Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Tehát ha paraguayi vagy ecuadori takarja el piros, ha Angol akkor barátságosan társalogtak. Mennyire látszott a düh az ecuadori játékoson..🤣 parádé
remontada
Ettől függetlenül a fasznak kell eltakart szájjal poázni, mikor nagyon jól tudja mindenki, hogy ugranak rá.
Sok agysebész focista, utána meg sír a szája.
warr_b
Nem a jogosságát vitatom. Szabály az szabály. De nem mentesüljön senki ez alól.
remontada
Hincapie előtte megbólintotta Santiago Gimenez fejét, majd eltakart szájjal mondott valamit neki. Nehéz lenne a fejen bólintást baráti gesztusnak nevezni, amikor vicsorgó szájjal tette.
Szóval az jogos piros, Bellinghamnél pedig szimpla csevely volt egy ellenfél játékossal, nulla interakcióval és nulla konfrontációval.
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Nagyapám a 2000-es évek elején állandóan azt hangoztatta, hogy pár éven belül a legjobbak mind feketék lesznek a fociban, persze nem volt elfogulatlan, mert ordas nagy Pelé fan volt. Szegény lassan 20 éve nincs köztünk, de kezd beérni a jóslata. 😊
eaglesmcnabb
Amúgy hogy tudott Pelé fan lenni, láthatta?
Ezt azért is kérdezem, mert nálunk a 74es születésű apámnak nem volt csapata, mert gyerekként nem láthatta a külföldi nagyokat. Nemhogy nagyapámnak.
zacknorb
A Gyilkos-tó mellé a Pongrác-tetőre jártak ki állandóan meccset hallgatni majd később nézni a faluból, mert ott már be lehetett fogni az adást, akkoriban óriási tömegek jártak ki oda meccset nézni.
39-es születésű volt, "Puskás Öcsi"-ről is állandóan magyarázott, hogy tízből kilencszer eltalálta a kapufát a tizenegyespontról valszeg ezt már csak anekdotázásból hallotta, de az abszolút kedvence az Pele és Bölöni volt.

Amig nem kell tizit rugni. 😀
Stez
Ezt a teóriát a DVSC-MTK 3-3-as kupadöntő óta tartom, az első 10 rúgóból ketten hagyták ki, tőlünk a jamaicai Rafa Wolfe, tőlük meg Coulibaly... 😀

Egyébként azt is elmondta mindig, hogy a németek még sohasem kaptak ki tizenegyespárbajban, a héten ez pont megdőlt 😀
Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...
eaglesmcnabb
Ez létezett egy időben, aranygól vagy ilyesmi volt a neve. Nem véletlenül szüntették meg, nem volt jó.
Jan
Az tényleg szar volt, de nem is ez volt amit én mondtam. Az Aranygólszabály alatt ha a +30 perc alatt nem lőttél gólt, akkor ugyanúgy tizik következtek. Az Aranygól csak a hosszabbítás idejére vonatkozott: pl. ha a 102. percben gólt lőttél akkor nem kellett végigjátszd a 120 percet, automatikusan nyertél. Ezt valóban eltörölték, jelenleg ha a 102. percben kapsz egy gólt, de a 120. percig berámolsz kettőt, akkor a szabályok szerint nyersz. Az ezüstgólnál meg hosszabbításban bekapott gól után lejátszhattad a 2*15 perc adott félidejének a hátralevő idejét, teszem fel ha a 102. percben gólt kaptál, még volt 3 perced egyenlíteni, míg az Aranygólnál már nem.

A 2*15 perc amúgy legtöbbször azért ilyen szörnyű, mert minimum 90%-ban a csapatok egyike már eleve a tizipárbajra gyúr, nem arra hogy megpróbáljon gólt lőni. Véleményem szerint nonszensz hogy büntetőpárbaj dönt, legalább a döntőknél bevezethetnék, hogy addig menjen a játék, amíg valaki gólt nem lő és nem dönti el a meccset.

