Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
nah pl mexikó sztem iszonyatosan semmit se mutatott, sőt 😊Én magasabbra értékelem az első két csapatot ezek szerint, szerintem legkésőbb Mexikó megállítja az angolokat... ha meg ők nekem, akkor a negyeddöntőben bárki abból a háromból 😛DR Kongó, Mexikó, Brazil/Japán/Norvég, sok sikert az angoloknak... muhaha.mondjuk ez elég barátian hangzik
Igor
egy német/francia/holland/marokkó
spanyol/portugál/belga
ághoz képest
mondjuk az argentín/kolumbia ág meg svájcnak kedvező
Negritis, a vajda
A németek vagy portugálok csak névre nagy csapat... amit a vb-n játszottak, hát azért az valódi teljesítményben biztos nincs a top 10-ben. És én egyelőre a spanyoloktól se voltam igazán oda például (bár valszeg ők erősödni fognak Yamallal, talán Nicoval is és túlszenvedik magukat valahogy azon az egyébként nem annyira ijesztő ágon.)
Igor
de meglátjuk, angolokban bármnikor benne van hogy telejsen hülyék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Én magasabbra értékelem az első két csapatot ezek szerint, szerintem legkésőbb Mexikó megállítja az angolokat... ha meg ők nekem, akkor a negyeddöntőben bárki abból a háromból 😛DR Kongó, Mexikó, Brazil/Japán/Norvég, sok sikert az angoloknak... muhaha.mondjuk ez elég barátian hangzik
Igor
spanyol/portugál/belga
ághoz képest
Negritis, a vajda
A németek vagy portugálok csak névre nagy csapat... amit a vb-n játszottak, hát azért az valódi teljesítményben biztos nincs a top 10-ben. És én egyelőre a spanyoloktól se voltam igazán oda például (bár valszeg ők erősödni fognak Yamallal, talán Nicoval is és túlszenvedik magukat valahogy azon az egyébként nem annyira ijesztő ágon.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
DR Kongó, Mexikó, Brazil/Japán/Norvég, sok sikert az angoloknak... muhaha.mondjuk ez elég barátian hangzik
Igor
spanyol/portugál/belga
ághoz képest
2 hónapja
DR Kongó, Mexikó, Brazil/Japán/Norvég, sok sikert az angoloknak... muhaha.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
kolumbia jobb csapat, mint portugalia, golokkal nyerhettek volna ma. argentin szurkolokent nem orulok, sokkal nehezebb ellenfel kolumbia, mint portugalia lett volna.eddig ezen a VB-n komoly csapatok kozotti meccsek alapjan kolumbia mai teljesitmenye tetszett a legjobban. ez egy top4-es csapat volt ma. le a kalappal.
2 hónapja
Portugálok szépen kitartották az ikszet a sokkal veszélyesebb kolumbiaiak ellen.Ronaldoval nem az a gond, hogy nem megy vissza védekezni, hanem az, hogy nem kap használható labdát. Hogy ez az ő hibája, mert rossz helyen bóklászik, vagy akinek adnia kéne bénázik azt én nem tudom, de nulla helyzetből még Puskás se tudna gólt lőni.
2 hónapja
Hát, minden meccs elmegy 1 góllal a végén, ez mostmár tényleg bosszantó így... ebből hogy lehet gólt kapni bazzeg.
2 hónapja
Hmm, Algéria-Ausztria akkor kiüti az irániakat... kár 😕Sajnos ez a legjobb harmadik helyes lebonyolítás mindig ezt hozza magával.
2 hónapja
ennyit a teli 0-1ről ...Az egy elég bátor tipp volt...
Negritis, a vajda
2 hónapja
ennyit a teli 0-1ről ...
2 hónapja
Portugália egyelőre szarabb mint Anglia volt.Az ellenfele is erősebb. Ők a csoportelsővel, az angolok az utolsóval játszottak.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Portugália egyelőre szarabb mint Anglia volt.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nem hiszik el a hölgyek, hogy nincs bent....a labda
2 hónapja
Itt szeretném megjegyezni, hogy az NFC North és az AFC North sem adott stadiont erre a vb-re ami egyértelmű északellenes diszkrimináció.Falcons = NFC South. Zavart érzek mindenhonnan.Biztos a hőség teszi.AFC South stadion, össze van zavarodva.Kongói, ês el is vették...HoppácskaCsodás üzbég gól, de lehet elveszik.
warr_b
iktriad
warr_b
Kampman
iktriad
2 hónapja
Falcons = NFC South. Zavart érzek mindenhonnan.Biztos a hőség teszi.AFC South stadion, össze van zavarodva.Kongói, ês el is vették...HoppácskaCsodás üzbég gól, de lehet elveszik.
warr_b
iktriad
warr_b
Kampman
2 hónapja
Sokat rúgkapálnak ezek a kongóiak, most hogy az utóbbi évtizedekben már van kezük meg lábuk.
2 hónapja
AFC South stadion, össze van zavarodva.Kongói, ês el is vették...HoppácskaCsodás üzbég gól, de lehet elveszik.
warr_b
iktriad
warr_b
2 hónapja
Kongói, ês el is vették...HoppácskaCsodás üzbég gól, de lehet elveszik.
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Dr kongó válaszol is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Hoppácska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
És annak, aki az Üzbég utcában lakik? | (én) | 😀üzbég vezetés az iránnak jó, nem?Meg Koreának.
Negritis, a vajda
Kampman