Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
üzbég vezetés az iránnak jó, nem?
Negritis, a vajda
Meg Koreának.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 413 — The Mathematician
üzbég vezetés az iránnak jó, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 746 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shumurudov köszönte szépen az ajándékot, és szép gólt lőtt a kongói kapuba.
2 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Nem volt csúnya, bár a kapus eléggé mbaszta.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 212 — #NoStress
Az első meg is van.
Kell még 8.

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Überokos üzbégek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ilyen sebességgel meglehet a 90-0 az üzbégeknek, és az a gólkülönbség talán már elég lesz.
Igor
Sajnos a bíró akadékoskodása rögtön belerondított a mestertervbe.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Beijesztettek 😆

2 hónapja
Ilyen sebességgel meglehet a 90-0 az üzbégeknek, és az a gólkülönbség talán már elég lesz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.
Igor
Crazy Jenővel.
iktriad
tökéletes párosítás cigi után ismét Pesten

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 746 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.
Igor
Crazy Jenővel.

Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
A 2018-as vb-n tűnt fel, hogy a kolumbiaiak mennyire meg tudnak tölteni egy stadiont a világ másik felén is, most is tiszta sárga minden.
Kampman
Második legnépesebb dél-amerikai ország (több mint 50 milliós), és nyilván sok az első/másod/harmadgenerációs bevándorló is.

2 hónapja
A 2018-as vb-n tűnt fel, hogy a kolumbiaiak mennyire meg tudnak tölteni egy stadiont a világ másik felén is, most is tiszta sárga minden.
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 510
Most tudtam meg, hogy Modric meg Viduka cousinok. Annó az igazi Leedsbe nagyon ment még az aussie.
KeyG
A 2006-os horvát-ausztrál meccsen voltak ilyen vicces összefonódások, az Ausztráliában született, de horvát színekben játszó horvátok vs. az Ausztráliában született, de már elausztrálosodott horvátok ellen.
Kampman
Modric azon a meccsen csere volt. Megnéztem a kereteket, mert nem emlékeztem, kemény.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Most tudtam meg, hogy Modric meg Viduka cousinok. Annó az igazi Leedsbe nagyon ment még az aussie.
KeyG
A 2006-os horvát-ausztrál meccsen voltak ilyen vicces összefonódások, az Ausztráliában született, de horvát színekben játszó horvátok az Ausztráliában született, de már elausztrálosodott horvátok ellen.

Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
Ghána meg Szaúdiak miatt kb elbuktam a céges ligát, fasza
Heisman nádor

Kampman
Hi Sorry!
I'm Igor, in Hungary.

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 510

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Heisman nádor
2 hónapja
Igor
És az üzbégeknek ehhez csak 6 góllal kellene nyerniük. De ha nyolccal nyernek, akkor izgulniuk se kell.
Őszentsége Sobri Jóska
2000 euró ment rá?
warr_b
Majd szeptemberben a sakkolimpián.

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Igor
És az üzbégeknek ehhez csak 6 góllal kellene nyerniük. De ha nyolccal nyernek, akkor izgulniuk se kell.
Őszentsége Sobri Jóska
2000 euró ment rá?

2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 218 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
És akkor a sok tingli-tangli meccs után jöhet a legjobban várt meccs a csoportkörben, Üzbegisztán vs. Kongó.
Őszentsége Sobri Jóska
Shomurodov Romában tanult meg focizni, tuti jön a mesterhármas 😄
2 hónapja
🇨🇩🇨🇩🇨🇩

Bocs, Löfli

2 hónapja
Igor

2 hónapja