Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Nálam mindkét kapus az, és szemeztem én is Freese-el Crépeau helyett, de maradt a kanadaiCrépeau nyilván felment 5.1%os ownershipre xddNalam Freese volt a scouting Bonus kapus
zacknorb
Toto21
2 hónapja
Crépeau nyilván felment 5.1%os ownershipre xddNalam Freese volt a scouting Bonus kapus
zacknorb
2 hónapja
Crépeau nyilván felment 5.1%os ownershipre xddpedig a nyolcaddöntőben sok esélye amúgy sem lenne a clean sheetre.
zacknorb
built for this shit
2 hónapja
Értem, hogy 9 afrikai ment tovább, de meg is kéne nézni, hogy kiket előztek megazért ment tovább 9 afrikai csapat, mert volt náluk is gyengébb, főleg Ázsiából!
2 hónapja
Crépeau nyilván felment 5.1%os ownershipre xdd
2 hónapja
És a legjobb lenne ha tizenegyespárbajban menne tovább Dél-Afrika.
2 hónapja
nem tudom eldönteni, hogy Kane-el vagy nélküle menjek fantasy-ban 😀 Nagyon szarul néznek ki az angolokén azon gondolkodtam sokat, hogy Balogun legyen vagy Cunha.
Toto21
built for this shit
2 hónapja
This would be the World Cup Round of 32 bracket based on ranking teams based on points in Group Stage, goal differential, goals scored. This is how it should be done:
— Greg Brady (@gregbradyx) June 28, 2026
1 France - 32 Cape Verde
16 Portugal-17 Japan
8 England - 25 Ecuador
9 Morocco - 24 Ghana
5 Brazil - 28 South…
2 hónapja
Helyi idő szerint délben, úgy hogy nincs más meccs ma. Vasárnap. Infantino tudja, hogy most nincs NFL? 😀Canada are the FIRST EVER host nation that will NOT play a World Cup match in their country!Mennyire tré màr 😂
zacknorb
warr_b
2 hónapja
Referee view-ból nagyon alacsonynak tűnnek a dél-afrikai játékosok.
2 hónapja
Canada are the FIRST EVER host nation that will NOT play a World Cup match in their country!Mennyire tré màr 😂
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Canada are the FIRST EVER host nation that will NOT play a World Cup match in their country!
2 hónapja
Tizenhatoddöntő, de szarul hangzik.legjobb 32
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Tizenhatoddöntő, de szarul hangzik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
nem tudom eldönteni, hogy Kane-el vagy nélküle menjek fantasy-ban 😀 Nagyon szarul néznek ki az angolok
2 hónapja
Lady Levender kérem vigyázzon rá, nehogy megegye a részvényeimet.A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
ma meg csak egy meccs van 😊Valószínűleg a pihenési idők miatt.
újabb totál wtf számomra
NB2
2 hónapja
Új értelmet fognak nyerni a playoff eredménykövetők.Ha csaj, akkor be is vehetnék fórumtagnak is.csalás, azonnal bannolni!A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Löfli
KeyG
2 hónapja
ha megnyeri a tippversenyt akkor megmondom ki az 😊 ( Green Bay drukker, úgy hogy elég rossz ízlése van) 😀Ha csaj, akkor be is vehetnék fórumtagnak is.csalás, azonnal bannolni!A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Löfli
KeyG
2 hónapja
Ha csaj, akkor be is vehetnék fórumtagnak is.csalás, azonnal bannolni!A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Löfli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
100 pont levonás!csalás, azonnal bannolni!A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
csalás, azonnal bannolni!A tipply tippelde élmezőnye a csoportkör után. Jó szoros.Papagáj titkos játékos, én tudom ki az mert én hívtam meg. Nincs itt fórumon. 😊
De ki az a Papagáj?
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!