Sobri felvetésére meg nem is reagálnék, ha az lenne a lényege a focinak amit ő mond, akkor eleve nem kéne letolni a 90 percet se, csak tizenegyeseket rúgni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 782
Amúgy én az egész bünetőpárbajosdist eltörölném a picsába... Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: játsszák addig amíg valaki gólt nem lő...
eaglesmcnabb
Miket beszélsz?!
Az a legjobb az egész VB-n.
Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: Ha 90 perc alatt nem tudják eldönteni, lőjenek 11 darab tizenegyest, mindkét csapatból mindenki, aztán majd kiderül ki lő jobban. A focit gólra, kapuralövésre jatszák, nem állókepességre vagy egy szerencsés becsorgó labdára.
Ha ilyeneket írsz arra kell gondoljak, hogy fogalmad nincs a foci lényegéről.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem állóképességre játszák a mai focit??
Hát pedig pont azért nem lehet összehasonlítani a mai csapatokat pl. az aranycsapattal vagy a Ronaldinho és Ronaldo fémjelezte brazil csapattal mert annyival gyorsabb, fizikálisabb lett a foci, amibe az állóképesség az egyik legfontosabb..a reál hány bl-t nyert úgy, H a másik csapatot a meccsek végén daralta be..
Most sem véletlen, H a franciák ennyire jók. Nézd meg milyen gyorsak, erősek és az állóképességük is brutál.
Technikailag valószínűleg a dinho, Ronaldo féle brazil válogatott simán tudja amit a maiak, de teljesen más volt az iram, és ez ugyanezt fogják mondani 20-30ev múlva, H a mostani mennyivel gyengébb.
Ha megnézed Dembelé úgy aranylabdás , hogy néha olyan labdaérintései vannak, mint aki életében nem focizott, ellenben olyan mozgása és sebessége van mint egy gazellának, ami elég H megverje a védőket, de a húsz évvel ezelőtti brazil csapatban kiröhögnék a technikai tudása alapján kb..
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 760 — nabege2@yahoo.com
Nagyapám a 2000-es évek elején állandóan azt hangoztatta, hogy pár éven belül a legjobbak mind feketék lesznek a fociban, persze nem volt elfogulatlan, mert ordas nagy Pelé fan volt. Szegény lassan 20 éve nincs köztünk, de kezd beérni a jóslata. 😊
eaglesmcnabb
Ezt azért is kérdezem, mert nálunk a 74es születésű apámnak nem volt csapata, mert gyerekként nem láthatta a külföldi nagyokat. Nemhogy nagyapámnak.
zacknorb
A Gyilkos-tó mellé a Pongrác-tetőre jártak ki állandóan meccset hallgatni majd később nézni a faluból, mert ott már be lehetett fogni az adást, akkoriban óriási tömegek jártak ki oda meccset nézni.
39-es születésű volt, "Puskás Öcsi"-ről is állandóan magyarázott, hogy tízből kilencszer eltalálta a kapufát a tizenegyespontról valszeg ezt már csak anekdotázásból hallotta, de az abszolút kedvence az Pele és Bölöni volt.

Stez
Ezt a teóriát a DVSC-MTK 3-3-as kupadöntő óta tartom, az első 10 rúgóból ketten hagyták ki, tőlünk a jamaicai Rafa Wolfe, tőlük meg Coulibaly... 😀

Egyébként azt is elmondta mindig, hogy a németek még sohasem kaptak ki tizenegyespárbajban, a héten ez pont megdőlt 😀
eaglesmcnabb
Ez létezett egy időben, aranygól vagy ilyesmi volt a neve. Nem véletlenül szüntették meg, nem volt jó.
Jan
volt ezüstgólt, volt aranygól 😊
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 352 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
eaglesmcnabb
Miket beszélsz?!
Ez egy világverseny, 4 évente rendezik, 6 naponta játszanak meccset, kibaszott egyszerű: Ha 90 perc alatt nem tudják eldönteni, lőjenek 11 darab tizenegyest, mindkét csapatból mindenki, aztán majd kiderül ki lő jobban. A focit gólra, kapuralövésre jatszák, nem állókepességre vagy egy szerencsés becsorgó labdára.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk a foci lényegével a tizenegyes párbaj gyökeresen megy szembe.
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 759 — Steelers fan
eaglesmcnabb
zacknorb

Stez

eaglesmcnabb
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 759 — Steelers fan
eaglesmcnabb
zacknorb
A 86-os vb-.re sem emlékszik? Mi akkor kint voltunk, illetve azon a vb-n lett világsztár Maradona pl. de volt még Platini, Zico, Rumenigge, stb ja és Bum Kun Csa.

