Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.én meg azt nem értem, hogy ezt miért adták meg.
Hanni
Ha az nem beleavatkozás a játékba, hogy két kézzel visszatartod a védőt hogy bármerre is tudjon mozogni, akkor nem tudom hogy mi az.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
A lest nézték, hogy aktív volt-e.Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
MegadjaaaaaaaKéne ilyenkor egy Korda György soundbyte erre. Mint a Mario Gomez gomb. 😀
warr_b
2 hónapja
Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.Szerintem a szabálytalanságot vizslatták, nem a leshelyzetet nézték, de elengedték.
Hanni
2 hónapja
Nem igazán értem ezen mit kellett 5 percig varozni.
2 hónapja
Miért nem tippeltem 1-1-et, várható volt, hogy kiélezett meccs lesz 😕 aszittem a horvátok picit jobban fognak nyomni, hirtelen egyből tudnak rohamozni, hmmm..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Megadjaaaaaaa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
én megadnám
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Egyelőre VARunk.
2 hónapja
kicsit jobban bealudtam mint akartam, de legalább az angól gólokra felkeltem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Még ott maradsz, amíg VAR-oznak!Löfli menj wc-re 😆ott vagyok, jön is az egyenlités
warr_b
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Löfli menj wc-re 😆ott vagyok, jön is az egyenlités
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ott az egyenlítés!

2 hónapja
TuchelRégóta azon gondolkodom, hogy kire emlékeztet. Rájöttem.
Stez
1. Bödőcs (amikor paródiát nyom), 2. Szász János (filmrendező).
2 hónapja
Ott van Ghána
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Panamán csak az segíthet, ha beáll Fajardo és úgy játszik, mint idén az ELKeseredésben. IYKYK
2 hónapja
Na jó, lehet váltani a másik meccsre, fujj.
2 hónapja
Én Linekerék óta minden angol csapattól ugyanezt a balfasz focit látom. Ez ilyen nemzeti sajátosság lehet.Tuchel bekezdett egy kreativ meccsel, amire elhitte mindenki, azota meg konkretan nezhetetlen focit eroltet a vilag egyik legerosebb keretevel.Mondjuk netto masfel meccse nezhetetlen ez a rakodjuk ki a szelre a labdakat, majd adogassuk be, hatha tortenni fog valami masterclass gondolkodas Angliatol. Teljes agyfasz.Hát nem a látványos, kombinatív, kreatív utat választották, az biztos.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
2 hónapja
Amugy ez azert klasszis gol volt ilyen helyzetbol.
2 hónapja
faszom bellingham, mára visszafoghatta volna magát 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Vicces lenne a masodik helyen vegezni a csoportba, hogy aztan jojjon a soanyol valogatott ket meccs mulva.
2 hónapja
Semenya bátyja már vagy három gólt szerezhetett volna

2 hónapja
Löfli menj wc-re 😆

2 hónapja
Hajrá Ghána kéne egy XÍgy
Heisman nádor
Mondjuk ha csukafejessel megy és nem a lábát próbálja a feje fölé emel, akkor az gól