Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Egy is sok belole.Klónozni kell Jucust.Felelmetes, mennyire nem tudnak mit mondani szakertokent az emberek. Olyan, mintha ugy jonnenek be, hogy azt sem tudjak, milyen meccseket kellajd nezniuk, nulla szakmai eszrevetel korabbi labdarugoktol, sportigazgatoktol, mintha egy kocsmaban egy sor mellett menne a poenkodas meccsnezes kozben.nem véletlen csekkol ki mindenki mikor ezeket kellene hallgatni
Stez
teljesen fogalmatlanok a modern játékkal kapcsolatban
cserébe nulla karizmájuk van és kémia sincs senkik között
Negritis, a vajda
warr_b
2 hónapja
Klónozni kell Jucust.Felelmetes, mennyire nem tudnak mit mondani szakertokent az emberek. Olyan, mintha ugy jonnenek be, hogy azt sem tudjak, milyen meccseket kellajd nezniuk, nulla szakmai eszrevetel korabbi labdarugoktol, sportigazgatoktol, mintha egy kocsmaban egy sor mellett menne a poenkodas meccsnezes kozben.nem véletlen csekkol ki mindenki mikor ezeket kellene hallgatni
Stez
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Felelmetes, mennyire nem tudnak mit mondani szakertokent az emberek. Olyan, mintha ugy jonnenek be, hogy azt sem tudjak, milyen meccseket kellajd nezniuk, nulla szakmai eszrevetel korabbi labdarugoktol, sportigazgatoktol, mintha egy kocsmaban egy sor mellett menne a poenkodas meccsnezes kozben.nem véletlen csekkol ki mindenki mikor ezeket kellene hallgatni
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Felelmetes, mennyire nem tudnak mit mondani szakertokent az emberek. Olyan, mintha ugy jonnenek be, hogy azt sem tudjak, milyen meccseket kellajd nezniuk, nulla szakmai eszrevetel korabbi labdarugoktol, sportigazgatoktol, mintha egy kocsmaban egy sor mellett menne a poenkodas meccsnezes kozben.
2 hónapja
ezek a norvégok is elevezhetnek a faszomba
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
most hirtelen kettőt is telibe kaptam, de így se bírok előrébb jönni. mondjuk az az 5-6 kihagyott meccs a második fordulóból biztos nem segít, de akkor is...Nyugodtan voltam, hogy 2-1-et tippeltem, fasza teli, erre megnéztem és 2-2 volt beírva 😂😭Én 2-2.... FaszomVeeegre jott egy kibaszott teli!faszom én 0-2t tippeltem
Brouwerij van de Vrij
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Kár, hogy az elefántok visszaálltak a gól után jobbak voltak szerintem, és várható volt, hogy egyszer szabadon lesz Haaland.Jól fel lett építve ez a viking stílus a vb-re, de azért erősen túl van hypeolva ez a norvég csapat, nem véletlenül 30-on kívül vannak a világranglistán, komolyabb ellenfelek ellen már szenvedősen megy, de azért szép hogy eddig eljutottak. Alapesetben a brazilok ellen nem lenne sok esélyük, de ezek a brazilok, nem a megszokott brazilok, plusz kérdés hogy mi van a sérültekkel a tegnapi után. Érdekes lesz az a meccs, de szerintem ott vége lesz a norvég menetelésnek

2 hónapja
Így jelezte neki a háttérhatalom már jó előre, hogy mindig az ő kezükben lesz, akár pozitív, akár negatív értelemben.Ez túl racionális érv.telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
nincs kérdés hogy ki kellett zavarni
Negritis, a vajda
De az a kérdés legitim, hogy ha a világszellem így szervezi a dolgokat, akkor miért állították ki Messit az első valogatott meccsén pont ellenünk pár perc alatt? Ez a fogós kérdés. Hiszen az is felejthetetlen kiállítás volt, és én pl. élőben láttam is.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyfajta erődemonstráció volt a forró fejű, lázadó fiatal felé.
2 hónapja
Mert így redemption story! Mit nem értesz?Ez túl racionális érv.telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
De az a kérdés legitim, hogy ha a világszellem így szervezi a dolgokat, akkor miért állították ki Messit az első valogatott meccsén pont ellenünk pár perc alatt? Ez a fogós kérdés. Hiszen az is felejthetetlen kiállítás volt, és én pl. élőben láttam is.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Nyugodtan voltam, hogy 2-1-et tippeltem, fasza teli, erre megnéztem és 2-2 volt beírva 😂😭Én 2-2.... FaszomVeeegre jott egy kibaszott teli!faszom én 0-2t tippeltem
Brouwerij van de Vrij
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ez túl racionális érv.telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
2 hónapja
brazil - norvég meccs jó lesz. fun fact: brazilok még sosem győzték le a norvégokat.
built for this shit
2 hónapja
Btw a jatékvezető és a 2 asszisztens nem látta a fejelést, a 4. játekvezető szólt a spori fülére hogy mit látott a kijelzőn. Az akkori szabályok alapján nem kellett volna lezavarni, ugyanúgy ahogyan az akkori szabályok alapján pl. nem vették el Maradona kezezős gólját.telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nem vitatom, de percek teltek el mire leküldték mert nem látta senki mi történt.telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
Ellenben Messi esetében a Var látta.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Én 2-2.... FaszomVeeegre jott egy kibaszott teli!faszom én 0-2t tippeltem
Brouwerij van de Vrij
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Veeegre jott egy kibaszott teli!faszom én 0-2t tippeltem
Brouwerij van de Vrij
2 hónapja
telibe fejelt egy másik játékostRászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
Veeegre jott egy kibaszott teli!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Az mi gól!Szép jinx
Haaland ma eddig annyira hasznos kb. mint CR Kolumbia ellen. Csak amaz 41 éves.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Mert tudták, hogy 20 év múlva ez növeli Messi goat-statuszát. Evidens.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
Amúgy az volt Zidane utolsó meccse, nem tervezett a továbbiakban már focizni.
2 hónapja
Rászóltak kintről a bíró fülére.Zidanet leküldték gyanúsan olyanok ellen akiknek ott se kellett volna lennie.gyanúsan küldték le?!
KeyG
édes faszom
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
izgis meccs volt. Már csak egy pár gramm kokó hiányzott hozzá
2 hónapja
Geci mekkora védésEzt is Messi "ereje" csalta össze 🤷
2 hónapja
Góóól!!!
Draft