Más: Le vagyok döbbenve, hogy apukádnál csak 3 évvel vagyok fiatalabb....😮
csi77
Az hagyján de én meg idősebb vagyok nála. 😕

Én amúgy angol szurker voltam, a Népsportból mindig kivágtam a cikkeket, amik angol focival foglalkoztak, és beragasztottam egy spirálfüzetbe. Nem tudom hogy honnan jött, de unokatesóm meg brazil drukker volt. Illetve még ma is az,engem meg már egyáltalán nem érdekel.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
eaglesmcnabb
Miket beszélsz?!

2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 990 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
eaglesmcnabb
zacknorb

Stez

eaglesmcnabb
ncaa szabály kéne.
5 támadó és mondjuk 4 védő (plusz kapus). 1perced van gólt szerezni. 3-3 kísérlet csapatonként. Aki többet szerzett nyert. Ha egál akkor 1-1 kísérlettel folytatódik.

Liverpool Fc
2 hónapja
eaglesmcnabb
zacknorb

Stez

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 533 — Bears & Illinois fan
eaglesmcnabb
zacknorb
A 86-os vb-.re sem emlékszik? Mi akkor kint voltunk, illetve azon a vb-n lett világsztár Maradona pl. de volt még Platini, Zico, Rumenigge, stb ja és Bum Kun Csa.

Más: Le vagyok döbbenve, hogy apukádnál csak 3 évvel vagyok fiatalabb....😮

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy meg:

😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
eaglesmcnabb
zacknorb
Miért ne láthatta volna? A '64-es olimpiát már közvetítette itthon a tv, szóval gondolom akkor a '66-os, '70-es VB-t is aták, legalább részben, vagy összefoglalót, ha nem is minden meccset élőben.
Szerintem Erdélyben is kb ugyanez lehetett a helyzet, a román válogatott kint volt a '62-es és a '70-es VB-n is.
'62-ben volt is román-brazil meccs a VB-n.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 352 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
eaglesmcnabb
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.
slowmotion
négyre.
deyell
Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?
slowmotion
Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?
Jughead
A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.
Kampman
Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.
Jughead
Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.
Kampman
Én értem miről beszéltek, és pont ezért kérdezem, hogy mégis hogy jön ide, hogy pl. Xhakának vannak albán felmenői? Miben releváns ez ebben a témában?

De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk), amire Negritis írta, hogy pont mint az albánok, de mivel nincs albán utánpótlás játékos a VB-n, ezért kérdeztem, hogy ők mégis hogy kapcsolódnak ide? Erre megkaptam, hogy pl. Svájc miatt, de ott sincs albán utánpótlás játékos, szóval újfent érdekelt, hogy miért relevánsak ők, mire Te azt írtad, Xhaka még mindig ott van, szóval vagy Bázelt albán városnak tartod vagy egyszerűen nem olvastál vissza, hogy mihez szólsz hozzá.
Jughead
Szar poén volt telóról felalomban

Az albán running gagre az EBken
Negritis, a vajda
De attól még nem kellett volna ilyen hisztit kiverni

Egyébként ha nem is egy plusz öt fél csapatnyi játékossal, de a belga és holland utánpótlás-rendszer sem csak a saját válogatottal van jelen, az északnyugat-afrikai csapatok fel kb ott nevelkedett.

Nyilván a franciáknak könnyű, baromi sok, az egykori gyarmatbirodalomból származó másod- vagy harmadgenerációs feka gyerek tobzódik a külvárosi telepeken, jó atletikus képességekkel, tele energiával, aztán hogy ezt mire fordítják, az szerencse kérdése. Mármint a sport és a belügy szempontjából. De az emberanyag megvan, a szaktudás megvan, az lett volna furcsa, ha ennek ellenére sem tudnak ezzel mit kezdeni.

Régen láttam csokikupa-meccset, és abból azt a következtetést vontam le, hogy a technikai tudás megvan, a fizikai képességek megvannak, ha még taktikai fegyelmezettséget is sikerül nekik tanítani, akkor komoly tényezők lehetnek.

Hát sikerült, ráadásul a kontinentális Európában. Csak mondjuk a legjobbakat vitték a franciák. De komoly lenne mondjuk egy Mbappéval és Tchouaménivel felálló Kamerun vagy egy Dembelével felálló Mali vagy Szenegál vagy egy Camavingával felálló Kongói DK.
slowmotion
eaglesmcnabb

2 hónapja
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…
Jughead
Mint az albánok
Negritis, a vajda
Mi van velük?
Jughead
Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.
slowmotion
négyre.
deyell
Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?
slowmotion
Ebből egyedül Svájc van kint, 0 albán születésű és az albán utánpótlásban nevelkedett játékossal. Mégis miről beszéltek?
Jughead
A csapatkapitányuk még mindig Xhaka, de némileg tényleg elavult poén, bár 2016 környékén még sokkal több albán gyökerű játékos volt náluk.
Kampman
Na most lehet velem van a baj, de Bázelt én svájci településként ismerem, de annyira biztosan állítod, hogy csekkoltam is, de az internet szerint se egy albán város, szóval Xhaka se jó példa.
Jughead
Sobrinak jobban áll, amikor úgy tesz, mintha nem értené, amiről beszélünk neki.
Kampman
Én értem miről beszéltek, és pont ezért kérdezem, hogy mégis hogy jön ide, hogy pl. Xhakának vannak albán felmenői? Miben releváns ez ebben a témában?

De akkor leírom: én kezdtem el, hogy a francia utánpótlást dicsértem és a sikereit (pl. több csapatnyi játékos nevelkedett náluk), amire Negritis írta, hogy pont mint az albánok, de mivel nincs albán utánpótlás játékos a VB-n, ezért kérdeztem, hogy ők mégis hogy kapcsolódnak ide? Erre megkaptam, hogy pl. Svájc miatt, de ott sincs albán utánpótlás játékos, szóval újfent érdekelt, hogy miért relevánsak ők, mire Te azt írtad, Xhaka még mindig ott van, szóval vagy Bázelt albán városnak tartod vagy egyszerűen nem olvastál vissza, hogy mihez szólsz hozzá.
Jughead
Szar poén volt telóról felalomban

Az albán running gagre az EBken
Negritis, a vajda
De attól még nem kellett volna ilyen hisztit kiverni

Egyébként ha nem is egy plusz öt fél csapatnyi játékossal, de a belga és holland utánpótlás-rendszer sem csak a saját válogatottal van jelen, az északnyugat-afrikai csapatok fel kb ott nevelkedett.

Nyilván a franciáknak könnyű, baromi sok, az egykori gyarmatbirodalomból származó másod- vagy harmadgenerációs feka gyerek tobzódik a külvárosi telepeken, jó atletikus képességekkel, tele energiával, aztán hogy ezt mire fordítják, az szerencse kérdése. Mármint a sport és a belügy szempontjából. De az emberanyag megvan, a szaktudás megvan, az lett volna furcsa, ha ennek ellenére sem tudnak ezzel mit kezdeni.

Régen láttam csokikupa-meccset, és abból azt a következtetést vontam le, hogy a technikai tudás megvan, a fizikai képességek megvannak, ha még taktikai fegyelmezettséget is sikerül nekik tanítani, akkor komoly tényezők lehetnek.

Hát sikerült, ráadásul a kontinentális Európában. Csak mondjuk a legjobbakat vitték a franciák. De komoly lenne mondjuk egy Mbappéval és Tchouaménivel felálló Kamerun vagy egy Dembelével felálló Mali vagy Szenegál vagy egy Camavingával felálló Kongói DK.
slowmotion

2 hónapja
Ez a (várható) Mexikó-Anglia meccs jonak igerkezik majd.
Brouwerij van de Vrij
Ugyan, a DK tizikkel kipöccinti a hülyeangolokat.
warr_b
Hat beerett a Tuchel masterclass, kapta az ivet hatezer helyrol, mert kivitt egy uveg jobbhatvedet meg egyet, aki kozephatved, masfel meccs alatt leserult mindenki, ugyhogy most ott all Anglia, hogy nincs bevetheto jobbhatvedje.

De ha nem mondta volna meg elore mindenki, hogy ez lesz, meg az ember nem is baszna fel magat. De mondta mindenki, de o azert jobban tudta. Olyannyira, hogy a mar kinti felkeszulesen leserulo harmadik jobbhatved helyere (Livramento) behivott egy otodik kozephatvedet is inkabb.

Nagy koponya a fonok.
Stez
Na, hát nem hagyja hogy kizökkentsék, az már biztos. XD
Brouwerij van de Vrij
O nem. Annyira kemeny, hogy meg sajat magat is atverte, amikor tukorbe nezett es azt hitte, valaki megint vitatja a donteseit. 😀

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
amugy fel nem tudom fogni, hogy lehet ennyit foglalkozni a biroi dontesekkel.
csebi
Bayern BL elődöntő...
zacknorb
azok csalasok voltak. nem biroi dontesek 😀
(erezzetek fiuk az onironiat)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Brouwerij van de Vrij
warr_b
Hat beerett a Tuchel masterclass, kapta az ivet hatezer helyrol, mert kivitt egy uveg jobbhatvedet meg egyet, aki kozephatved, masfel meccs alatt leserult mindenki, ugyhogy most ott all Anglia, hogy nincs bevetheto jobbhatvedje.

De ha nem mondta volna meg elore mindenki, hogy ez lesz, meg az ember nem is baszna fel magat. De mondta mindenki, de o azert jobban tudta. Olyannyira, hogy a mar kinti felkeszulesen leserulo harmadik jobbhatved helyere (Livramento) behivott egy otodik kozephatvedet is inkabb.

Nagy koponya a fonok.
Stez
Na, hát nem hagyja hogy kizökkentsék, az már biztos. XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij
warr_b
Pont ezt ecseteltem kollégáknak.
2 hónapja
csebi
Bayern BL elődöntő...
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 400 — The Mathematician
csebi
te nem tudod? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij
warr_b

Nagy koponya a fonok.

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
no Baltimore Ravens 9 083
Nem nezek es nem ertek a focihoz. Persze toljak az arcaba az embernek es latok belole egy keveset meg ha nem is erdekel.

Tudom hogy megoldhatatlan de egyszeruen mivel mas celokkal erkeznek a csapatok igy kapunk egy jatekot ahol nem gyozelemre jatszanak a csapatok. Es mivel gyakorlatilag az egy otodenek sincs eselye nyerni igy nem is varhato el toluk, hogy akarjanak. Cserebe a szinvonala irto gyenge. Csak eppen senkit nem zavar. A jatekosok megprobaljak eladni magukat amihez ez boven eleg, a szurkolok szama es lelkesedese novekszik hisz a kutyautobol sokkal tobb van. A helyszinen meg nem szamit semmi. Igazandibol ez a “ Nagy huho a huhoert”.
Es ez a sport szepsege, tulnott sajat magan es maga a “sport kivitelezese” a leglenyegtelenebb/leggyengebb elem .
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/724072820_1922720411779477_7817545261325711884_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=pj2OPKLT9rwQ7kNvwGgqqTc&_nc_oc=Adq99q_CEMW9didSAG-v_Caa5mF8IOGI46ucNBCdvA_TgJ3NShBcvhTE4_vLh4Oyc2E&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=nTssQWyTJ_zbUiGBymarhA&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQJOZPKy1dqLT6eZIX1bfiJt3LCurS0MHaE4ovKw-rRi5w&oe=6A9982C1
1,1 M vues · 52 K réactions | La policía de Boston se pone a hacer toques con los fans escoceses 😂🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 📹 @bostonpolice #DAZNMundial #FIFAWorldCup | DAZN Fútbol
La policía de Boston se pone a hacer toques con los fans escoceses 😂🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 📹 @bostonpolice #DAZNMundial #FIFAWorldCup