2 hónapja
hm, jól nézett ki az az angol csaj
2 hónapja
Nezd mar, Anglia golt kapott a jobbhatvedrol. Ezt nem lattuk jonni.
2 hónapja
Tuchel vagy Nagelsmann repül elöbb?😂😂
2 hónapja
Nagyon bátor Tuchel, nyolc emberrel állnak fel, kíváncsi vagyok, mikor változtat.Bellingham-Rashford-Madueke mínusz három ember
Szerk: plusz kapusposzton is Prickford
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
Hajrá orvosok! Már csak a Semmelweis nap tiszteletére is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Bellingham be van szívva?
2 hónapja
Anglia is repülni fog a nemet utan... mind2 bekepzelt edzövel. Gyönyörü lenne...
2 hónapja
Szedd ki bohóóóc!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
LOL
2 hónapja
Madueke szepen vegignezte
2 hónapja
Doktor Kongó leccgóóóó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
pff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ja. Csak a kiindulópont az az eset volt, amikor ez a metodika nem vezet döntésre.Nem tudom, szerintem a labdarúgás sportág lényege nem az, hogy odaáll 5-5 ember és egy állított pontról rúg egyet, aztán lesz valami. Hanem valami szabálynak nevezett dolog 11v11-ről meg 2*45 perc folyamatos játékról szól, mint fundamentumok.Hogy kapuralőnek és gól?Mondjuk a foci lényegével a tizenegyes párbaj gyökeresen megy szembe.Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...Miket beszélsz?!
eaglesmcnabb
Az a legjobb az egész VB-n.
Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: Ha 90 perc alatt nem tudják eldönteni, lőjenek 11 darab tizenegyest, mindkét csapatból mindenki, aztán majd kiderül ki lő jobban. A focit gólra, kapuralövésre jatszák, nem állókepességre vagy egy szerencsés becsorgó labdára.
Ha ilyeneket írsz arra kell gondoljak, hogy fogalmad nincs a foci lényegéről.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Amikor én játszottam még ez volt a lényege.
Őszentsége Sobri Jóska
És ezek alapján igen, a paraguayi 442 lowblocknak sokkal inkább van football jellege, mint egy random tizenegyes párbajnak.
zacknorb
Én azt mondom akkor lőjenek tiziket, Csabi meg azt, hogy inkabb küzdjenek végkimerülésig, mint egyfajta labdával játszott "A lovakat lelövik, ugye" show. Számomra ez utóbbi kevésbbé szól a fociról, mint a tizilövöldözés, de persze értem Csabi megközelítését is, az is valid, csak a sport másik fundamentuma van priorizálva mint nálam.
Amit nem értek, az a te megszakértésed, de betudom a nagy melegnek.
2 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Nem jó megoldás, de nincs jobb, a végtelenségig nem húzhatják, nem is bírnák, ez nem hoki mondjuk hogy addig menjen amíg nincs gól. Közvetítés szempontjából se lehetne tervezni. Így is már unalmasan hosszú ezekkel a +10-12 perc alap hosszabbításokkal.Nem tudom, szerintem a labdarúgás sportág lényege nem az, hogy odaáll 5-5 ember és egy állított pontról rúg egyet, aztán lesz valami. Hanem valami szabálynak nevezett dolog 11v11-ről meg 2*45 perc folyamatos játékról szól, mint fundamentumok.Hogy kapuralőnek és gól?Mondjuk a foci lényegével a tizenegyes párbaj gyökeresen megy szembe.Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...Miket beszélsz?!
eaglesmcnabb
Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: Ha 90 perc alatt nem tudják eldönteni, lőjenek 11 darab tizenegyest, mindkét csapatból mindenki, aztán majd kiderül ki lő jobban. A focit gólra, kapuralövésre jatszák, nem állókepességre vagy egy szerencsés becsorgó labdára.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
És ezek alapján igen, a paraguayi 442 lowblocknak sokkal inkább van football jellege, mint egy random tizenegyes párbajnak.
