Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Az mi gól!Haaland védekezik is
Haaland ma eddig annyira hasznos kb. mint CR Kolumbia ellen. Csak amaz 41 éves.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Épp akartam írni hogy ebből 1-1 lesz ha ennyire visszavesznek a norvégok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Na 11-esekre fel
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Az mi gól!Haaland ma eddig annyira hasznos kb. mint CR Kolumbia ellen. Csak amaz 41 éves.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Amad magic ☺️
2 hónapja
Érett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
ez szép volt sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
sajnálni fogom az elefántokat, ha kiesnekinkább ők mint Paraguay vagy Kanada
hehe közben 1-1!!!
2 hónapja
Nem te vagy az első, aki a francia származást összefüggésbe hozod a homoszexualitással, de szerintem elképzelhető, hogy lehet, hogy tévedsz.Buzi?de ha valaki normannként került oda, akkor ő most mi? 😊Magyarul akinek a vérvonalába került nem szigetországi DNS is az utóbbi 500 évben, és akiébe nem.amúgy 2 fajta angol vanpedig ír származásúKane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
lásd Ronaldinho, Rooney, Bale, Tevez, Di Maria ...
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kampman
Beckham és Rooney
Negritis, a vajda
Kampman
NB2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Buzi?de ha valaki normannként került oda, akkor ő most mi? 😊Magyarul akinek a vérvonalába került nem szigetországi DNS is az utóbbi 500 évben, és akiébe nem.amúgy 2 fajta angol vanpedig ír származásúKane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kampman
Beckham és Rooney
Negritis, a vajda
Kampman
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Off èn nemrég tudtam visszanèzni a nèmetek meg nem adott gólját, nem is èrtem mit lehet vitatkozni rajta egyèrtelműen szabálytalan volt...ha pedig az Arsenalnak tènyleg sok ilyet/hasonlót elengedtek a PLben, ahogy Klopp utal rá, akkor az a gáz...
2 hónapja
Haaland a saját alapvonaláról indítja önmagát, de az elefántcsontparti kapus lefüleli 75 méterrel előrébb.
2 hónapja
Ott volt Collina a páholyban. Nézi a meccset. Vagyis nem nézi, parancsolja
2 hónapja
amúgy rohadt hangulattalan meccs 😕
2 hónapja
Aasgaard vajon beáll ma?
2 hónapja
De kik azok a britek?de ha valaki normannként került oda, akkor ő most mi? 😊Magyarul akinek a vérvonalába került nem szigetországi DNS is az utóbbi 500 évben, és akiébe nem.amúgy 2 fajta angol vanpedig ír származásúKane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kampman
Beckham és Rooney
Negritis, a vajda
Kampman
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
sajnálom az elefántokat, minimum x-re rászolgáltak 😕Majd a döntőben.
norgéktól rohadtul nem vagyok elájulva
NB2
2 hónapja
sajnálom az elefántokat, minimum x-re rászolgáltak 😕norgéktól rohadtul nem vagyok elájulva
2 hónapja
de ha valaki normannként került oda, akkor ő most mi? 😊Magyarul akinek a vérvonalába került nem szigetországi DNS is az utóbbi 500 évben, és akiébe nem.amúgy 2 fajta angol vanpedig ír származásúKane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kampman
Beckham és Rooney
Negritis, a vajda
Kampman
2 hónapja
Milyen szépen körülírtad a xenofóbot.sztem nem látszik jobban mint korábban, hanem most az embereknek van ideje ilyennel vesződniNa igen, csak most már látszik is, és az ugyebár szembetűnőbb.európa mindig is multikulti volt, csak régebben nem érdekelt senkitJah, miközben Európa az elmúlt 30-40 évben mar full multikulti, mégis mindig van valaki, aki ezzel most szembesül.mondjuk ezen a bőrszínen való akadékoskodást sose fogom megérteni, de sebaja semmiből és meg se érdemeltékDél-norvég.
az elefántok-norvég meccsen egy fekete lő gólt és vezetnek a norgék... 😊
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Miközben fociban már vagy 35 éve Dahlin volt a svéd csatár.
Őszentsége Sobri Jóska
(mi is úgy kerültünk ide)
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
meg vannak olyanok akiknek érdeke ez a fajta ellentét
Negritis, a vajda
2 hónapja
sztem nem látszik jobban mint korábban, hanem most az embereknek van ideje ilyennel vesződniNa igen, csak most már látszik is, és az ugyebár szembetűnőbb.európa mindig is multikulti volt, csak régebben nem érdekelt senkitJah, miközben Európa az elmúlt 30-40 évben mar full multikulti, mégis mindig van valaki, aki ezzel most szembesül.mondjuk ezen a bőrszínen való akadékoskodást sose fogom megérteni, de sebaja semmiből és meg se érdemeltékDél-norvég.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
meg vannak olyanok akiknek érdeke ez a fajta ellentét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Elefántcsontpartnak gólt kell szereznie, ha egyenlíteni akar.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
van több fajta is, például ott vannak az észak-angliaiak, akik úgy néznek ki mint Gascoigneamúgy 2 fajta angol vanpedig ír származásúKane-nek van olyan igazi angol feje mégBale főleg brit létére normálisan nézett ki. Messze nem egy Özil vagy Trifon Ivanov szint 😂Diomande lehet kurva jó játékos, de szerintem nagyon csúnya ember 😀a kettő legkevésbé se függ össze 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kampman
Beckham és Rooney
Negritis, a vajda
Vardy meg Stuart Pearce nézett ki úgy, mint egy tipikus angol gyári munkás
built for this shit
2 hónapja
Na igen, csak most már látszik is, és az ugyebár szembetűnőbb.európa mindig is multikulti volt, csak régebben nem érdekelt senkitJah, miközben Európa az elmúlt 30-40 évben mar full multikulti, mégis mindig van valaki, aki ezzel most szembesül.mondjuk ezen a bőrszínen való akadékoskodást sose fogom megérteni, de sebaja semmiből és meg se érdemeltékDél-norvég.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda