Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
üzbég vezetés az iránnak jó, nem?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Shumurudov köszönte szépen az ajándékot, és szép gólt lőtt a kongói kapuba.
2 hónapja
Nem volt csúnya, bár a kapus eléggé mbaszta.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Überokos üzbégek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ilyen sebességgel meglehet a 90-0 az üzbégeknek, és az a gólkülönbség talán már elég lesz.Sajnos a bíró akadékoskodása rögtön belerondított a mestertervbe.
Igor
2 hónapja
Beijesztettek 😆

2 hónapja
Ilyen sebességgel meglehet a 90-0 az üzbégeknek, és az a gólkülönbség talán már elég lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
tökéletes párosítás cigi után ismét PestenNa jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.Crazy Jenővel.
Igor
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
A 2018-as vb-n tűnt fel, hogy a kolumbiaiak mennyire meg tudnak tölteni egy stadiont a világ másik felén is, most is tiszta sárga minden.Második legnépesebb dél-amerikai ország (több mint 50 milliós), és nyilván sok az első/másod/harmadgenerációs bevándorló is.
Kampman
2 hónapja
A 2018-as vb-n tűnt fel, hogy a kolumbiaiak mennyire meg tudnak tölteni egy stadiont a világ másik felén is, most is tiszta sárga minden.
2 hónapja
Modric azon a meccsen csere volt. Megnéztem a kereteket, mert nem emlékeztem, kemény.Most tudtam meg, hogy Modric meg Viduka cousinok. Annó az igazi Leedsbe nagyon ment még az aussie.A 2006-os horvát-ausztrál meccsen voltak ilyen vicces összefonódások, az Ausztráliában született, de horvát színekben játszó horvátok vs. az Ausztráliában született, de már elausztrálosodott horvátok ellen.
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Most tudtam meg, hogy Modric meg Viduka cousinok. Annó az igazi Leedsbe nagyon ment még az aussie.A 2006-os horvát-ausztrál meccsen voltak ilyen vicces összefonódások, az Ausztráliában született, de horvát színekben játszó horvátok az Ausztráliában született, de már elausztrálosodott horvátok ellen.
KeyG
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
Hi Sorry!Ghána meg Szaúdiak miatt kb elbuktam a céges ligát, fasza
Heisman nádor
Kampman
I'm Igor, in Hungary.
2 hónapja
Most tudtam meg, hogy Modric meg Viduka cousinok. Annó az igazi Leedsbe nagyon ment még az aussie.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Majd szeptemberben a sakkolimpián.2000 euró ment rá?Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.És az üzbégeknek ehhez csak 6 góllal kellene nyerniük. De ha nyolccal nyernek, akkor izgulniuk se kell.
Igor
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
2 hónapja
Ghána meg Szaúdiak miatt kb elbuktam a céges ligát, fasza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
2000 euró ment rá?Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.És az üzbégeknek ehhez csak 6 góllal kellene nyerniük. De ha nyolccal nyernek, akkor izgulniuk se kell.
Igor
Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
És akkor a sok tingli-tangli meccs után jöhet a legjobban várt meccs a csoportkörben, Üzbegisztán vs. Kongó.Shomurodov Romában tanult meg focizni, tuti jön a mesterhármas 😄
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
🇨🇩🇨🇩🇨🇩Bocs, Löfli

2 hónapja
Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.És az üzbégeknek ehhez csak 6 góllal kellene nyerniük. De ha nyolccal nyernek, akkor izgulniuk se kell.
Igor
2 hónapja
Na jöhet az est főmeccse akkor, DR Kongó - Üzbegisztán - hetek óta erre vártam... kár hogy csak az egyik mehet tovább.