zacknorb
2 hónapja
Szerintem nem lenne bukerfoci, de ha mégis az lenne amit leírtál, még akkor is jobb döntés lenne az, mint ez a jelenlegi büntetőpárbajosdi.Ez ugyanaz, mint az aranygól. Valszeg ugyanazt az eredményt is hozná. Mindkét csapat megpróbálja elkerülni, hogy bekapjon egy mindent eldöntő gólt.Az tényleg szar volt, de nem is ez volt amit én mondtam. Az Aranygólszabály alatt ha a +30 perc alatt nem lőttél gólt, akkor ugyanúgy tizik következtek. Az Aranygól csak a hosszabbítás idejére vonatkozott: pl. ha a 102. percben gólt lőttél akkor nem kellett végigjátszd a 120 percet, automatikusan nyertél. Ezt valóban eltörölték, jelenleg ha a 102. percben kapsz egy gólt, de a 120. percig berámolsz kettőt, akkor a szabályok szerint nyersz. Az ezüstgólnál meg hosszabbításban bekapott gól után lejátszhattad a 2*15 perc adott félidejének a hátralevő idejét, teszem fel ha a 102. percben gólt kaptál, még volt 3 perced egyenlíteni, míg az Aranygólnál már nem.Ez létezett egy időben, aranygól vagy ilyesmi volt a neve. Nem véletlenül szüntették meg, nem volt jó.A Gyilkos-tó mellé a Pongrác-tetőre jártak ki állandóan meccset hallgatni majd később nézni a faluból, mert ott már be lehetett fogni az adást, akkoriban óriási tömegek jártak ki oda meccset nézni.Nagyapám a 2000-es évek elején állandóan azt hangoztatta, hogy pár éven belül a legjobbak mind feketék lesznek a fociban, persze nem volt elfogulatlan, mert ordas nagy Pelé fan volt. Szegény lassan 20 éve nincs köztünk, de kezd beérni a jóslata. 😊Amúgy hogy tudott Pelé fan lenni, láthatta?
eaglesmcnabb
Ezt azért is kérdezem, mert nálunk a 74es születésű apámnak nem volt csapata, mert gyerekként nem láthatta a külföldi nagyokat. Nemhogy nagyapámnak.
zacknorb
39-es születésű volt, "Puskás Öcsi"-ről is állandóan magyarázott, hogy tízből kilencszer eltalálta a kapufát a tizenegyespontról valszeg ezt már csak anekdotázásból hallotta, de az abszolút kedvence az Pele és Bölöni volt.
Amig nem kell tizit rugni. 😀Ezt a teóriát a DVSC-MTK 3-3-as kupadöntő óta tartom, az első 10 rúgóból ketten hagyták ki, tőlünk a jamaicai Rafa Wolfe, tőlük meg Coulibaly... 😀
Stez
Egyébként azt is elmondta mindig, hogy a németek még sohasem kaptak ki tizenegyespárbajban, a héten ez pont megdőlt 😀
Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...
eaglesmcnabb
Jan
A 2*15 perc amúgy legtöbbször azért ilyen szörnyű, mert minimum 90%-ban a csapatok egyike már eleve a tizipárbajra gyúr, nem arra hogy megpróbáljon gólt lőni. Véleményem szerint nonszensz hogy büntetőpárbaj dönt, legalább a döntőknél bevezethetnék, hogy addig menjen a játék, amíg valaki gólt nem lő és nem dönti el a meccset.
eaglesmcnabb
Kitámadni nyilván senki sem fog a kontra miatt, nézhetnénk 30-40-60 percen át a bunkerfocit, amíg valaki annyira el nem fárad, hogy egyénileg hibázik egy nagyot.
Jan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
ahogy nézem a 17 éves Gilberto Mora kezdő volt Ecuador ellen, és nem is nyomta rosszul.
built for this shit
2 hónapja
Nem tudom, szerintem a labdarúgás sportág lényege nem az, hogy odaáll 5-5 ember és egy állított pontról rúg egyet, aztán lesz valami. Hanem valami szabálynak nevezett dolog 11v11-ről meg 2*45 perc folyamatos játékról szól, mint fundamentumok.Hogy kapuralőnek és gól?Mondjuk a foci lényegével a tizenegyes párbaj gyökeresen megy szembe.Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...Miket beszélsz?!
