Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Svejc, Albánia, Koszovó, melyik a negyedik?négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
deyell
2 hónapja
Sajnos rossz helyen kilincselsz, Szabó Balázs a te embered...Harmadik telim sorozatban, ésmég mindig nincs közel a TOP 5, pff, no comment ez a liga... de legalább ezúttal mindenki 3-1-re meg 4-1-re tippelt.Nincs mese, zseni vagy. Mindig mondtam!
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
négyre.Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
built for this shit
2 hónapja
Magyarországon is van jó pár olyan játékos, aki lehetne válogatott, de ez hogy jön ide?Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
2 hónapja
Harmadik telim sorozatban, ésmég mindig nincs közel a TOP 5, pff, no comment ez a liga... de legalább ezúttal mindenki 3-1-re meg 4-1-re tippelt.Nincs mese, zseni vagy. Mindig mondtam!
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Harmadik telim sorozatban, ésmég mindig nincs közel a TOP 5, pff, no comment ez a liga... de legalább ezúttal mindenki 3-1-re meg 4-1-re tippelt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Kitelik nekik három felnőtt válogatottra.Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
2 hónapja
Ők is otthon maradtak 😁Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
2 hónapja
Mi van velük?Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
Negritis, a vajda
2 hónapja
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…Mint az albánok
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ott volt a garbage time telim Gyökeres lábában daamn
2 hónapja
Azért beszarás a francia utánpótlás képzés, nem elég a saját válogatottjuk, de csak a VB-re hoztak még 2 csapatot, és akkor még vannak otthon maradók is…
2 hónapja
Ertem, hogy golkiralyt es vb golrekordert akarunk csinalni Mbappebol, de komolyan, nem zavarja Deschamps-ot, hogy mar legalabb a harmadik meccs, amin reg le kellett volna cserelnie elovigyazatossagbol, es nem kockaztatnia, hogy jon egy rossz mozdulat?
2 hónapja
"persze, s véd a kapus"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ebben a meccsben nincs benne egy Gyökeres fordulat.
2 hónapja
A franciákat csak a 2006-os Olasz Fal állítani meg! 😄
2 hónapja
így haladunk Mbappé lesz a gólkirály
2 hónapja
pizzicás pizza meghozta a gólokat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Amikor a franciák tikatakáznak, akkor az valahogy olyan egyszerűnek és szépnek tűnik.... brutálisan jó ez a csapat. Legalábbis így érződik....
2 hónapja
mondanám, hogy kéne egy Martin Dahlin a svéd csapatba, de ide még ő is kevés lenne
built for this shit
2 hónapja
hát a 2-0 kb esélytelen hogy telitalálat legyen
2 hónapja
Még mindig Franciaország a "team to beat" a vébén!sztem meg a magyarok
iktriad
40 éve nem kaptunk ki
2 hónapja
Kicsit sajnálom, hogy leestem a soccer vonatról az elmúlt években, mert szívesen nézném ezt az Olise gyereket. 200IQ a pali
2 hónapja
Létszámban bőven megvoltak hátul a svédek, de azt se tudták, merre fussanak.