Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Felbaszott, hogy az elmúlt napokban mennyire nem jöttek a mixek, szal bedontam az allint az osztrák X-re. Szóval garantált hogy valaki véletlenül rúg egy gólt 😃
2 hónapja
Ilyen buta játékost mint ezt a Fatawut, egy jó megoldást nem sikerült ma összehoznia
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
És akkor a sok tingli-tangli meccs után jöhet a legjobban várt meccs a csoportkörben, Üzbegisztán vs. Kongó.
2 hónapja
Ez a meccs nincs hatással urunkra Messire így jött is.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Miért nem tippeltem 1-1-et, várható volt, hogy kiélezett meccs lesz 😕 aszittem a horvátok picit jobban fognak nyomni, hirtelen egyből tudnak rohamozni, hmmm..Nem biztos, hogy bejött volna.
Igor
2 hónapja
Csak a videózás volt kb 4 perc, plusz az ivószünet..... vicc.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Én megszerettem őket.Hatékonyan? Hogyne. Szerethetően? Háát...Öhm, öhm, Cabo Verde.Kongói DK-n kívül egyik afrikai sem játszott szerethetőenÉn meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Fakkin lusta banda ez is...
Igor
KeyG
Igor
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Akkor ez a vita el is dőlt.
2 hónapja
A ghánaiak mondjuk gondolhatták volna, hogy a szögletnél Vlasic magasra fog ugraniÉs attól, hogy ezt gondolják ők tudnak olyan magasra ugrani?
eaglesmcnabb
2 hónapja
Hatékonyan? Hogyne. Szerethetően? Háát...Öhm, öhm, Cabo Verde.Kongói DK-n kívül egyik afrikai sem játszott szerethetőenÉn meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
KeyG
Igor
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Angol meccsen tuti lesz még gól, csak hogy az a telim is elmenjenItt is van, csak les 🤣

2 hónapja
A ghánaiak mondjuk gondolhatták volna, hogy a szögletnél Vlasic magasra fog ugrani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Öhm, öhm, Cabo Verde.Kongói DK-n kívül egyik afrikai sem játszott szerethetőenÉn meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
KeyG
Igor
warr_b
2 hónapja
Szenegál teljesen jó volt, de most a horvátokra (is) vonatkozott, amit írtam...Kongói DK-n kívül egyik afrikai sem játszott szerethetőenÉn meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
KeyG
Igor
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Kongói DK-n kívül egyik afrikai sem játszott szerethetőenÉn meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
KeyG
Igor

2 hónapja
HiszedSzemét FIFA, hogy hagyhatja hogy Messi padon kezdjen? Onnan nem tud (érvényes) gólokat lőni...Valójaban azt matekozták melyik kimenetellel jár jól Messi az elődöntőben.A lest nézték, hogy aktív volt-e.Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
2 hónapja
Örülök, hogy rájöttél. 😀Valójaban azt matekozták melyik kimenetellel jár jól Messi az elődöntőben.A lest nézték, hogy aktív volt-e.Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Szemét FIFA, hogy hagyhatja hogy Messi padon kezdjen? Onnan nem tud (érvényes) gólokat lőni...Valójaban azt matekozták melyik kimenetellel jár jól Messi az elődöntőben.A lest nézték, hogy aktív volt-e.Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
Rashford tudja hogy amúgy passzolhat is?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Én meglepő módon 2-2-re 😛 és ma sem játszottak úgy hogy megszeressem őket....Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
KeyG
2 hónapja
Valójaban azt matekozták melyik kimenetellel jár jól Messi az elődöntőben.A lest nézték, hogy aktív volt-e.Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
2 hónapja
Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Maradjon már így kérlek, 2-1-re raktam. 😀
Igor
2 hónapja
Very nice délutáni 2-1 átírása 0-0-ra
2 hónapja
Löfli bent ragadt a vécén, mert Blanka Vlasic névrokona is betalált. 😀
2 hónapja
Ó basszus, na hajrá akkor Ghána megint csak 😕Fakkin lusta banda ez is...
2 hónapja
Nyehh, Löfli kijöhettél volna