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: zacknorb
2 hónapja
Ez ugyanaz, mint az aranygól. Valszeg ugyanazt az eredményt is hozná. Mindkét csapat megpróbálja elkerülni, hogy bekapjon egy mindent eldöntő gólt.Az tényleg szar volt, de nem is ez volt amit én mondtam. Az Aranygólszabály alatt ha a +30 perc alatt nem lőttél gólt, akkor ugyanúgy tizik következtek. Az Aranygól csak a hosszabbítás idejére vonatkozott: pl. ha a 102. percben gólt lőttél akkor nem kellett végigjátszd a 120 percet, automatikusan nyertél. Ezt valóban eltörölték, jelenleg ha a 102. percben kapsz egy gólt, de a 120. percig berámolsz kettőt, akkor a szabályok szerint nyersz. Az ezüstgólnál meg hosszabbításban bekapott gól után lejátszhattad a 2*15 perc adott félidejének a hátralevő idejét, teszem fel ha a 102. percben gólt kaptál, még volt 3 perced egyenlíteni, míg az Aranygólnál már nem.Ez létezett egy időben, aranygól vagy ilyesmi volt a neve. Nem véletlenül szüntették meg, nem volt jó.A Gyilkos-tó mellé a Pongrác-tetőre jártak ki állandóan meccset hallgatni majd később nézni a faluból, mert ott már be lehetett fogni az adást, akkoriban óriási tömegek jártak ki oda meccset nézni.Nagyapám a 2000-es évek elején állandóan azt hangoztatta, hogy pár éven belül a legjobbak mind feketék lesznek a fociban, persze nem volt elfogulatlan, mert ordas nagy Pelé fan volt. Szegény lassan 20 éve nincs köztünk, de kezd beérni a jóslata. 😊Amúgy hogy tudott Pelé fan lenni, láthatta?
eaglesmcnabb
Ezt azért is kérdezem, mert nálunk a 74es születésű apámnak nem volt csapata, mert gyerekként nem láthatta a külföldi nagyokat. Nemhogy nagyapámnak.
zacknorb
39-es születésű volt, "Puskás Öcsi"-ről is állandóan magyarázott, hogy tízből kilencszer eltalálta a kapufát a tizenegyespontról valszeg ezt már csak anekdotázásból hallotta, de az abszolút kedvence az Pele és Bölöni volt.
Amig nem kell tizit rugni. 😀Ezt a teóriát a DVSC-MTK 3-3-as kupadöntő óta tartom, az első 10 rúgóból ketten hagyták ki, tőlünk a jamaicai Rafa Wolfe, tőlük meg Coulibaly... 😀
Stez
Egyébként azt is elmondta mindig, hogy a németek még sohasem kaptak ki tizenegyespárbajban, a héten ez pont megdőlt 😀
Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...
eaglesmcnabb
Jan
A 2*15 perc amúgy legtöbbször azért ilyen szörnyű, mert minimum 90%-ban a csapatok egyike már eleve a tizipárbajra gyúr, nem arra hogy megpróbáljon gólt lőni. Véleményem szerint nonszensz hogy büntetőpárbaj dönt, legalább a döntőknél bevezethetnék, hogy addig menjen a játék, amíg valaki gólt nem lő és nem dönti el a meccset.
eaglesmcnabb
Kitámadni nyilván senki sem fog a kontra miatt, nézhetnénk 30-40-60 percen át a bunkerfocit, amíg valaki annyira el nem fárad, hogy egyénileg hibázik egy nagyot.
2 hónapja
Hogy kapuralőnek és gól?Mondjuk a foci lényegével a tizenegyes párbaj gyökeresen megy szembe.Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...Miket beszélsz?!
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb